Şimdi Ara

Canon 70D ile Nikon D7100 arasında kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisinin fiyatları az çok aynı hangisini önerirsiniz lens tavsiyeniz ne olur? Çünkü kit lens ile almayı düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç düşünmeden ikisini de kullanmış biri olarak tabi ki de Nikon D7100 diyorum .

Neden dersen tamam Canon 70D netlemede vs çok iyi fakat kesinlikle D7100 le kafa tutamaz amacın eğer video ise yine D7100 derim fotoğraf ise yine D7100 den şaşmam fakat dersen ki farklı makine önerir misin ?

O zaman Canon 7D al derim sıfır hayyam pasajından vs . ömür boyu kullan .
  • http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-70D-vs-Nikon-D7100

yukarıdaki siteye göre neredeyse birbirine eş değer. fiyat olarak nedir peki? kaça buldun makinaları?
  • Makineler hayyamda 2400 civarı body olarak. 7D bende çok düşündüm ama yakında 7D Mark 2 çıkacak o da 2500 civarı seyrediyor hayyamda sonuçta daha eski bir makina diye onu elemiştim.

Edit: bir de canon lenslerinin ucuz olması gibi bir durum var o da önemli bir unsur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran58 -- 5 Mart 2014; 13:56:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi de birbirine yakın ise, Canon 70D derim.

(bugünün modelleri ile konuşursak) ileride 5D MKIII'e kadar yolu var.
  • Bende bu ikilemi çok yaşayıp Nikon D7100 aldım, en büyük etken iki makineyi elime aldığımda bana verdiği his oldu nikon açık ara üstündü.
  • Bence Nikon D7100 daha samimi. Kiisel fikrim D7100' ün croplu makinelerin özellikleri kıyaslandığında daha iyi olduğudur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 60d vs 700d
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.