Arkadaşkar görüldügü üzere bütcem maksimum 350 ytl civarnda bu civarında bana önerebileceginiz farklı bi yazıcı yada
bu modellerden hangileridir,mp 450 hakkinda bi cok bilgiye ulastım ama mp500 ve mp 600 konusunda pek fikrim yok.
bende mp450 kullanıyorum çok memnunum.mp450 ile 500 arasındaki fark daha büyük ekran 2pl yerine 1pl damlacık boyutları ve accık hızlı olması.Ama çokda fark yok.Eğer ev için kullanacaksan hiç kasma bence 450 bütün işlerini görür.Resim çıkartmak içinde fotocuya gitmiyorum artıkHa birde mp500 ün kartuşları tekrar dolduruluyomu bilmiorum ama 450ninkini dolduruyolar
mp500 ben de düşünüyorum almayı cd ve dvd üzerine baskı yapılabiliyor 5 kartuşlu orjinal kartuşları 21 ytl civarında 350 400 ytl arasında değişiyor.Ama hala kararsızım. Ayrıntılı bilgi almak istiyorsan öm den ulaşabilirsin
bende mp500 var çok memnunum..yanlız cd üzerine baskı derken...normal piyasadan aldığımız cdler üzerine değil..özel cd ler üzerine yapıyor.demedi demeyin sonra
ama ürün çok iyi mp600 de olabilir ama mp500 tasarımı çok güzel ben aldım memnunum
mp500 kartuş yeniden dolmuyor...orjinali zaten 20 ytl...bluetooth takıyorum bilgisayarı açmadan cep telefonundan resim basabiliyosun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme