Bildirim
Canon Mark iii 5D VS Nikon D800
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Fiyatları ne kadar ve D810 fiyatları ne kadar? D810 ile fazla bir fiyat farkı yok diye biliyorum. -
Hobi olarak kullanılacaksa daha alt sınıf makine almanız daha mantıklı bana göre?
Devam ederseniz tecrübelerinizi bu daha ekonomik makinede geliştirirsiniz ya da vazgeçtiğinizde bütçeye daha düşük bir maliyet yansımış olur.
Baktınız olay akıyor, güzel bir makineyle devam edersiniz.
Diye düşündüm :)
Saygılar. -
Nikon kullanıcısı olarak, D800 demem normal karşılanır sanırım
Bu konuda bir video izlemiştim youtube'da. eleman'ın final yorumu kısaca şöyleydi. D800 body, sensör, ergonomi olarak, MIII'ün birkaç tık önünde. Canon tarafındaki lensler de nikon tarafının birkaç tık önünde.
D800'ümü sattıktan sonra, yeni sete geçmeden önce çok araştırdım MIII yapayım mı diye. el alışkanlığı D810'a gittim yine.
ama canon 24-70 II ve 70-200 II'nin yanına nikondaki muadilleri yaklaşmakta zorlanıyor.
MIII yerine yeni 5DS olsaydı ben alırken, D810 belki de tercihim olmazdı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X