Şimdi Ara

Canon Mp510 ve 600 kullananlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mp510 için dayanışabiliriz.sorunları ve çözümleri buradan paylaşalaım

• Ben mp600 kullanıyorum sorun yaşayanlara yardımcı olabilirim...
  • BENDE MP510 ALMAYI dusunuyorum fakat forumlarda okadar cok sey yazıyokı hep karıstı. amacımı soylım tek tus fotokopi özelliği olsun bide cok gurultu cıkartmasın ıstıyorum. canonun bu modelini begendım bıde mp180 var hangısını önerirsiniz tesekkurler
  • ben 510 kullanıyorum rsim baskısı mukemmel..fakat piyasada yok satıyor bulabilirsen al derim..
  • bende 510 aldim simdilik memnunum.Arkadaslar tam dolu kartusla kac siyah/beyaz cikti alinabilior?(kartuş 26ml)Bilgisi olan var mi?
  • Arkadaşlar canon mp 510 sahibiyim. siyah kartuşum bitti. şu halde acil siyah olmadan çıktı alabilirmiyim????nasıl..?
  • CANON MP520 almak istiyorum fakat Canon'ların dezavantajı kartuş dolumu yerine yeni kartuş almak . Yanılıyor muyum arkadaşlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam mp610 ve mp630 modelinide dahil etsek gruba çok iyi olurBende canon mp610 var.Bildiğim kadarı ile bütün makinelerde 5 tane kartuş var.Bunlar bci-8 ve pgi-5 kartuşlar.Dolum olmuyor değil bu kartuşlara oluyor ancak bir chip rasetleyiciye ihtiyacınız var.Kartuşu resetledikten sonra mürekkebi doldurup makineye takabilirsiniz.Dolum işlemi oldukça basit ve kartuşlarda şeffaf olduğundan mürekkebi çok koyup taşırma gibi bir durumda söz konusu değil.Youtube da bu konuda bir sürü video var.Koyduğum videoyu izlerseniz ne kadar basit bir işlem olduğunu görürsünüz.Ancak chip resetleyici varsa tabiChip resetleyicide burada 81 lira.Ebay da en düşük 55 liraya falan bulabildim.Olmazsa oradan alıcam artık.Yalnız merak ettiğim konu dolum yaparsak ve kartuşları resetlersek bunu serviste anlayabilirler mi?Bu arada orjinal kartuş isteyenler için pelikanın kartuşları var ve fiyatı oldukça makul.Tabi benim gibi makinenin fotoğraf baskısına hayran kalıp sürekli fotoğraf çıkarmak istemiyorsanız

http://www.netsiparis.com/default.asp?sayfa=7&bolum=3&id=1663&marka=&gara=PEL%DDKAN&sirala=&fiyat1=&fiyat2=&dty=

http://www.youtube.com/watch?v=mnXckjknhJo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.