Şimdi Ara

canon eos 350d türkçe kullanıcı klavuzu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle forumda aratmama rağmen bulamadığım için başlığı açıyorum, eğer daha önce konu açıldıysa kusuruma bakmayın lütfen.Çünkü bütün gün forumlarda web de aradım kafam allak bullak oldu..

Yurt dışından almış olduğum eos 350d yi türkçe klavuz olmadığı için çözemedim (yabancı dilin önemi :( )Eğer elinizde varsa ve bana gönderebilirseniz çok makbule geçer. pc ortamında (pdf veya farklı format olabilir) yada basılı metın ( kargo ıle karşı ödemeli yollayabilirsiniz) olarak farketmez.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

• www.fotokritik.com burdaki forumlara yazarsan hemen cevap alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 15 Mayıs 2006; 21:06:52 >
  • fotokritik forumunu bayağı okudum ve benim gibi kullanıcı klavuzu arayan arkadaşlar gördüm ama olumlu cevap maalesef göremedim.
    Uluslararası garanti konusundada canon un "uluslar arası garantisi yok" ibarelerine rasladım bu yüzden buraya da yazarak şansımı denemek istedim.
    Garanti konusunu en iyisi erkayalarla irtibata geçerek öğrenmek sanırım. net bir cevap alırsam sizlere de yazarım.

İyi geceler hepinize.
  • erkayalar yurt dışından alınan ürünler için garanti vermediklerini söyledi.(sanırım biz bir ulus değiliz) yada erkayalar bir ulus...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.