Selam arkadaşlar. Yeni üye oldum ve 1 adet dig. foto. mak. almak istiyorum. Canon ixus serisinden aşağıdaki modellerden hangisini tavsiye edersiniz ? http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1038-1234-1369-1370.html ixus 750, ixus 800is, ixus 850is, ixus 900ti yukarıda karşılaştırma tablosu var, aralarında çok fark var mıdır ? veya şu modeli alma makinede hata var dediğiniz model var mıdır ? karar veremiyorum.
saygılar - bu hafta içinde karar vereceğim, yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekk.
arkadaşım benim topik imde de yazmışsın burada da cevap vereyim. bunların içinde bütçeni aşmazsa ixus 900 tabiki en iyisi. zaten sitede sıralı gelmiş özellik olarak.
Sizin forumda da yazdım Çünki yeni üye olmuşsunuz, sanırım fotograf makine ve özelliklerinden epey anlıyorsunuz. Bende yeni üye olarak sizi görünce , orada da yazayım dedim. Çok keskin ve kesin cevap verdiniz, ben aslında sizden değil de FORUM daki üstad lardan yenıt bekliyordum. Ama yine de tavsiyeleriniz için teşekk.
saygılar
siz yine sormaya devam edin. mutlaka cevap veren çıkacaktır. bütçenizi de belirtirseniz ona göre cevap verebilirler.
Alacağım makineyi Çin den getirteceğimden fiyat orada çok uygun, daha 1 hafta önce arkadaş geldi, Canon ixus 900Ti 2 Gb Sd kart dahil 520 YTL ye almış. Benim aslında Üstad lardan öğrenmek istediğim "benim çapımda aile içi fotoğraf çekecek birisi için bu kadar yüksek modele gerek var mı acaba " ? yoksa diğer belirttiğim ixus modelleri benim işimi görür mü diye soracaktım. ?
iyi geceler.
Kimse Yok Mu , bilgi verecek ? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
ixus 850 is'yi de düşünebilirsiniz. geniş açılı objektife ve görüntü sabitleyiciye sahip olması onu 900 ti den ayıran özellikler
geniş açı size manzara çekimlerinde ve grup fotoğraflarında avantaj sağlayacaktır
görüntü sabitleyici ise fotoğraflarınızın titrek çıkmasına engel olacaktır
Powershot A 560 ile ixus serisinden 850 IS arasındaki tek fark boyutları ve pillleri mi acaba ? ixuslar çok pahalı, ama A 560 ixuslara göre fiyatı daha iyi gibi ?
ixusların manuel modu yok bildiğim kadarıyla. diyafram ayarı falan yok. bas-çek amaçlı üretilmiş. a serisi ise manuel ayarlara izin veren makineler. ama bi slr kadar da iyi olamazlar hiçbir zaman.
quote:
Orjinalden alıntı: is.mail
Alacağım makineyi Çin den getirteceğimden fiyat orada çok uygun, daha 1 hafta önce arkadaş geldi, Canon ixus 900Ti 2 Gb Sd kart dahil 520 YTL ye almış. Benim aslında Üstad lardan öğrenmek istediğim "benim çapımda aile içi fotoğraf çekecek birisi için bu kadar yüksek modele gerek var mı acaba " ? yoksa diğer belirttiğim ixus modelleri benim işimi görür mü diye soracaktım. ?
iyi geceler.
Arkadaşım ben İXUS 800 IS kullanıyorum benim de bir bebegim oldu onun tum fotograflarını bununla çekiyorum yaklasık 60 cd fotograf çektim 50 cd kadar da Divx sekline veya svcd sekline dönüstürülmüs video cektim( avi formatını bunlara donusturdum ) bunları saklıyacagım.İxus topigini incelersen iyi olur. Makinamdan cok memnunum pil derdi yok her yere götürebiliyorum genelde otomatik modda çekiyorum ayar mayar yok hos resimler çekiyorum. daha ne olsun genelde ixuslar burada pahalı senin alacagın fiyat cok guzel . hele de yanın da kart da var düsünmeden al. Sana her seyiyle yeter ixus lar kucuk ama marifetli makinalar.Hangi modelini alırsan eline al incele dokun bence ...
Cannama kardeş,
teşekkürler. ixus serisinden 800IS, 850 IS VEYA 900TI bunlardan birisini alacağım, en son fiyatları bekliyorum, Buradan edindiğim bilgiler ve izlenimlerden faydalanarak IXUS 850 IS alacağım görünüyor. geniş açı olması ve titreme önleyici varmış. Dediğin gibi ixus serisi beni fazlasıyla doyurur.
tekrar görüşmek üzere,
selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme