Şimdi Ara

Canon 550D Komple Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hobiye başlamak istiyorum. Aşağıdaki paketi beğendim, amatörüm uygun mudur? Daha iyi tercihler yapılabilirmi?

http://www.bestbuy.com/site/Canon+EOS+Rebel+T2i+DSLR+Camera%2C+Bag%2C+8GB+Memory+Card+%26+Extra+55-250mm+Lens/9999174500050014.p?id=pcmprd174200050014&skuId=9999174500050014

Yardımınızı bekliyorum,
    İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrenos86 -- 26 Mart 2012; 23:40:37 >

• Amerikadan kendiniz mi alacaksınız?Eğer kargo ile almayı planlıyorsanız gümrük sorunu yaşarsınız.

Sete gelince çok uygundur.Hatta fazlasıdırBu arada 550D d550 değil
  • Arkadaşım getirecek. 150$ fazlasına D600 olan aynı set var. Onu almaya değmez diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
  • Bu maddi durumunza bağlı ama aralarında fotoğraf kalitesi olarak fark yok.Fark döner LCD ve video modundaki değişiklikler.Örneğin ben kendi adıma param varsa 600D alırdım makro çalışmamdan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Bu maddi durumunza bağlı ama aralarında fotoğraf kalitesi olarak fark yok.Fark döner LCD ve video modundaki değişiklikler.Örneğin ben kendi adıma param varsa 600D alırdım makro çalışmamdan dolayı

Hocam sen ne yapacaksın bu 600d ile macroda yav.Sırf döner ekransa ekrandan fotomu çekilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bazen belim kırılıyor ayaklar çürüyor ekranı görebilmek için ki vizörü göreyim.Şöyle açsam fena mı olur tempeden baksam
  • Ben doğada dizlik kullanıyorum.Devamlı diz üstündeyim.Ekrandan netleme zor oluyor.Gerçi 600D ekranı çok daha iyi d5000'e göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten dedim ya param olsa alırım

Ama madem bütçe rahatlığı elvermiyor farkı emek ile kapatırız
  • Valla macro için gövdeye çok para harcama hocam.Macro lens olsun gerisi yetiyor.Ters bağlamada var ancak bulaşmadım daha onlara
  • Yeter tabi 150mm Bakalım bi mezun olayım o zaman kendi param ile alırım bitane artık.Kısmetse en geç 2 yıl
  • Ben de bu yaz Kore'ye gittiğimde almayı düşünüyorum. İnternetten araştırdım biraz 1250tl civarında buldum. Sizce fiyat nasıl? Daha yeni başlayacağım için pek anlamıyorum bu işlerden :) Ayrıca yanında 18-55mm lens var. Ve Kore'den aldığımda burada garantili oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Bu maddi durumunza bağlı ama aralarında fotoğraf kalitesi olarak fark yok.Fark döner LCD ve video modundaki değişiklikler.Örneğin ben kendi adıma param varsa 600D alırdım makro çalışmamdan dolayı

Hocam sen ne yapacaksın bu 600d ile macroda yav.Sırf döner ekransa ekrandan fotomu çekilir

Hocam merhabalar,

ben de geçen hafta sonu 550D aldım. Sizin yaptığınız yorum üzerine aşağıdaki konuda bilgi almak isterim:

yorumunuzdan net olarak anladığım ekrandan çekim yapmanın fotoğrafçılıkta tercih edilen bir yöntem olmadığı. ancak yine de ekran dan çekim yapmak istersem bunun için ayarlardan mı düzenleme yapmam gerekiyor?? bu konuda bilgi verebilirseniz memnun olurum.

ayrıca siz ciddi anlamda fotoğrafçılık öğrenmek isteyen biri için ekranı ne şekilde kullanmayı tavsiye edersiniz?

cevap verecek herkese teşekkürler...

selamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.