Şimdi Ara

CANON 600D VİDEO DURAKLATMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KOLAY GELSİN ARKADASLAR CANON 600D VİDEO CEKERKEN DURAKLATIP YENIDEN KAYITI BASLATMAK ISTIYORUM BUNU NASIL YAPICAZ

• tam oalrak yapmak istediğinin örneği var mı?zira dediğinden hiçbirşey anlamadım
  • ben şöyle anladım yanlışsa düzeltin;
    eskiden kasetli video kameralarda kaydı başlatır istediğimiz yerde durdururduk, tekrar devam eder yine durdururduk ve tüm kayıt birbirine montaj edilmiş gibi olurdu ...
    dijital kamerada ise kayda başlayıp durdurunca o tek dosya oluyor, tekrar kayda başlatıp durdurunca o da ayrı bir dosya olarak kaydediliyor ...
    kısa kısa birkaç planı peşpeşe çekip tek dosya olarak kaydetmek için montaj yapmak gerekiyor ...
    bende de canon var, birkaç farklı kısa planı/sahneyi tek dosya yapmak için (montaja gerek duymadan) "kayda başlat-duraklat-devam et-şimdi kaydet" seçeneği olsun isterdim ...
  • pcde basit bi şekidle yapabilrisin.öneğin videoredo gibi encode yapmadan videoları birleştirebilirsin.mkvmerge programı da yapabiliyor ayrıca mp4box programı da yapabiliyor.yeterki video dosyalarının özellikleri aynı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.