Şimdi Ara

canon ixus 30 mu casio ex z57 mi?Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dijital makinelerden anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum bu iki aleti de 300 ytl gibi bir fiyatla buldum hangisini alayım? (ixus 30 3.2 pixel z57 5 mpixel )

• İki makinada yaklaşık olarak aynı kalitede. Canon çok iyidir, ama casio yu asla küçümsemeyin. Dünyadaki ilk digital fotoğraf makinasını casio üretmiştir. Ben kendi adıma söylüyorum, ixus30 yerine casio alırdım. Bende bir çok fotoğraf makinası var, ixus 900ti ve canon ex-z1050 de bunlardan ikisi. İki makinada aynı sınıf makina ve bence casionun sonuçları daha güzel. Birde fiyat konusu var, ex-z1050 ve ixus900ti (amerikan adı sd900) amerika fiyatları yaklaşık olarak aynı, canon 20 dolar daha pahalı, ancak Türkiyede bu iki makina arasında fiyat uçurumu var, casio 580ytl iken canon 1100ytl civarında. Düşünün artık. Casio Amerikada sunuduğu fiyatı ortalama olarak Türkiye de de sunuyor ama canon? Maalesef çok büyük bir fiyat farkı koyuyor. Eğer 580ytl ye çıkabilirsen 15 taksit ve orjinal çanta hediyeli casio ex-z1050 al derim. Gerçekten çok başarılı bir cihaz.
  • walla zamaninda ben de CASIO Z57 model arastirdim ve Canon'un daha basarili oldugunu buldum.

Nedenler:

1. Canon renkler daha canli.Casio biraz sonuk kaliyor.

2. Casio fotograflarin kenarlarinda BLUR olayi gorebiliriz.
    Casio Z57
     canon ixus 30 mu casio ex z57 mi?Yardım

Ama eger CANON PS 520 veya 530 almak istersen bence biraz gez.Cunku Metrocityde 250 YTL ye 520 modeli satailiyor. Eger forumu gezdiysen CANON PS 520 ile cekilen resimlere bakabilirsin.
    Casio guzel makine ama Eger kaliteli bir sey almak istiyorsan CANON derim.
  • @@@...Önemli Üst Konu ve Başlıklar...@@@ Versiyon 1.0

Yeni bir konu acmadan önce lütfen burayı okuyunuz,

Orada bulamazsanız

Arama için tıkla

Forumda arama yapınız,

Eğer satın alma ile ilgili konu açıyorsanız, lütfen konu açmayıp mevcut olan üst konudan devam ediniz

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 5 Mayıs 2007; 18:13:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.