Şimdi Ara

Günümüz için ikinci el Canon 5D Mark II almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günümüz için ikinci el Canon 5D Mark II almak mantıklı mı? 2500-3000 tl arasında bütçem var.Bundan önce Eos 550D ve 650D kullandım kendimce hatrı sayılacak çeşitli EF lenslerim var. Fotoğraftan ziyade video ile uğraşıyorum bu makinayı düşünme sebebim full frame olması. Sizce mantıklı mıdır? Önerebileceğiniz başka kombinasyonlar var mıdır? Ben ilk başta black magic pcc veya 2.5k düşünüyordum ama pil ve uygun şarj adaptörünü katınca işin içine beni aştı. Aynasızlara baktığımda gene aynı şekilde anca canon m3 sony a6000'e yetiyor param. Yardımlarınız için teşekkürler.

• Geçenlerde 55 binde mark 2 sattim 2300 e.bence makine için çok çok uygun meblağ.bu sorunun cevabı birazda ne çektiğinle alakali.portre çekmiyor san ff body e girmen bence çok önemli değil. FF demek lens için harciycagin meblagin artması demek bunun sonucunda büyük sensör+kaliteli lens daha iyi fotoğraf kalitesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5d mark 2 her turlu tercih sebebidir.

bi aralar a7 alınıyordu aynı fiyatlara.

• Video icinse cok buyuk bir yanlis olacaktir sizin icin cok radikal bir karar alip pili pirtiyi satip sony alfa 6300 ve yanina uygin lens alinabilir 2. El veyahut canon lenslerinizi tutup 70d gibi bir makinaya gecebilirsiniz 5dm2 video olarak gunumuzun gerisinde kalmis bir makina kesinlikle alinmamasi gerek video isi daha onemli ise

• MArk 2 nin selefi olan Nikon d700 kullanıyorum ve oldukça memnunum ki mark 2 d700 e göre video özelliği ve Mp farkı ile bir tık önde görünmekte. bence Full frame olsun da Taştan olsun. Her Türlü mantıklı fakat temizini bulmak zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.