Şimdi Ara

canon mp610 siyah kartuş problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende canon mp610 printer var, baskı kalitesi çok iyi fakat daha çok siyah çıktı aldığım için printerini üzerinde gelen 2 adet siyah kartuştan büyük olanı (PGI-5BK) bitmiş bulunuyor, ben büyük olan siyah kartuş (PGI-5BK) bitince otomatikmen diğer küçük olan siyah kartuşa (CLI-8BK) geçiş yapacağını düşündüğüm printerim bana siyah kartuş bitti hatası veriyor ve bir türlü dolu olan küçük siyah kartuşa geçiş yapmıyor (CLI-8BK), Kitabında ve internetten bakındım bir türlü sonuc ulaşamadım ben bu küçük siyah kartuşu (CLI-8BK) kullanmam için ne yapabilirim, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Bildigim kadarıyla büyük olanı 24 ml falan dı onun yazı fotokopi falan için kullanır digerini renkli fotolar da resimlerde falan.. Dogrulugundan emin degilim yanlış biliyoda olabilirim..
  • renkli çıktılarda aldım içerisinde muhtemelen siyah renklerde vardı ama küçük kartuş hiç kullanılmamış gibi duruyor ve kullanamıyorum, araştırdım printpen canon kartuşlar muadil olmasına rağmen çok kaliteli olduğu söyleniyor ve fiyat olarakta çok uygun bi sipariş verip deneyeceğim. Sorunu böyle çözeceğim galiba başka çıkar yolu kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SESUMESU

renkli çıktılarda aldım içerisinde muhtemelen siyah renklerde vardı ama küçük kartuş hiç kullanılmamış gibi duruyor ve kullanamıyorum, araştırdım printpen canon kartuşlar muadil olmasına rağmen çok kaliteli olduğu söyleniyor ve fiyat olarakta çok uygun bi sipariş verip deneyeceğim. Sorunu böyle çözeceğim galiba başka çıkar yolu kalmadı

Bencede sipariş vermen yerinde bir karar...Sana bir sorum olacak..?
    Tahminen; kaç sayfa sonra bu Kartuşun bitti..?
    Dostum Kartuşları aşağıda verdiğim linkte baya hesaplı..Ayrıca güvenli bir site.. CANON PGI-5BK=10,25 € + KDV- Havale ye Toplam 24,99 YTL

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=16631045035

Kolay gelsin..

• arkadaşlar ben kullanmış olduğum mp610 u ilk aldığımda 1 top kağıt almıştım yaklaşık 200 adette evde vardı ortalama 700 civarında siyah beyaz çıktı aldım. Çoğunluğu iyi kalitede bastırdım arada sırada hızlı baskı ilede bastım. Cihazı soran arkadaşlara tavsiye ederim alırken çok inceledim sorun çıkartmayan kaliteli baskı, tarayıcı ve fotokopi cihazı arayanlar için süper bir yazıcı ayrıca şu an fiyat olarakta mükemmel yanında ipod hediyeli olan siteler bile var internetten çok ucuza bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.