Şimdi Ara

Canon 650D Sorunum var :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımı çekerken farkettim. Görüntü ufakken kamerada gözüküyorken çok iyi kalitede, net. Bilgisayar atıyorum büyük ekranda çok kötü gözüküyor. Ayarlarıyla oynamıştım bi ara problem orda olabilir mi? Fotoğrafı atıyorum aşağıdan.

• sıkıntı yok genelde yeni başlayan arkadaşlar da oluyor bu sorun.

led ekranda yoğunlaştırılmış görüntü oluyor. o yüzden güzel gözüküyor. fotoğrafın net çıkıp çıkmadığına zoomlayarak bakabilirsiniz.

1-Av modu kullanırken biraz dikkat etmek enstanteneyi kontrol etmek gerekir. eğer 1/60 1/50 gibi exif değerleri ile çekilmişse pek net çıkmaz fotoğraflar fluluk oluşur.
    2- manuel netleme yapıyorsanız daha dikkatli davranın.

3-Tv modu 1/100 1/250 arasında değiştirin.

4- af noktası önemli düşük diyafram (f1.8-f2 gibi) eğer af noktası göze denk gelmez ise fotoğraf güzel çıkmaz.
    http://burhandikkasphotography.blogspot.com/2013/11/puf-noktalar-1-af-noktas-secimi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

sıkıntı yok genelde yeni başlayan arkadaşlar da oluyor bu sorun.

led ekranda yoğunlaştırılmış görüntü oluyor. o yüzden güzel gözüküyor. fotoğrafın net çıkıp çıkmadığına zoomlayarak bakabilirsiniz.

1-Av modu kullanırken biraz dikkat etmek enstanteneyi kontrol etmek gerekir. eğer 1/60 1/50 gibi exif değerleri ile çekilmişse pek net çıkmaz fotoğraflar fluluk oluşur.
    2- manuel netleme yapıyorsanız daha dikkatli davranın.

3-Tv modu 1/100 1/250 arasında değiştirin.

4- af noktası önemli düşük diyafram (f1.8-f2 gibi) eğer af noktası göze denk gelmez ise fotoğraf güzel çıkmaz.
    http://burhandikkasphotography.blogspot.com/2013/11/puf-noktalar-1-af-noktas-secimi.html

Kit lens var 18-55 EFS 3.5-5.6 Af'de çekiyorum manuel yapamıyorum çünkü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.