Şimdi Ara

Canon eos 550d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar belki yanlis yere konu acmis olabilirim canon eos 550 alacagim yaninda 18-55 kit lens daha sonra da 50-250 lens dusunuyorum sizce nasil secim
    ben amatorum anlamam lensten felan evde kullanmak icin coluk cocugu cekmek icin birde tatile gidersem doga manzara icin
    simdiden tesekkurler cok istifade ettigim bir site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danhakan -- 19 Nisan 2010; 21:09:04 >

• Bunun için DSLR almana gerek varmı sence?

Günlük yaşantında kullanacaksan eğer KOMPAKT makine alman çok daha mantıklı olur. Boş yere o kadar para vermek saçma biraz. Sonucta profesyonel makine. Birsürü ayar felan. Bunlarla başa çıkmak biraz zor.
    Şahsen komakt makine almanızı tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TaneR-

Bunun için DSLR almana gerek varmı sence?

Günlük yaşantında kullanacaksan eğer KOMPAKT makine alman çok daha mantıklı olur. Boş yere o kadar para vermek saçma biraz. Sonucta profesyonel makine. Birsürü ayar felan. Bunlarla başa çıkmak biraz zor.

Evet haklisin bir suru compakt camera denedim canon ixus 120, canon powershot sx200, fijifilm f200 exr, canon ixus 210, bunlarin icinde en begendigim ixus 210 oldu ama hepsi cin maliydi tek ixus 210 japon mali cikti bilmem bu etken olurmu kalitede tabi bunlari geri iade ettim ama benim 7 yillik 5mp sony hepsindende iyi cekiyordu bozulmasaydi bilmiyorum simdi kaliteli resim ceken compakt yok bence,birde kardesim aldi eos 550 d benim cocugun dogum gununde cektik super resimler cekiyor birazda bu neden oldu hic bir sekilde ne yaparsan yap compakt camerayla yakalanmaz o kareler gercek gibi cektigi icin alacagim ya degilse buyuk kullanimi zor ama auto mod da denedim kardesimin makineyi guzel di ben zaten fazla ayar sevmem auto da durur makine ayarlasin ben cekiyim,birde bundan 20 yil sonra yasarsak coluk cocugun resimlerine bakarken pisman olmam iyi kamera almadim diye zaten bir kere aliniyor olmusken iyisi olsun tabi profesyonel camera degil eos 7d eos 2d mark gibi zaten onlar ucuk fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: danhakan

quote:

Evet haklisin bir suru compakt camera denedim canon ixus 120, canon powershot sx200, fijifilm f200 exr, canon ixus 210, bunlarin icinde en begendigim ixus 210 oldu ama hepsi cin maliydi tek ixus 210 japon mali cikti bilmem bu etken olurmu kalitede tabi bunlari geri iade ettim ama benim 7 yillik 5mp sony hepsindende iyi cekiyordu bozulmasaydi bilmiyorum simdi kaliteli resim ceken compakt yok bence,birde kardesim aldi eos 550 d benim cocugun dogum gununde cektik super resimler cekiyor birazda bu neden oldu hic bir sekilde ne yaparsan yap compakt camerayla yakalanmaz o kareler gercek gibi cektigi icin alacagim ya degilse buyuk kullanimi zor ama auto mod da denedim kardesimin makineyi guzel di ben zaten fazla ayar sevmem auto da durur makine ayarlasin ben cekiyim,birde bundan 20 yil sonra yasarsak coluk cocugun resimlerine bakarken pisman olmam iyi kamera almadim diye zaten bir kere aliniyor olmusken iyisi olsun tabi profesyonel camera degil eos 7d eos 2d mark gibi zaten onlar ucuk fiyata

Hocam maddi sıkıntıya düşmeyecekseniz alın tabikide. Avrupada bilen bilmeyen herkes alıyor fiyatları ucuz olduğu için zaten. Belki makineyi kullanırken heves eder daha çok öğrenirsiniz manuel ayardı şuydu falan. Nette bir sürü anlatımlar mevcut kendi kendinizi bile geliştirirsiniz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: danhakan

quote:

Hocam maddi sıkıntıya düşmeyecekseniz alın tabikide. Avrupada bilen bilmeyen herkes alıyor fiyatları ucuz olduğu için zaten. Belki makineyi kullanırken heves eder daha çok öğrenirsiniz manuel ayardı şuydu falan. Nette bir sürü anlatımlar mevcut kendi kendinizi bile geliştirirsiniz. :)

Evet bende avrupadayim :-)) kucuklukten beri fotograf makinasina ilgim var amator olarak, ama fiyatlari hemen hemen ayni canon eos 550d 18-55 lensle birlikte yaklasik
    1526 ytl tutuyor fazla bilmiyorum turkiye fiyatlarini yalniz forumda gormustum. Ha bu arada hocam angi sitelerden izleyebilirim anlatimlari

selamlar

• Hocam bu sitelerden faydalanabilirsiniz,

http://www.fotoatolye.com/

http://www.bascek.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.