Şimdi Ara

canon a520 internette en uygun nerden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kayserideyim.burda kazıklanmak istemiyorum.o yüzden internetten sipariş edeccem.forumda 330 a bırakıolar demişlerdi.hiçbiyerde o fiyata bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden sağolun

• hocam bende bayaa araştırdım en uygun ve güvenilir (bence) weblebi.com derim hem taksit seçenekleri felan bayaa iyi.
  • saolasın.357 dio.dierlerinde 400 civarı 512 hafıza kartlı.hangisi alınır
  • hocam bak hemen sipariş verme bence bu A520 leri araştırdın mı iyice.kart sormussun kart kolay onu heryerden alırsın ama onuda yine netten fiyatlarına bak öyle al birde şunu söyliyim bu cep telefonları için kullanılan mmc mobile kart ları görmüyo foto makinaları haberin olsun.aklında olsun A520 lerde video çekimi kısıtlı biliyorsun dimi ben de alcam foto mak. bayaa araştırdım millet de senin gibi canon A520 diyo fakat dediğim gibi videosu kısıtlı.30 sn çekiyo.ha benim için önemi yok diyosan al ....ben şimdi onların yeni modelleri var A540 lar onu bekliyorum. tabi bu bi tavsiye ama çekimleri harikaymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: st_ger

saolasın.357 dio.dierlerinde 400 civarı 512 hafıza kartlı.hangisi alınır

hocam sana esas cevabı yazmayı unuttum kusura bakma sen kartın markayı sormussun galiba'' kingstondan şaşma bence
  • dostum internette bilmem ama sirkecide 320 YTL ye satılıyor fakat kartsız
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

dostum internette bilmem ama sirkecide 320 YTL ye satılıyor fakat kartsız

walla hocam garanti işi sağlamsa hemen al derim ben çünkü webde en uygun veren weblebi o da 345 e veriyo bence al
  • ben weblebi den aldım cuma günü. haftasonuna denk geldiği için 2 gün boşa gitti tabiama benim hatamdı.
    internette daha ucuzunu bulamadım ben de ama eğer biraz daha fazla fiyata hafıza kartlı, şarjlı pilli falan bulabiliyorsan onu da düşünebilirsin. aldıktan sonra bir daha uğraşmaşsın bişeyle.
  • weblebide satılan canonlar nere malı?
  • ideefixe de 394 ytl! yanında 512 mb kart bedava ve su anda indirimde ....
    http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=U9UBE9R6E07RCQK0FLX5
  • akakce com
    burada 16 internet magazasının fıyatları bulunuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.