Şimdi Ara

Canon 750D lens tavsiyesi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Hayatımda ilk defa bir fotoğraf makinesi alacağım ve Canon 750D ‘de karar kıldım. Fotoğrafçılıktan anlamıyorum ancak öğrenmek için alıyorum :) Maddi açıdan da çok fazla para harcayamayacağım için bu makineyi uzun ömürlü kullanacağım. Canon 18-55 Is
    Canon 55-250 Is arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz :) Not: Her türlü fotoğraf çekimi yapacağım..

• Geçmiş olsun öncelikle...

Aldıktan sonra şu kaynaklardaki bilgileri anımsarsınız belki zaman içerisinde diye paylaşıyorum
    http://fotoptik.blogspot.com/2016/11/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-canon.html
  • Iki lensin de islevi farkli. Bir birinin alternatifi olamazlar. Ikisini de almaniz gerekebilir.

55-200 ile cekeceginiz fotograflar daha cok hosunuza gider. Ama bu lens zoom lensdir. Genis acili bir fotograf cekemezsiniz. Yani yakindan iki arkadasinizi sigdiramazsiniz.

18-55 de siradan,zevksiz ama lazim olan bir lensdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, öncelikle şunu söylemek isterim:

"Hiç anlamıyorum" demişsiniz, ama birden fazla kez "karar kıldım" demişsiniz. Bence burada bir tuhaflık var :)

Makinayı alıp almadığınızı anlamadım.

Eğer aldıysanız üstüne sadece Sigma 17 - 50 2.8 tavsiye ederim.

Almadıysanız ve makina konusunda seçime açıksanız,
    Sony A6000, Olympus Omd em10 m2, Fuji XT10 ...
    Gibi alternatifleri de düşünebilirsiniz.

Ayrıca taşınabilirlik ile ilgili imzamdaki konuya da mutlaka bakmanızı tavsiye ederim.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 20 Aralık 2017; 19:31:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multimatoma katılıyorum, yeni başlangıç yapanlar genelde ya manzara çeker yada çook uzaktaki şeyleri çekmeye çalışır.
    onun için bir sürü fotoğrafçılık alanı oluşmuştur. siz hangi alana ilgi duyduğunuzu zamanla anlayacaksınız şimdilik 18-55 işinizi görür veya multimatomun dediği gibi 17-50 alabilirsin.
    Ayrıca sony olympos gibi makineler alıpta lensini nerde bulacam diye saç baş yolmayada gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.