Şimdi Ara

Canon 650D mi samsunq nx 1000 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben henüz yeni dslr makina alacağım fakat giriş mak. Olarak canon 650D de karar kıldım gerek içerik ve gerekse de fiyat olarak. Fakat özellikle gold mağazalarında ısrarla bunun yerine samsung nx1000 almamı tavsiye ediyorlar. Ben hala canonda 650 d de ısrarcıyım fakat yeni donanım olduğu için biraz düşünmeyi ve sizlere danışmayı tercih ettim. Umarım anlayacağım dilden tavsiyeleriniz olur şimdiden telekkürler :)

• Iki makinanin da imaj kalitesi olarak cok farki oldugunu sanmiyorum. Ama gövde olarak ikisi de bambaska iki dünyaya ait gibi, bence elinize alin inceleyin ona göre karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok farklı kulvarda makinalar. Aynası tercih edecekseniz olympus veya NEX modellerinden birine bakın gelecek açısından.

• İkisini de inceledim fakat canon yıllardır hayalim olan bir makina. Ben satıcılar ısrarlı olduğu için sormak istedim. Fotoğrafçı bir arkadaşımda ricam üstüne gitmiş incelemiş samsunq u fakat kesinlkle kıyaslamak bile saçamlık dedi. Ben canonda devam edeceğim sanırım ;) yorumlarınız için gelekkür ederim ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650d'yi 18-135 STM lens ile almayı unutmayın, diğer lenslerle almanın artısı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

650d'yi 18-135 STM lens ile almayı unutmayın, diğer lenslerle almanın artısı yok...

nasıl yani hacı

• samsung'un bas çek mi yoksa SLR mı olduğu belli olmayan makinasıyla canon 650'yi kıyaslamak bir hata bence...
    Satıcı her zaman sizi doğru yönlendirecek, ya da fotoğraf çekiminden anlayacak diye birşey yok.
    Bazen ellerinde kalan malı kakalamak için sizi yönlendirir bazen gereksiz bir özellik onu keşfetmiş o yüzden yönlendirir...
    Önemli olan tüketicinin ne yapmak istediği ve kararlılığır. Canonun lens çeşitliliğini ve imaj kalitesini göz ardı edip 3-5 smart özelliğe aldanacaksanız samsung alın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CANON EOS 100D mi 1200D mi ??
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.