Bildirim
Canon EOS 350D si olanlar resim atabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hafta sonu bir 5 dk kurcaladım ve bir iki poz çektim, çok etkileyici bir cihaz. Standart olarak titreşim önleyici olsa S2 yerine hiç düşünmem. Sizce küçük baskılarda S2 ye göre baskı kalitesi çok farkedermi. -
Farkedeceğini zannetmiyorum. Bende daha yeni aldım ama yanında gelen EFS 18 - 55 lens berbat birşey. yakında 17-300 bir lens almayı planlıyorum. makinanın gerçek gücü o zaman ortaya çıkacak diye düşünüyorum. Fakat bu lens 2 milyar civarında :( -
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: maxpain
Farkedeceğini zannetmiyorum. Bende daha yeni aldım ama yanında gelen EFS 18 - 55 lens berbat birşey. yakında 17-300 bir lens almayı planlıyorum. makinanın gerçek gücü o zaman ortaya çıkacak diye düşünüyorum. Fakat bu lens 2 milyar civarında :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X