Şimdi Ara

Canon A530-diyafram onceligi, cekim hizi onceligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar A530'da diyafram hizi onceligi ve cekim hizi onceliginin olup olmadigini bilen var mi? steves digicams sitesindeki ozelliklerinde "Exposure Control System: Program AE, Shutter-priority AE, Aperture-priority AE, Manual exposure control" seklinde verilmis fakat ben bulamadim. Simdiden tesekkurler

• valla sitenin birinde var diyo diğerinde yok diyo.enteresan bi şey.normalde a520 de kadranın üzerindeki Av ve Tv harfleri diyafram ve çekim hızı önceliğini ifade eder.ama a530 un kadranında ben bu simgeleri göremedim...
    bu a530 un kadranı.buda a520 nin

• http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital/PowerShot_A530/index.asp?specs=1

Shooting Modes

Canon'un kendi sitesindeki bilgilerde, diyafram ve enstantane öncelikli çekim modlarının olduğu belirtilmemiş.
  • cevaplariniz icin tesekkurler. diyafram ve cekim hizinin mantigini kavrayasiya kadar cok yararli olacagini dusundugum bu ozellikler maalesef makinamda yokmus. napalim en basindan tam manual ayarlari ogrenmeye baslamam gerekecek bu durumda. ayrica canon'un A530'da A510 ve 520'ye gore islemciyi ve video cekim ozelligini iyilestirip bu ozellikleri neden cikarttigini da anlamis degilim. selamlar.
  • abı bu durumda 520 mı 530 mu daha kalıtelı??
  • 520 ve 540 ...
  • tv ve av çok önemli degil.Manuel ayar (M) olduguna göre....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dis Mekan icin Projeksiyon
    8 ay önce açıldı
    Canon 100d vs 60d
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @smbdy ile aynı fikirdeyim. Tv ve Av çekim modları önemlidir.
  • A530'un mükemmel video çekimi olduğunu söyleyebilirim. ayrıca televizyona da bağlanabiliyor. 1GB kartla 1 saat kesintisiz çekim yapabiliyor...
  • kafam karıştı şimdi A530 da diyafram ve cekim hizi manuel olarak ayarlanamıyor mu ?

Ayarlanıyorsa Tv ve Av çekim modları neden bu kadar önemli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 22 Ağustos 2006; 7:08:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

kafam karıştı şimdi A530 da diyafram ve cekim hizi manuel olarak ayarlanamıyor mu ?

Arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirecek birisi yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

kafam karıştı şimdi A530 da diyafram ve cekim hizi manuel olarak ayarlanamıyor mu ?

P modu: Perde hızı ve diyafram her ikisi de makine tarafından ayarlanır.

Tv Modu: Perde hızı kullanıcı tarafından seçilir, ona uygun diyaframı makine ayarlar.

Av Modu: Diyafram değeri kullanıcı tarafından seçilir, ona uygun perde hızını makine ayarlar.

M Modu: Perde hızı ve diyafram, her ikisine de kullanıcı karar verir.
  • bu makinadan bende yeni aldım ama ben amatör kullanıcı olarak otamatik modda çekim yapıyorum eve gittigimden bakacagım senin dediklerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocaklilar

P modu: Perde hızı ve diyafram her ikisi de makine tarafından ayarlanır.

Tv Modu: Perde hızı kullanıcı tarafından seçilir, ona uygun diyaframı makine ayarlar.

Av Modu: Diyafram değeri kullanıcı tarafından seçilir, ona uygun perde hızını makine ayarlar.

M Modu: Perde hızı ve diyafram, her ikisine de kullanıcı karar verir.

Paylaşım için Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.