Şimdi Ara

Canon Eos 1100D ; 18-55 IS mi 18-55 ve 70-300 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir konu var 1100d alacağım ama hizlial.com üzerinden aşağıda linklerini vereceğim iki paket üzerinde kararsız kaldım.Tavsiyelerinizi dinlemek isitiyorum.
    Paketlerden birisinde 18-55 IS lens var birisinde 18-55 lens var IS değil ve Tamron 70-300mm lens ve çanta hediyesi var...

http://www.hizlial.com/u03.005.1207.0048/canon-eos-1100d-121-mp-dijital-slr-fotograf-makinesi-18-55-mm-lens-tamron-70-300-mm-lens-canta-hediye-cift-lens

http://www.hizlial.com/u03.005.1207.0046/canon-eos-1100d-121-mp-dijital-slr-fotograf-makinesi-18-55-is-lens

kafamı kurcalayan şu;70-300 makro için ve tele için kullanabilirim ama 18-55 lensin IS olmaması kaliteyi + fotoğrafı nasıl etkiler?portre ve bebek fotoğrafları çekimi de yapacağım.

teşekkür ederim.

• Mümkünse is olan 18-55 ile başlayın
  • Teşekkür ederim fikriniz için.

18-55 IS lens zoom durumu nasıl oluyor ?
    Anladığım kadarıyla lensler için ayrı ayrı zoom özellikleri var ve bu bodylerle alakalı bir durum değil.
    Makineyle gelen 18-55 IS lensle ilgili zoom konusunda bir veri bulamadım.
    Hatta lenslerle alakalı zoom konusunda konu bulamadım desem yeridir
  • Ben uzun yıllar filmli makinadan sonra ara verdiğim fotoğraf işine gireyim dedim. Nikon d3100 alacakken Canon 1100d'nin duruşunu sevdim ve aldım. İlk olarak 18-55 objektif seçtim çünkü zoom hariç genel bir lens. Pek çok güzel fotoğraf çekebilirsiniz.

70 - 300 arkadaşlar yanlış biliyorsam düzeltsinler ama her zaman kullanabileceğin bir lens değil. Çantana atarsın bazı yerlerde lazım olduğunda ileride çıkarır takarsın. Yani önce 18-55 ile kameranızı tanıyın ve genel olarak her türlü fotoğraf çekin derim.

Hayırlı olsun dyelim ayrıca şimdiden.
  • 70-300 zoom lensidir.standart lens olarak kullanılmaz.18-55 portre ev çekimleri yani standart çekimlerde idealdir.ama standar bir lenstir...Tolgacem arkadaşım doğrusun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grigio

Teşekkür ederim fikriniz için.

18-55 IS lens zoom durumu nasıl oluyor ?
    Anladığım kadarıyla lensler için ayrı ayrı zoom özellikleri var ve bu bodylerle alakalı bir durum değil.
    Makineyle gelen 18-55 IS lensle ilgili zoom konusunda bir veri bulamadım.
    Hatta lenslerle alakalı zoom konusunda konu bulamadım desem yeridir

Merhaba,
    18-55 kit lensin zoom aralığını bu şekilde kolayca hesaplayabilirsiniz; 55/18= 3,055x zoom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.