Şimdi Ara

Canon Nikon asrın bilinmezi :( yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında uzun süredir 600D kullanmakdayım çok da memnunum yakın zamanda ise dar bir alanda bir süreliğine seri çekim yapmam gerekicek ve bunların baskılarını da alıcam . Aslında işin içine baskı girmese tercihim Canon 650D veya 60D olucak geniş açı bir objektif ile birlikte , bütçeyi zorlarsam belkide 70D lakin baskı söz konusu olunca kafam hep Nikona gidiyor 7100 ordan gülümsüyor bana pis pis.. sizce seçimim hangisidnen yana olmalı öneride bulunabilirmsiniz şimdiden çok teşekkürler kolay gele herkese

• D5500 + Sigma 8-16
  • L serisi geniş açı lense yatır paranı madem. Boşuna gövdeyi değiştirme.
  • üst mesaja katılıyorum.

nikon makinalarda kırmızılar daha yoğun biraz daha sıcak görünüyor fakat stüdyoda yada baskıda nikon kullanmak gerekir diye bir kaide yok.

çok önemsiz ve bir tıkla düzeltilebilecek farklılıklar bana göre.

illa değiştirecekseniz dar alanda full frame kullanın madem.
  • bende yeniyim çok araştırdım ortak anladığım şu Mercedes le BMW yi karşılaştırıyoruz eline hangisi iyi geliyor hangisine sıcak geliyor sa onu al derim
  • değerli görüşleriniz için çok teşekkürler sanırm lens değişkliği ile devam edicem
  • Mercedes spor durmuyodu,Bmw de çok hırpalanmıştı gittim Tesla aldım :D SOny
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oguzhanozturk kullanıcısına yanıt
    İyimiş :) biz de zaten fotoğraf makinası deyince akla canon nikon gelir başka marka yokmuş gibi yıllarca marganine sana demek gibi bişey hep
  • Doğrudan nikon derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence Sony veyahut Pentax
  • D5500 + Tokina 11-16
  • Elinizde hazır bir gövde varken ki güzel bir aps-c gövdedir, lense yatırım yapmak daha mantıklı..
  • pAran varsa Hasselblad al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.