Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar yeni fotoğrafa başlayacak biri için satürn de Canon 550D 1400 TL ye bu fiyata alınabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercu71

iyi akşamlar yeni fotoğrafa başlayacak biri için satürn de Canon 550D 1400 TL ye bu fiyata alınabilir mi

hocam bende reklamı biraz önce gördüm. kesinlikle çok uygun kaçırmayın derim. bende aynı fiyata almıştım fakat benım aldığım garantisiz ve kiss x4 modeliydi. saturn un garantisiz ürün satacağını hiç zannetmıyorum.
  • quote:

iyi akşamlar yeni fotoğrafa başlayacak biri için satürn de Canon 550D 1400 TL ye bu fiyata alınabilir mi

fiyat oldukça uygun, alınabilir
  • quote:

Bu bi şaka olmalı, hem garantili hem büyük bi teknoloji markette bu fiyata, şaşırtıcı, ben 1850 liraya doğubanktan aldım dükkan garantili üstelik 1,5 ay önce aldım. 75-300 zoom lensle birlikte. Hiç kaçırmadan al derim dostum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sitcome -- 3 Mayıs 2012; 9:06:35 >
  • hangi satürn de geçerli acaba bu.
  • 50mm

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  • 2003 yılından beri dijital fotoya meraklıyım.. 2mp Canon A60 ile başladık.. 2 yıl önce Canon 1000D ile aşk tazeledik.. Şimdi onu satılığa çıkardım ve 550D alma arefesindeyim..

18-135mm ve 50mm gönlümden geçen ikili ama 18-135 bütçeyi zorlayacak gibi.. 50mm olmazsa olmazım.. ne yapsam klasik 18-55 ile bi süre daha devam mı etsem.. bilemiyorum..

2 yılda 18bine yakın resim çekmişim.. Zoom lens ve 50mm çok aradım.. bu kez ikisini de birden istiyorum.. napsam bilmiyorum..
  • bana kalırsa bir tanesini tercih etmek gerekirse 50mm al, onun tadı başka zevki başka... 550D ile iyi bir ikili, ben de 17-50 var 50si çok iyi ama 50mm nin başka bir havası var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

bana kalırsa bir tanesini tercih etmek gerekirse 50mm al, onun tadı başka zevki başka... 550D ile iyi bir ikili, ben de 17-50 var 50si çok iyi ama 50mm nin başka bir havası var...

Şöyle ki 18-55 kit alırsam 50mm alabiliyorum sorun yok.. ama 18-50 zaten 2 yıldır kullanıyorum.. Ha işimi gördü mü evet fazlasıyla..

55-250 IS almayı düşündüm bi ara.. arkadaştan ödünç aldım.. karanlık bi lens alışamadım.. tak-çıkar yapmam gerekli sürekli.. bana ters.. ileride de almam yani 55-250 yada 70-300..

18-200 kullandım.. güzel ama gereksiz.. 105/135mm bence çok ideal.. tek lens olduğundan benim için çok pratik..

50mm'yi video için istiyorum.. yeni bebeğim oldu ve her anını çekmek istiyorum... 50mm hem karanlıkta çok başarılı.. hem de alan derinliği süper..

• üstteki fotografı akşam güneş batmadan hemen önce çektim, düşük ışık prformansı süper...
  • Tamron 17-50 vc

IMG_3645 (Kopyala) by B.ayar, on Flickr

• 50mm

• Arkadaşlar bugün akşama doğru daha fazla dayanamadım ve fotografium dan 18-55 kit + 50mm lens,çanta,8gb class 10 kart+ yedek pil+ uv filtre ile birlikte 2000 tl ye aldım.

50mm 18-135ten ağır bastı. Olmazsa ileride bi 55-250 yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Arkadaşlar bugün akşama doğru daha fazla dayanamadım ve fotografium dan 18-55 kit + 50mm lens,çanta,8gb class 10 kart+ yedek pil+ uv filtre ile birlikte 2000 tl ye aldım.

50mm 18-135ten ağır bastı. Olmazsa ileride bi 55-250 yaparım.

Hayırlı olsun, güle güle kullan
  • 550d almayı düşünen arkadaşlara sirkeci hayyam pasajında 18-55 kit lens ile birlikte 1.350-1.650 civarı daha 3 gün önce tüm dükkanları tek tek dolaştım tabi pazarlıksız fiyat belki konuşulursa biraz daha ikramda bulunabilirler birde pasajda dikkatimi çekti üst katlara çıktıkça fiyatlar düşmekte alacak kimse tüm dükkanlara sormalı bence mesela dogu banktada sordum orası 1.480 den açılıyor umarım faydalı olmuşumdur saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebovvski

550d almayı düşünen arkadaşlara sirkeci hayyam pasajında 18-55 kit lens ile birlikte 1.350-1.650 civarı daha 3 gün önce tüm dükkanları tek tek dolaştım tabi pazarlıksız fiyat belki konuşulursa biraz daha ikramda bulunabilirler birde pasajda dikkatimi çekti üst katlara çıktıkça fiyatlar düşmekte alacak kimse tüm dükkanlara sormalı bence mesela dogu banktada sordum orası 1.480 den açılıyor umarım faydalı olmuşumdur saygılar

1500 spot alacağıma, 1650TL'ye fotografium'dan Eurasia garantili ve pelin fiyatına taksitle alırım.. ve aldım da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

@deli_poyraz eyvallah hocam

hadi beyler biraz fotoğraf koyun
    bunlar bugünden

ilk kez gece çekim yaptım çok zorlandım hangi ayarda çekeceğimi bilmeden bişeyler çıkarmaya başladım.sanırım isoya fazla yüklendim biraz kumlu oldu fotolar

şahane...

• quote:

Orijinalden alıntı: LinGo

şahane...

eyvallah hocam bunlar acemilik günlerime ait şimdi daha net gece çekimleri yapıyorum ama yinede teşekkürler.

edit:hocam bak bu fotoğraf daha net eğer 550d alacaksan, gece performansı hakkında daha net bilgi sahibi olabilirsin, bizzat kendi çekimimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:KeFReN:. -- 5 Mayıs 2012; 1:51:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: base

quote:

Orijinalden alıntı: omersss

fuji den sonra 550d yi elime aldım. iso ayarını tekerlekten yapmak çok komik oldu. ilkönce sağ orta parmağınızla iso ya basılı tutuyorsunuz sonra sağ işaret parmağıyla tekeri döndürüyorsunuz. tam tersi olsaydı iyiydi.

basılı tutmaya gerek yok bi kere basıp çektiniz zaman iso menüsü çıkıyor ordan ister tekerlekle ayarlayın ister yön tuşlarıyla

Dükkanda şöyle bir bakmıştım. Dİkkat etmemişim. Ama bugün itibariyle ben de İzmir'den aranıza katıldım. 600d de cazip fiyat vardı. Ama yanar döner ekran delikanlı adamı bozar deyip 550D adlım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 5 Mayıs 2012; 2:26:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

quote:

Orijinalden alıntı: LinGo

şahane...

eyvallah hocam bunlar acemilik günlerime ait şimdi daha net gece çekimleri yapıyorum ama yinede teşekkürler.

edit:hocam bak bu fotoğraf daha net eğer 550d alacaksan, gece performansı hakkında daha net bilgi sahibi olabilirsin, bizzat kendi çekimimdir

bu fotoğraflar kararımı kesinleştirdi diyebilirim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.