Şimdi Ara

CANON İXUS-750 ALDIM SİZCE FİYAT NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İXUS-750 ALDIM 750 YTL YE ADAMLA BAYAĞI PAZARLIK YAPTIM SİZCE FİYAT UYGUNMU BİRDE BU MAKİNAYI KULLANAN VARMI ALETİ BEN ÇOK BEĞENDİM HARİKA ÖTESİ BİR ŞEY YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• Hayırlı Olsun iyi günlerde kullanın Çok Adını duyduk çekimlerinizi paylaşırsanız seviniriz almak isteyen arkadaşlarımızada bir fikir verir
  • dostum iyi günlerde kullan sonuçta Canon iyi bi tercih olarak görüyorum

Allah nasip ederse bugün yarın bende bi 610 alcam

(biliyorum sıkıldınız ama hakkaten yakında alıcam öyle hissediyorum)
  • video kaydı hakkında düşüncelerinizi kullanan kişi olarak rica ediyorum!
  • hayırlı olsun.. nerden aldın arkadaşım? peşinmi?
  • makine gerçekten şahane ben de bugün fotoğrafçıda inceleme fırsatı buldum hakkaten kaliteli
    fiyatı gelince internette 850'den aşağı bir yer göremedim yani epey iyi almışsın diyebilirim
    iyi günlerde kullan
  • Bana da bugün arkadaşım yurtdışından getirdi. Video çekim kalitesi gerçekten çok iyi bence.

Fiyatını hiç söylemeyeyim moraliniz bozulmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım gercekten iyi fiyata almıssın biz canon ixus 700 u yaklasık 1000 ytl ye almıstık
  • beyler kusura bakmayın işim çıktı sorularınıza cevap veremedim video çekimi konusunda alet çok iyi hemen 1 gb hafıza kartı aldım fakat beni hüsrana uğratan bir durum oldu maximum kayıt uzunluğu 640*480 30fps de 14 dk civarı tabi benim gibi çoğu arkadaş elinde 640*480 30fps çeken alet varken gidip 320*240 çekmez keşke 2 gb kart alaydım bilemedim bunları bir yana bırakırsak resim çekimine laf yok mükemmel ötesi menü kullanım kolaylığı digital zoom da bile çok net çekim yapması bence alınası bir alet şiddetle tavsiye ediyorum..
  • Bu makineyi bende almak istiyorum. Açıkcası incelemelerimde bana ençok yakın bunu görüdüm ama bir resim varki korkuttu beni! Resim "dpreview.com" un inceleme sayfasında yer alıyor, gözler kıpkırmızı. Acaba bu çekenin hatası mı yoksa makinanın kırmızı gözler için önlemi hiç yok mu? Tamam biliyorum hiç bir zaman kırmızı gözden kurtulamazsınız bu hemen her makinanın baş belası ancak kimse bu durumu istemez... Sen de çektiğin fotolardan bir kaç resim örnek yollarsan bizler de daha iyi fikir edinmiş oluruz.(http://www.dpreview.com/gallery/canonsd550_samples/ ) Bende kararımımda son sancıları yaşarken kesin fikir edinmiş olurum.

CANON İXUS-750 ALDIM SİZCE FİYAT NASIL?

• iyi bir fiyata almışsın ama keşke ıxus 800 IS 'in de çıkmasını bekleseydin ve onu da yerinde bir inceleseydin.
  • Arkadaşım çok iyi bir fiyata almışşın biz işyerinde kullanmak için 2 adet aldık tanesine 900 ytl.ödedik
    çekimleri mükemmel netlikte.Makinayla birlikte gelen fotoğraf düzenleme proramındaki (photorecord)
    efekler ise müthiş...hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAUREAU

beyler kusura bakmayın işim çıktı sorularınıza cevap veremedim video çekimi konusunda alet çok iyi hemen 1 gb hafıza kartı aldım fakat beni hüsrana uğratan bir durum oldu maximum kayıt uzunluğu 640*480 30fps de 14 dk civarı tabi benim gibi çoğu arkadaş elinde 640*480 30fps çeken alet varken gidip 320*240 çekmez keşke 2 gb kart alaydım bilemedim bunları bir yana bırakırsak resim çekimine laf yok mükemmel ötesi menü kullanım kolaylığı digital zoom da bile çok net çekim yapması bence alınası bir alet şiddetle tavsiye ediyorum..

kesinlikle dogru ayrıca menüsünün türkçe olması da bi avantaj

• yav beyler aldığım sd 1 gb kart kafayı yedi format atıyorum düzelmiyor 512 mb gösteriyor bazende birden içine saçma sapan klasörler açıyor hafızayı dolduruyor garantisi de yok kimsenin başına geldi mi elimde patladı tam manasıyla yardımlarınızı bekliyorum ayrı forum açtım hiçbir babayiğit cevap vermedi
  • nerden aldın adres verebilirmisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.