Şimdi Ara

Canon 650D mi Samsund NX300mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorumu biraz açıcam çünkü makinalarla ilgili sormak istediklerim var.

NX300ü alsam ona canon /nikon SLR makineler için üretilmiş lensler takabilir miyim (bi dönüştürücüyle beraber)

NX300ün harici flashları tetikleme mekanizması var mı? uzakta biyere bi flash koysam yani

NX300de birçok hazır ayar olduğunu biliyorum ve bunu dokunmatik ekrandan çok rahat seçebilyosun Canon650d de bu var mı?

Canon650D'de ekrana dokunarak istediğimiz yere odaklama yapabiliyor muyuz?

NX300 18-55 lensle düğün fotografları çekebilir miyim. bu fotografların 650D kit lensinden den daha kötü olma ihtimalleri var mı?

Diyafram vs. gibi teknik konularda hangisi daha iyidir?

NX300ü wifi olmayan bi ortamda bi NFC özelliği OLMAYAN bi tablete bağlayabiliyor muyuz? tabletten çekim yapabiliyor muyuz?

NX300e uyacak piyasaki aksesuarlar yeterlimi ileride sıkıntı yaşatırmı?...

bide arkadaşlar bu kamera ile video da çekicem. 60 fps olması nx300ü benm için daha iyi bi makine yapıyo. aslında gönlüm nx300de eksileri varsa lens falan açısından 650d almam daha mantıklıysa onu alablrm.

bu arada başka makina önerilerine açığım. yakın zamanda 1 tane almak istiyorum 1500-2000 arası bi bütcem var (2000e yakın olmasa daha güzel olur aslnda)

• cevaplıycak yok mu ya adminler bi el atın :'(
  • 650d al.
  • bin tane şey sordum onların cevaplarını bulamadığım için konu açtım lütfen sorulara da cevap verin direk bi makine önerisinden ziyade +- lerini ortaya çıkarıp kendime daha uygununu bulmak istiyorum
  • samsung bi ara dslr piyasasına girer gibi oldu baktı olmuyor aynasız makine olayına girdi.
    forumlarda bu makinaya sahip çok kişi görmüyorum. fotoğraf makinası piyasasında tutunabilmesi için önce tüketicinin güvenini kazanmsı lazım teknoloji ve kalite açısından öncelikle bu işle ilgilenen nikon canon pentax vs gibi firmaları geçmeli oda zor. samsungun çektiği resimlere bakıyorum hiç doğal değil aşırı bir kontrast var en azından benim tarzım değil.
    bence canon nikon pentax ve olympus tan birinde karar kılın.video sizin önceliklerinizden biriyse canon bu konuda çok tecrübeli onu tercih etmeniz daha doğru olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar soruyu yanıtlamaya yürek dayanmaz.
  • Ben canon 600D kullanıyorum ve çok memnunm düğün kapalı alanlarda gayet çekimi güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani 650 yerine 600 tavsiye ederim. Lens olayına gelince evet samsung a da lens takabilirsin genel olarak hemen hepsine oluyor

• soruların baya bir yeni fotoğrafçılıkla tanışacak kişinin sorusu. samsung tam olarak ne durumda bilmiyorum ama biri dlsr biri aynasız gibi duruyor. canon marka olarak daha geniş bir ekipman yelpazesine sahiptir.

bence yeni başlayan biri için ikisi de doyurucudur. özellikle boyut olarak hangisini uygun buluyorsan onu al derim.

not: umarım makineyi alır almaz işi ticarete dökmezsin. ( düğün çekimleri dediğinden dolayı )
  • Düğün çekimi ablamın çekimleri olucak. o yüzden aslında aldığım makina ile o çekimlerde yüzüm gülsün istiyorum. iyi fotograflar çıksın. ama işlerim içinde önemli. video vs. çekicem. standart slr lenslerini bu makineye uydurabiliyorsam (bi yardımcı aparat ile de olabilir) nx300 çok hoşuma gitti gerek tasarım gerek özellikleri olsun. asıl sorum aslında nx300e başka lensler de takabiliyor muyum???
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.k.406

Düğün çekimi ablamın çekimleri olucak. o yüzden aslında aldığım makina ile o çekimlerde yüzüm gülsün istiyorum. iyi fotograflar çıksın. ama işlerim içinde önemli. video vs. çekicem. standart slr lenslerini bu makineye uydurabiliyorsam (bi yardımcı aparat ile de olabilir) nx300 çok hoşuma gitti gerek tasarım gerek özellikleri olsun. asıl sorum aslında nx300e başka lensler de takabiliyor muyum???

O makinayı kullanan birini görmedim hocam genelde Canon tercih ediliyor ve kullanan memnun kalıp Uzman olduktan sonra modeli yükseltiyor bunu da yine canon ile yapıyor :-)

• imzaoglu İ kullanıcısına yanıt
    body olarak samsungun bu modelini uzun bi süre değiştiriceğimi düşünmüyorum alırsam. sadece lens meselesi kafamı kurcalıyor. BAŞKA LENS TAKABİLİYORSAM ( :D ) samsungu alıcam. uzun bir süre body almam. alırsam da ek makina ihtiyacım olursa alırım değiştirmek model yükseltmek olmaz muhtemelen amacım. O konuda merakımı giderirseniz harika olucak
  • quote:

body olarak samsungun bu modelini uzun bi süre değiştiriceğimi düşünmüyorum alırsam. sadece lens meselesi kafamı kurcalıyor. BAŞKA LENS TAKABİLİYORSAM ( :D ) samsungu alıcam. uzun bir süre body almam. alırsam da ek makina ihtiyacım olursa alırım değiştirmek model yükseltmek olmaz muhtemelen amacım. O konuda merakımı giderirseniz harika olucak

Dediğim gibi kullanan görmedim bir mağazaya gidip sorabilirsin :-)

• imzaoglu İ kullanıcısına yanıt
    doğrusu mağazadaki adamlar bi halt bilmeyen insanlar oluyo. megapikseline göre makine satmaya çalışıyolar :D
  • quote:

doğrusu mağazadaki adamlar bi halt bilmeyen insanlar oluyo. megapikseline göre makine satmaya çalışıyolar :D

Fotoğrafçıya git onlar anlar :-)

• serkanozg S kullanıcısına yanıt
    nx1000e sahip bu forumdaki kişilerin oldukça memnun kaldıklarını gördüm. nx300 almış olsalardı sanırım ondanda memnun kalırlardı. lens takabilme olayını merak ediyorum özellikle. slr lenslerini bi dönüştürücüyle bu makineye adapte edebiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.