Şimdi Ara

canon 650d vs nikon d7100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dostlar akrabada canon 650d var 1400 civarına satıyor acaba onu mu alsam da artı lens alsam yoksa nikon d7100 mü alsam sıfır. Çok kararsızım çok yardım almak istiyorum. Zırt pırt makine değiştiren biri değilim nikon alırsam en az bi 6 7 yıl kullanırım nikon d5100'ü 5 yıldır kullanıyorum. bana bi akıl veriniz... teşekkürler

• Video çekmeyecekseniz D5100 ile devam edin. Hala güncelliğini koruyan gayet iyi bir makinedir. Lens takviyesiyle devam edebilirsiniz. Sıkıldığınız için satıyorsanız Canon deneyebilirsiniz ama size hiç bir getirisi olmayacak. Boşuna zarar edeceksiniz. Makineyi nasıl kullanacağınızı bilmiyorum fakat her özelliğini sonuna kadar kullanan biri değilseniz D7100 almanız da size bir şey kazandırmaz. D5100 D7000 ile aynı sensörü kullanıyor ve bu gayet iyi bir sensördür. D7100 ise Toshiba'nın çok eleştirilen bir sensörüne sahip. Özellikle düşük ışıkta banding problemleri yaşatan bir sensör. O yüzden üst seviye bir makineye geçecekseniz size D7100 hissi yaşatacak D7000'e geçebilirsiniz.
  • iceridekiadam kullanıcısına yanıt
    nikon d5100 ile kullandığın iyi nikon uyumlu lenslerin varsa nikonla devam et.
  • Madem ki Nikon kullaniyorsunuz Nikon ile yolunuza devam edin ve Nikon uyumlu setiniz varsa Nikonu secmeniz daha mantikli olur cunku set satmasi zordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon 650d de gayet güzel odaklaması yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    aslında d5100ü amcamla beraber kullanıyorum genelde o kullanmıyor ama çekiniyorum sürekli istemeye. d7100 acayip aklıma yattı özellikleride iyi 5100'e göre özellikle megapiksellik ve görünüm
  • iceridekiadam kullanıcısına yanıt
    madem senin makinen yok, makine almak için acele etme. CES 2016 fuarını bekle 6 ocakta başlıyor. orada markalar 2016 da çıkartacakları yeni ürünleri sergiliyorlar. bir ordaki yeni çıkacak makinelerin özelliklerine bak, çok cezbedici bir ürün çıkmazsa piyasaya mevcut makinelerden birini alırsın.

ben şahsen sony den 2016 için APS-C sensörlü bir canavar makine bekliyorum. sony a7000 mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    CANON EOS 350D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spot olarak 1800-1900 civarına D5500 .
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    abi dediklerin iyi hoşta bana kalsa 2015te çıkan birkaç makine var aklımda onları alırım. Bütçe sıkıntılı :)
  • nikon D 7100 özellikle gövdesinin sağlamlığı için satın alınıyor . amatör için diğer fotoğraf makinelerinin hepsi zaten yeterli ve eşit .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.