Şimdi Ara

Canon A610 mu yoksa A540 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu inceledim, fotoğraflara baktım. En son karar verecem artık ama iki makine arasında kaldım. Tahmin ettiğim kadarıyla pek farkları yok ama eğer bilginiz varsa paylaşmanızı temenni ediyorum. Sizce Canon A610 mu alıyım yoksa A540 mı? Fiyatları yakın. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler

• a610
  • tartışmasız a610.
  • ARKADAŞLAR CANON A530 İLE A610 ARASINDA KALDIM YALNIZ A610 NUN FİYATI BANA FAZLA GELDİ FİYATININ DÜŞMESİNİ BEKLİYEYİM YOKSA A530 MU ALAYIM.
  • Abi bu da soru mu, tabi A610
  • Bende bir şey sormak istiyorum; A700 ile A610 arasında kaldım. A610 da döner ekran olayı daha işlevsel gibi, A700 de de ekran genişliği güzel. Hangi makinenin performansı daha iyi? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen? 5 mp 6 mple göre çok fark eder mi acaba?
  • @CigTaNeSi, döner lcd ekran büyük avantaj tabiki, a610'ün sensörü daha büyük, 4 pille çalışması avantaj biraz ağır ama ele daha iyi oturuyor ve uzun kullanım sağlıyor. a540 iso 800 var (gerçi avantajmıdır tartışılır) ve lcd ekranı daha büyük. 5-6 mp olması çok önemli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSLR mı yoksa Kompakt mı ?
    5 yıl önce açıldı
    CANON EOS 100D mi 1200D mi ??
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 800 iso 1/2.5" sensörü olan bir makine için fazlasıyla dez avantajdır. A610 da A530,A540 veA700 den kesinlikle üstün bir makinedir. eğer gerçekten iyi fotoğraflar çekmek istiyorsanız bu dörtlü arasında A610 dan şaşmayın.
  • Kesinlikle A610
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.