Bildirim
CANON EOS 5 D MARK III TAVSİYE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
amerika olayı uzun is elden almanızı tavsiye ederim canonturkte bir kac arkadas set degistirmek icin satıyor hayyamdan daha ucuza gelir illa sıfır olsun derseniz hayyam eger fatura kullanabilliyorsanız garantlili alın derim -
quote:
Orijinalden alıntı: theyapici
amerika olayı uzun is elden almanızı tavsiye ederim canonturkte bir kac arkadas set degistirmek icin satıyor hayyamdan daha ucuza gelir illa sıfır olsun derseniz hayyam eger fatura kullanabilliyorsanız garantlili alın derim
Amerika'dan arkadaşım gelecek o yüzden. Yabancı sitelerden alıp kargo vs. ile uğraşmayacağım yani. Sıfır almayı düşünüyorum. Fatura şuan için kullanmıyorum. Bir süre açılış yapmadan devam edeceğim mecburen. -
amerikada farklı eyaletlerde farklı vergiler var ama tax free yani vergi iadesi de alırsa arkadasınız daha da uyguna gelir mantıklı bir yol ama ben yine de a7r tavsiye ederim mark3 kullanıcısı olarak daha hafif -
quote:
Orijinalden alıntı: theyapici
amerikada farklı eyaletlerde farklı vergiler var ama tax free yani vergi iadesi de alırsa arkadasınız daha da uyguna gelir mantıklı bir yol ama ben yine de a7r tavsiye ederim mark3 kullanıcısı olarak daha hafif
Elimdeki ekipmanın tamamı Canon ayrıca elimde bir tane de mark II mevcut o yüzden Canon alacağım. Amerika konusunu sormamın sebebi de. Amerika'da en uygun nereden alınıyorsa arkadaşımı oraya yönlendireceğim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X