Şimdi Ara

Canon IP7250 Soluk Renkler Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Canon IP7250 yazıcımda renkler soluk çıkıyor. CD üzerine baskılarda da A4 kağıda baskılarda da soluk çıkıyor. Simsiyah baskı alıyorum füme çıkıyor mesela. Diğer renklerde aynı şekilde, soluk hep. PhotoInk marka mürekkep verdiler yanında onlarla çalışıyor makine. Ne yapabilirim bu konuyla ilgili. :(

Siyah renkler biraz lacivertide andırıyor. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çırak Web Master -- 25 Kasım 2016; 20:55:38 >

• Aynı sorun bende de vardı. canon 7250 yazıcı alıp aldığıma alacağıma pişman olmuştum. Photoink mürekkepler bu yazıcı ile uyumlu değil ne ayar yaparsan yap istediğin renkleri alamıyorsun. chromalife v2 ile orjinaliyle %99 uyumlu diyebilirim. Aradaki farkı ayırt edemez kimse.
    özet chromalife v2 mürekkep al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekicimertim

Aynı sorun bende de vardı. canon 7250 yazıcı alıp aldığıma alacağıma pişman olmuştum. Photoink mürekkepler bu yazıcı ile uyumlu değil ne ayar yaparsan yap istediğin renkleri alamıyorsun. chromalife v2 ile orjinaliyle %99 uyumlu diyebilirim. Aradaki farkı ayırt edemez kimse.
    özet chromalife v2 mürekkep al

Vay be, zaman nasıl geçiyor. Yazıcıyı alalı 1 yıl olmuş neredeyse.

Bu arada sorunu bende o mürekkeple çözmüştüm. Hiçbir ayara gerek kalmıyor. Cescesor'den satın almıştım. Aramalardan ulaşan arkadaşlara duyurulur. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.