Şimdi Ara

CANON EOS 5 D MARK III TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Canon 5 D MARK III almayı düşünüyorum. Amerika'dan arkadaşım gelecek ve ona getirtme imkanım var. Amerika'dan almalı mı? Nasıl ve nereden almalı? En güvenilir ve hesaplı şekilde nasıl temin ederim? Bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum...

• amerika olayı uzun is elden almanızı tavsiye ederim canonturkte bir kac arkadas set degistirmek icin satıyor hayyamdan daha ucuza gelir illa sıfır olsun derseniz hayyam eger fatura kullanabilliyorsanız garantlili alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

amerika olayı uzun is elden almanızı tavsiye ederim canonturkte bir kac arkadas set degistirmek icin satıyor hayyamdan daha ucuza gelir illa sıfır olsun derseniz hayyam eger fatura kullanabilliyorsanız garantlili alın derim

Amerika'dan arkadaşım gelecek o yüzden. Yabancı sitelerden alıp kargo vs. ile uğraşmayacağım yani. Sıfır almayı düşünüyorum. Fatura şuan için kullanmıyorum. Bir süre açılış yapmadan devam edeceğim mecburen.
  • amerikada farklı eyaletlerde farklı vergiler var ama tax free yani vergi iadesi de alırsa arkadasınız daha da uyguna gelir mantıklı bir yol ama ben yine de a7r tavsiye ederim mark3 kullanıcısı olarak daha hafif
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

amerikada farklı eyaletlerde farklı vergiler var ama tax free yani vergi iadesi de alırsa arkadasınız daha da uyguna gelir mantıklı bir yol ama ben yine de a7r tavsiye ederim mark3 kullanıcısı olarak daha hafif

Elimdeki ekipmanın tamamı Canon ayrıca elimde bir tane de mark II mevcut o yüzden Canon alacağım. Amerika konusunu sormamın sebebi de. Amerika'da en uygun nereden alınıyorsa arkadaşımı oraya yönlendireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.