Bildirim
Canon EOS 7D için Time Lapse Cihaz önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kimseden cevap yok galiba. Yada EOS 7D kullananlar Time Lapse kullanmıyorlar. :) -
Belki de...
Belki de timelapse yeteneği olan 2.gövde almışlardır. Böyle gövdede timelapse özelliği var, ayarlıyon 1 deklanşöre basıyosun makina size 4K timelapse çekiyor kendi başına. Harici hiçbir şeye ihtiyaç olmadan falan... -
quote:
Orijinalden alıntı: melikli
Kimseden cevap yok galiba. Yada EOS 7D kullananlar Time Lapse kullanmıyorlar. :)
7d ile bir iki aydır timelapse çekiyorum.Basit bir uzaktan kumanda almanız yeterli. Ben 10tl'ye standart kablosuz kumandalardan almıştım. İlk başlarda çok önemli sandığım için süre tutarak yaptım ama sonradan sürenin o kadar da önemli olmadığını anladım. Yani biri 5 biri 10 saniye olmadığı sürece birbirine yakın sürelerde çekim yapmanız yeterli. Ama şimdi ben de bu hafta magic lantern yükleyerek time lapse deneyeceğim. Bu sayede cihaza falan gerek kalmadan makineden ayarlayarak time lapse çekebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X