Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paptes

fotoğraflardan anladım ki bana 50mm f1.8 lens lazım Arkadaştan bir haftalığına ödünç alsam ah

öneririm , 50mm ile birde reflektör alınca fotoğraflarda harikalar yaratabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

quote:

Orijinalden alıntı: paptes

fotoğraflardan anladım ki bana 50mm f1.8 lens lazım Arkadaştan bir haftalığına ödünç alsam ah

öneririm , 50mm ile birde reflektör alınca fotoğraflarda harikalar yaratabiliyorsunuz

reflektor nedir hocam flaş mi?
    ekleme:18-55le fotograf cekip kendinize yazik etmeyin bence 50mm ile arada daglar kadar fark oluyor hele birde 50mm onune 18-55mm ters baglayinca muhtesem makrolar cikiyor

http://www.sengulce.com/?p=156

•  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

IMG_8220-2 by canrdemiR, on Flickr 50mm ile çekilip croplanmıştır

IMG_8743 by canrdemiR, on Flickr

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

IMG_8906 by canrdemiR, on Flickr

IMG_8923 by canrdemiR, on Flickr

IMG_8839 by canrdemiR, on Flickr

yeni çekimlerim

IMG_8812 by canrdemiR, on Flickr

• Caner hocam güzel fotoğraflar ama bari bir ayakkabı verseydin kızcağızlara, yazık değil mi yaw :)
  • Arkadaşlar bende bu mekinanın yeni kullanıcılarından biriyim. şu sıralar macro için araştırma yapıyorum da acaba macro için lens yada daha uygun fiyatlı olan macro çekim için lense takılan lenslerden öneriniz olur mu? 0.43x 67mm ile birlikte macro genişletici midir nedir öyle birşey veriyorlar sizce ne kadar etkili yada yararlı olur? bu arada 18-135mm ıs lens kullanıyorum 67mm çaplı. bu konuda önerileriniz olursa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

Caner hocam güzel fotoğraflar ama bari bir ayakkabı verseydin kızcağızlara, yazık değil mi yaw :)

doğa çekimlerinde ayakkabı olunca o estetik yansıtılmıyor bana göre , ayakların fotoğrafta etkisi var bence .... bi ara şehir içinde çekim yaparsam ayaklarına topuklu veririm :D
  • Bir kaç fotoğrafta benden eleştirilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mevluts

Bir kaç fotoğrafta benden eleştirilerinizi bekliyorum

fotoğraf izleyin derim :)
  • arkadaşlar bu makineden almak isteyenler olursa çok uygun bir fiyata veriyorum.düşünenler iletişime geçsin

http://www.sanalpazar.com/Canon-550d+18-5575-300-Eurasia-Garantilisifir__isp4627273
  • mevluts
    tonlar cok yapay, 550D ile degilde cep telefonu ile cekilmis gibi fotolar.
  • quote:

quote:

Bir kaç fotoğrafta benden eleştirilerinizi bekliyorum

fotoğraf izleyin derim :)

Fotoğraf izleyin derken ?Fotoğraf izleyin derken ?

Sizin fotoğraflarınızı izliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

mevluts

Peki ne yapmam gerekiyor bu konuda? Picasa ile oynadım ondan olabilirmi yoksa yanlış yaptığım başka bir yermi var. 18-55 ile çekim yapıyorum. Ne kadar uğraşsam da burada ki fotoğraflar kadar canlı olmuyor. Nerde yanlış yapıyorum bulamadım :)
  • @mevluts

aslında @mcroses in dediği çok doğru . aslında eleştrim o yönde olacaktı ama cümleyi toparlayamadım :D ....... neyse ilk öncelikle teşkkür ederim . 500px.com sitesindeki fotoğraflara bakabilirsin . 18-55 başlangıç için yeterlidir zaten , fotoğraflarında oynama yapmasan daha güzel gözükecek eminim + vede fotoğraf modlarını öğrenmenn gerek sanırım A modu gibi
  • quote:

@mevluts

aslında @mcroses in dediği çok doğru . aslında eleştrim o yönde olacaktı ama cümleyi toparlayamadım :D ....... neyse ilk öncelikle teşkkür ederim . 500px.com sitesindeki fotoğraflara bakabilirsin . 18-55 başlangıç için yeterlidir zaten , fotoğraflarında oynama yapmasan daha güzel gözükecek eminim + vede fotoğraf modlarını öğrenmenn gerek sanırım A modu gibi

500px.com U inceleyeceğim. Genelde (TV) enstantene öncelikli çekiyorum. Sanırım AV modda çekim yapsam kendimi biraz daha geliştirebilirim heralde. Portreler dışında Av modu pek kullanmıyorum yanlışmı yapıyorum acaba.. Sizce Av moddamı çalışmalıyım bir süre?
  • quote:

quote:

@mevluts

500px.com U inceleyeceğim. Genelde (TV) enstantene öncelikli çekiyorum. Sanırım AV modda çekim yapsam kendimi biraz daha geliştirebilirim heralde. Portreler dışında Av modu pek kullanmıyorum yanlışmı yapıyorum acaba.. Sizce Av moddamı çalışmalıyım bir süre?

hep av modda çalışmalısınız bence :) S modu pek kullanılmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

mevluts

Peki ne yapmam gerekiyor bu konuda? Picasa ile oynadım ondan olabilirmi yoksa yanlış yaptığım başka bir yermi var. 18-55 ile çekim yapıyorum. Ne kadar uğraşsam da burada ki fotoğraflar kadar canlı olmuyor. Nerde yanlış yapıyorum bulamadım :)

fotografla oynayacaksin, fotografin beyaz dengesi, keskinliği, ışığı, kontrastı ile oyna ama bunların bir sınırı olsun. fotograf resme donmesin.
    makinan da güzel lensin de. arkdasin yazdigi gibi sade halleri emin ol cok daha iyidir bu oynanmis hallerinden. bana kalırsa öncelikli hedefin net fotograf cekmek olsun.
    bunu da av modu ile basarabilirsin lensi iyi tanırsan.

• teşekkür ederim arkadaşlar. Bir süre Av moda odaklanayım bakalım. Fotoğraflarımda bir eksiklik hissediyorum ama sebebini çözemiyorum. Bir türlü istediğim derinliği yakalayamıyorum. Dediğiniz gibi bir süre Av takılacağım..
  • Eee hani yokmu yeni resimler?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.