Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabii ki gold a götüreceksiniz diye bir şart yok. olay satın alma anında gerçekleşiyor zaten. gold gibi dandik bir firmadan aldığın ürün %90 ihtimalle teşhirli, kullanılmış ve iade edilmiş, belki de refurbished oluyor. bknz:http://www.sikayetvar.com/firma/detay/164
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Beyler bu linkteki ürünü alıyım mı? 100 TL lik çek satın alsam 35 TL ye lens 180 TL ye gelmiş oluyor.Çek bulamazsam normal alıcam.
    http://www.n11.com/canon-ef-50mm-f18-lens-canon-eurasia-garanti-P12366759

Var mı başka önerisi olan?

siteyle ilgili olumlu ve olumsuz eleştiriler var, 180 tl fiyat gayet uygun siteye güveniyosan alabilirsin tabii.

• arkadaşlar işyerinde 1100 d kullanıyorum. flaş lazım oldu canon speedlite 430ex II düşünüyorum. ben bu flaşı tepede otomatik flaş olarak kullanacağım. herhangi bir tetikliyici vs gerekmeden ve ayarlarını makinadan yaparak kullanabilir miyim. bir de bu ikilinin uyumu nasıldır?
  • Benide yazabilirsin kullananlar listesine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbeder1982

arkadaşlar işyerinde 1100 d kullanıyorum. flaş lazım oldu canon speedlite 430ex II düşünüyorum. ben bu flaşı tepede otomatik flaş olarak kullanacağım. herhangi bir tetikliyici vs gerekmeden ve ayarlarını makinadan yaparak kullanabilir miyim. bir de bu ikilinin uyumu nasıldır?

Makinanin tepesinde kullanacaksaniz tetikleyici vs gerekmez. Canon flaslar cok kalitelidir ama pahalidir ve bahsettiginiz model oldukca kucuk. Eget kalite onemli degil dikkatli kullanirim yeter ki isik gucu iyi olsun derseniz. Yongnuo YN 565 ve Yongnuo YN 568 e bakin derim. Performans olarak bahsettiginiz flastan cok daha iyidir ve canonun 580ex flasina esdegerdir (tam olarak ayni olmasalarda yakin diyelim :) )

Size onerdigim flaslarin ayni gucte olaninin manuel versiyonu var bende bi kac sayfa geride cektigim fotograflar var belki fikir verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayaktan -- 7 Haziran 2013; 12:28:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• makinemin 2.günü daha neredeyse hiç fotoğraf çekmedim.
    18-55mm lensi var...
    1100d'de acemi birisi olarak bana önerileriniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman6kelimeler

makinemin 2.günü daha neredeyse hiç fotoğraf çekmedim.
    18-55mm lensi var...

BENİM BİR ÖNERİM VAR. amerikan film repliğini sana uyarlıyorum. "hey adamım şimdi git al ol lanet olası makinayı ve insan çiçek kurt kuş börtü böcü ne bulursan fotoğrafını çek. şunu da o kafana sok çekmeden öğrenemezsin"
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman6kelimeler

makinemin 2.günü daha neredeyse hiç fotoğraf çekmedim.
    18-55mm lensi var...

Bascek.com daki cekim tekniklerini tamamen ogren yani teknik bilgiyi iyice bil 2 ile 7 gun icinde tamamen kavrarsin zaten. Sonra disari cik bol bol fotograf cek. Ama cidden bol bol cek okudugun her seyi dene hatta soyle olsa nasil olur acaba diyip baska seyler de dene ve bunlari yaparken sakin otomatik modlari kullanma. M,AV ve TV modlarini kullan.Youtubeda Kutay Kösem in ilk videolarini da mutlaka izle.

• öneriler için çok teşkkürler , şarjı tam doldurdum, çıkıyorum şimdi :))
  • Pazartesi 50mm elimde olacak.N11 den çek sayesinde 169 TL + kargoya aldım
  • quote:

Pazartesi 50mm elimde olacak.N11 den çek sayesinde 169 TL + kargoya aldım

Hayirli olsun bol bokehli fotograflar dilerim :) :)

• Silver efex pro 2 ile...
  • BENDE SİZDENİM :)
  • quote:

Pazartesi 50mm elimde olacak.N11 den çek sayesinde 169 TL + kargoya aldım

çek derken o nasıl oluyor o indirim? anlamadım
  • Arkadaşlar bende sizleyim artık Bursa Mudanyadan....Fazla bir bilgim yok fotoğrafçılık hakkında ama 1-2 haftaya kadar bir kursa gideceğim
  • Tavsiyelerde bulunacaklar varsa memnun olurum yani aletin otomatik modu var fakat diğer modlarla neler nasıl yapabilirim..Enstantane ,iso ,poz gibi şeyleri kavrayamadım daha yavaş yavaş olacak inşallah..
  • https://www.klasfoto.com.tr/Canon-1100D-18-55-IS-DSLR-Fotograf-Makinesi,PR-3575.html

alcaksanız bu siteden alın kafanız rahat olsun arkadaşlar hatta sıkın biraz kendinizi 1300 tl ye 600D aynı sitede çanta hafıza kartı UV filtre alın makine 1200 e gelmiş olur hemde uzun süre götürür. kendisi hem hayyam esnafı.

canon eurasia garantili canon görsel akedemi hediyeli
  • Ben buradan aldım..http://www.bizdeuygun.com/canon_1100d#1

İlanda dcIII lens yazıyordu fakat gelen lens ISII...Çanta ve 8GB kart hediye imiş.869 tl ödedim. Makina parelel ithalat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutsuzluk16

Arkadaşlar bende sizleyim artık Bursa Mudanyadan....Fazla bir bilgim yok fotoğrafçılık hakkında ama 1-2 haftaya kadar bir kursa gideceğim

1-2 hafta internetten arastirarak ogren kursta ogretilenin 2 katini ogrenmezsen adam degilim :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bulutsuzluk16

Tavsiyelerde bulunacaklar varsa memnun olurum yani aletin otomatik modu var fakat diğer modlarla neler nasıl yapabilirim..Enstantane ,iso ,poz gibi şeyleri kavrayamadım daha yavaş yavaş olacak inşallah..

Bascek.com u bastan assagi oku. Youtubede yabanci videolar baya bilgi verici turkce olarak da Kutay Kösemin videolari iyidir. Bunlari iyice kavradiktan sonrada bol bol fotograf cek.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.