KOLAY GELSİN ARKADASLAR CANON 600D VİDEO CEKERKEN DURAKLATIP YENIDEN KAYITI BASLATMAK ISTIYORUM BUNU NASIL YAPICAZ
tam oalrak yapmak istediğinin örneği var mı?zira dediğinden hiçbirşey anlamadım
ben şöyle anladım yanlışsa düzeltin; eskiden kasetli video kameralarda kaydı başlatır istediğimiz yerde durdururduk, tekrar devam eder yine durdururduk ve tüm kayıt birbirine montaj edilmiş gibi olurdu ... dijital kamerada ise kayda başlayıp durdurunca o tek dosya oluyor, tekrar kayda başlatıp durdurunca o da ayrı bir dosya olarak kaydediliyor ... kısa kısa birkaç planı peşpeşe çekip tek dosya olarak kaydetmek için montaj yapmak gerekiyor ... bende de canon var, birkaç farklı kısa planı/sahneyi tek dosya yapmak için (montaja gerek duymadan) "kayda başlat-duraklat-devam et-şimdi kaydet" seçeneği olsun isterdim ...
pcde basit bi şekidle yapabilrisin.öneğin videoredo gibi encode yapmadan videoları birleştirebilirsin.mkvmerge programı da yapabiliyor ayrıca mp4box programı da yapabiliyor.yeterki video dosyalarının özellikleri aynı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme