arkadaşlar bu iki fotoğraf makinesi arasında kararsız kaldım.Sizce hangisini almak daha mantıklı. Kodak z740 ın 10X optik zoom gibi avantajı var ama kararsızım.Yardımlarınızı bekliyorum Saygılar...
canonu yazarsan kıyas yapmak için onun yanına nikon sony falan yazman gerekli ki kıyas yapalım canon ile kodak kalite açısından kıyaslanamaz optik zoom arıyorsan kodak al hem optik zoom hem kalite dersen canon derim kodak kalitesiz demedim ama canon kalitesi ile kıyaslanmaz
Bence A610. Kodak Z740 ın lensi pek iyi değil.
yardımcı olduğunuz için size teşekkür ederim.bende a610 almaya karar verdim fakar a610 un japon malı olanı var mı piyasada? Genelde çin malı warmış piyasada. Bende japon malı olsun istiyorum ama.Japon malıyla çin malı arasında fark warmıdır? yardım ederseniz sevinirim
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: koray226
yardımcı olduğunuz için size teşekkür ederim.bende a610 almaya karar verdim fakar a610 un japon malı olanı var mı piyasada? Genelde çin malı warmış piyasada. Bende japon malı olsun istiyorum ama.Japon malıyla çin malı arasında fark warmıdır? yardım ederseniz sevinirim
Saygılar...
Bu Japon malı Çin malı konusu çok tartışıldı. Türkiye’de şu an Japon malı A610 yok, sadece yurtdışından sipariş ede bilirisin. Fakat arada hiçbir fark yok, sonuçta her ikisi Canon malı. Bende de aynı duygular vardı, fakat araştırdıktan sonra gereksiz yere endişelendiğimi anladım ve aldım A610. hiçbir şikayetim de yok.
bende hem a400 hem hemde S2 var A400 çin malı ama ben buna hiç dikkat etmedim ayrıca sonradan gözüme çarptı. Hatta çalıştığım yerde bu işten hiç anlamayan biri "ver bir bakayım nasıl bir şeymiş" bende verdim sağa sola bakarken aynen şunu dedi "Çin malı min malı ama kaliteli birşeye benziyor" bir arkadaş ile baya gülmüştük orada farkına vardım. Çin malı olması sadece fabrika orda o yüzden kaliteden ödün vermezler merak etme CAPONlar yaptı onu aaabi
quote:
Orjinalden alıntı: koray226