Şimdi Ara

@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44.056
Cevap
43
Favori
1.831.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 70-210'u satmıştım arkadaşıma,
    dayanamadım 90-300 vardı 220 ytlye aldım.
    yarın elimde olacak bakalım hiç yoktan iyidir :)

Ayrıca kızımın fotoğrafına da bakın.
    kendisi 1.5 yaşına girdi

http://www.photo.net/photodb/photo?photo_id=5508556&size=lg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrakOff -- 26 Ocak 2007; 21:49:59 >
  • @alper
    allah bağışlasın maşallah :)

Arkadaşlar bende 18-55 i ters tutup denedim, tutmak çok zor ama bişeyler elde edilebildiğini gördüm.

Bu foto objektifi normal takıp auto da çekildi

@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@
  • Tersi çok merak ediyorum
  • teşekkürler :)

yaw adamlar çekiyor

lensim 50-500 olsun
    makinem d70 olsun

http://www.photo.net/photodb/photo?photo_id=5503637&size=lg
  • Bunda ise objektif ters çevrildi elle tuttuldu auto da çekildi ...

http://img15.imgspot.com/u/07/25/16/tersmac11169846544.jpg

Saatim çok eskimiş ya :( Camda kraterler oluşmuş farketmemişim

elde tutup yapmak bu işi gerçekten can sıkıcı ve zor, ters objektif adamtörüyle çok rahat ve ilginç bir objektif elde etmiş oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 26 Ocak 2007; 22:33:29 >
  • Ters objektifle makro gerçekten zor fakat sonuçlar mükemmel

5 kuruşun üstünde denemeler yaptım bende; paranın üstünde gözle görünmeyen çizikler vadi gibi çıkıyo valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 27 Ocak 2007; 0:12:29 >
  • Aramızda sesizce dolaşan bir mod var galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 27 Ocak 2007; 0:15:35 >
  • Hocam biraz önde fotoğraf çekerken vizorde büyük bir tüy farkettim.Öyle toz felan değil yani.Fotoğrafta görünmüyor ancak fotoğrafı çekerken görünüyor.Vizöre üfledim felan ama hala aynı.Uzaktanda görünmüyor.Vizörün önündemi nerene bu şey alamadım yaa.

Objektifi çıkarttım ve vizörün o tarafa baktım kocaman tüy.Nerden girmiş aklım almıyor.Nasıl çıkaracağım şimdi ben onu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 27 Ocak 2007; 13:05:43 >
  • selamlar

Canon 17-85 EF-S USM IS Lens

nasıl bir lens dir ? 18-55mm den iyidir tabide, çok çok çoooooooooooooooook mu iyidir yoksa yeni başlayan biri için farketmez mi ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Hocam biraz önde fotoğraf çekerken vizorde büyük bir tüy farkettim.Öyle toz felan değil yani.Fotoğrafta görünmüyor ancak fotoğrafı çekerken görünüyor.Vizöre üfledim felan ama hala aynı.Uzaktanda görünmüyor.Vizörün önündemi nerene bu şey alamadım yaa.

Objektifi çıkarttım ve vizörün o tarafa baktım kocaman tüy.Nerden girmiş aklım almıyor.Nasıl çıkaracağım şimdi ben onu?

Objektifi tak ve hiç uğraşma içine üflemeye çalışma hiç bişey yapma, canon servisine götür, eğer imkanın yoksa, hiç uğraşma. Sensörün alt kısmında yapışkan bant gibi bişey olması lazım şanslıysan oraya düşer ve yapışır. puvar falan olmadan yaparsan daha beter daha çok toz sokabilirsin alete, sabret biraz dursun olmazsa servise götür.
  • Valla hocam objektifi açtığımda şöyle nazikçe üüff dedim ve gitti ondan kurtuldum yani.Ben böyle üfleye üfleye makineye zarar vermem inşallah.

Az önce çektim.Artık mesaj vermek mi dersiniz ne dersiniz bilmem.Bir an aklıma geldi sadece.

• güzel güzel yaratıcı olmuş :)
    üflerken aynaya falan tükürmede :D başka bir arkadaşımız toz görünce selpakla alayım üfleyeyim derken heryeri iz yptım diyordu korktum ondan dedim dokunma :D
  • Aslına bakarsan benim objektif biraz parmak izi oldu.Allahtan uv aldım da elleyemiyorum artık

Şimdi arkaya harita yerine saat yerleşmeyi denedim zamanı satın alamazsınız gibisinden.Uzun sürede pozlicaktım.Ama bitürlü bunun gibi olmadı.Yapamadım.
  • Bu daha güzel oldu.Fotokritik:
    http://www.fotokritik.com/392400

• Netlik sorunu var fotoğrafın, sanırım diyaframı çok açtın, ortamı biraz aydınlatıp daha kısık diyafram da denesen acaba sonuç nasıl olur ?
  • Benim en iyi dostum içtiğim sigaram, onlarda terk ederdi olmasa param :D

• Hocam diyafram en kısıkta çektim.Netliği saate verdiğim için olabilir.Sen dijitale soyunmuşsunYanlız şu sol üstteki kesik ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 27 Ocak 2007; 18:09:05 >
  • Bende soracaktım o kesiği ama bir baktım, birde sağ altta varmış

Bu arada @Rouvax

"Onlarda terk ederdi olmasa param" kısmını, "onlarında tek derdi olmasa param" diye okumuştum nasıl becerdiysem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet1980 -- 27 Ocak 2007; 18:12:54 >
  • F22 mi ? Kısık derken ters oldu galiba ?
    kesik konusundada crop yapıyordum hep normal çerçeve yapmayayım dedim :D
  • Hocam makinede F/36 yazıyordu valla Exif e baktım doğru.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.