Şimdi Ara

canon a85 in kutusu içinden çıkanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık bir hafta önce idefixe 'den canon a85 aldım alışveriş yapılan alanda kutu içeriği ile ilgili bir bilgi yoktu bunu görevlilere de ilettim ancak sizinde bilginiz olması için birde buraya yazma ihtiyacı hissettim.

- 32 mb canaon cf kart
    - 4 adet panasonic şarj edilemeyen piller.
    - turkçe kullanma kılavuzu (erkayalar imzalı)
    - tv'ye baglantı için kablo
    - usb kablosu
    - garanti belgesi vs

burada anlatmak istediğim kutudan çıkanların önemi değil zira bunları en basit makinada bile görebilirsiniz. benim tuhafıma giden kutu içinden basitde olsa bir kılıfın çıkmaması şu anda makinayı taşırken acaba cebimde çizilecekmi derdiyle yanıp duruyorum sadece taşırken değil atıl durumdayken bile kılıfın yararı tartışılmaz herhalde. 500 ytlYe makina alıyorsun ama 2 liralık kılıfı bulamıyorsun şimdi bazı arkadaslar o kadar para vermesini biliyorsun o zaman git 45 liraya sert kılıf al diyeceklerdir elbet diyebilirler ancak benim sert taşıma çantası alcak kadar profesyonel makina kullanmıyorum ve bunu bir gereklilik olarak görmüyorum.

• hangi makinenin kutusunun içinden kılıf çıkıyorki?
  • Haklısın ama takma kafana. Zaten canon yeteri kadar kaliteli. Emin olabilirsin. Mesela adaptörünü de vermiyorlar. Sence lazım mı?. Bence çok da lazım değil. Önemli olan makinedeki özellikler ve onlarda çok iyi. Güle güle kullan
  • haklısında arkadasim icinden kılıf cıkan bir makina ben gormedim.sadece bileklik cıkar.sende de cıkmıstır.yazmamissin buraya.eger bileklik cıkmasdiysa olmasi lazim.

yani 500 ytl diyosunda 2000ytl pro1 alsanda kılıf yok
  • Şirkete bağlı bir durum bu ister verir veya vermez..bence sorun etme..bende Nikon 2200 aldığımda kılıf yoktu bende gidip çantacıdan çok güzel kullanışlı bir ufak çanta aldım..kılıfı olsa bu kadar işe yaramazdı herhalde..herşeyi yanımda taşıyorum artık..arakablosu,piller,küçük cd ler ve makinemi..malesef şirketler bir kılıf koymakdan acizler
  • bende makine mi ilk aldigimda nereye soksam sunu, dusmese, cizilmese diye tedirgin olmustum, sonra gittim teknosada 20 milyona bu kucuk kameralara gore omuza takilabilen bi canta buldum, gayet de guzel baska bi kaç gozude var.yedek pil, kart, kablo filanda aliyo . baska cesitleride vardi. buyuk ihtimalle baska yerlerdede bulabilirsin.
  • Ben de birkaç tane Powershot A serisinden almıştım... içinden kılıf çıkmıyor. ama şu patlayan plastik tomurcuklu poşetler var ya / işte ondan çıkıyor. Birkaç ay onunla birlikte taşıdım makinayı, sağa sola :). Sonra basit deri bir klıf aldım. Ama foto mak kılıfı değil. Şu beyazıtta satılan deri bellikler (bag) var ya, iki gözlü. Onlardan. Ana bölüme makinayı (cuk oturuyor), öndeki daha küçük bölüme pil ve yedekleri...
  • Valla bende canta aldım, hanı duserse bısı olmasın dıye. Sora makınayı cantanın ıcındeyken makınayı dusurduk. Sımdı gıttı guzelim..Canon S1

Aslında cekımde bısı yok ama deklansorun oldugu kısım bıraz ıcerı goctu. Erkayalara gotursem kımbılır kac para alırlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cou_de_GraCe -- 24 Mart 2005, 20:11:08 >
  • ben de a510 aldım doğal olarak kılıfsız. kıyamadım makinaya teknosadan da 25 milyona deri bi kılıf aldım. tam uydu makinaya sanki a510 için yapmışlar.
  • Ben de Canon A85 sahibiyim, kutusundan kılıf çıkmamıştı. Birkaç tane Canon makina satan dükkana sordum. Bi tanesinde eski A60'ın kılıfı vardı o zamanlar veriyolarmış. Adam satamamış elinde kalmış A60, ben de kılıfını bana satar mısın dedim adam sattı 10YTL verdim 1 ay olmadı alalı. Çok güzel ve kullanışlı tam oturuyo makina içine yani 1mm fazlalığı yok.

• Çok iyi almışsın o çantayı. 19 dolardan aşşağı değildir normal fiyatı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FARUKBABA

Haklısın ama takma kafana. Zaten canon yeteri kadar kaliteli. Emin olabilirsin. Mesela adaptörünü de vermiyorlar. Sence lazım mı?. Bence çok da lazım değil. Önemli olan makinedeki özellikler ve onlarda çok iyi. Güle güle kullan

makinanın kalitesine bir diyecek yok bir haftadır kullanıyorum memnunum ama adi bir kılıfta olsa süper işe yarar hani, makina çıplak çıplak dolaşıyor ortalıkta gelen cevaplara baktım çanta almışlar yada deri kılıf uydurmuşlar bende aynısını yapacağım başka çare yok taşıma çantası anladığım kadarıyla baya işe yarıyor ve ben her gittiğim yere makinamı da götürmek istiyorum makina kaliteli ve fazla pil kullanıyor bir hamlede canavar gibi dört pili birden yutuyor birde dört adet yedek pil alınca bunun için bile özel bir taşımacı tutsak abırtı olmaz . arkadaşlar söylemeyi unuttum kutunun içinden bileklik çıkıyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanaltuner -- 25 Mart 2005, 22:44:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

haklısında arkadasim icinden kılıf cıkan bir makina ben gormedim.sadece bileklik cıkar.sende de cıkmıstır.yazmamissin buraya.eger bileklik cıkmasdiysa olmasi lazim.

yani 500 ytl diyosunda 2000ytl pro1 alsanda kılıf yok

+1
  • 8-10 milyona omuza asılan çin malı çok gözlü bele de takılabilen çantalar var, alacaksanız bunlardan alın çarşıda pazarda satılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Ben de Canon A85 sahibiyim, kutusundan kılıf çıkmamıştı. Birkaç tane Canon makina satan dükkana sordum. Bi tanesinde eski A60'ın kılıfı vardı o zamanlar veriyolarmış. Adam satamamış elinde kalmış A60, ben de kılıfını bana satar mısın dedim adam sattı 10YTL verdim 1 ay olmadı alalı. Çok güzel ve kullanışlı tam oturuyo makina içine yani 1mm fazlalığı yok.

bende de a85 var il aldığım makine bozuk çıkmıştı erkayalar aynı kılıfı bana bedava vermişti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.