Şimdi Ara

Canon Pixma G2411 Tanklı Yazıcı 500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir en ucuz düştüğü fiyat ben aldım fakat kupon v.s kullanılamıyor siyah etiketli olduğundan.

urun.n11.com
    Canon Pixma G2411 Çok Fonksiyonlu Yazıcı (photoink Mürekkepli) - n11.com
    https://urun.n11.com/yazici/canon-pixma-g2411-cok-fonksiyonlu-yazici-photoink-murekkepli-P203009471

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son ürünü de sen almışsın galiba :)

• hee de kurtul

@Gemeo
  • Ben aldım yarın bende olacak

• Kafa bozuldu 250 tl civarıydı arkadaşlar siyah mürekkep bitik kullanmış arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: sahibitanıdık

Kafa bozuldu 250 tl civarıydı arkadaşlar siyah mürekkep bitik kullanmış arkadaş
    ya bunlarda kafa ucuzdu sözde, epsonlardaki gibi değil sadece kartuş değişiyor komple kafa değişmiyor o nedenle kafa fiyatı ucuza geliyor diyorlardı epsonlardan farkı kalmadı yani.
  • 600 lirayı geçmiş. Bir de olumsuz yorum yazanlar var birkaç. Orijinal tanklı olması avantaj. Ucuzların alayı sonradan tank kiti ile dönüşüm yapılanlar. E414 gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resim çikti almak için tavsiye edermisiniz?

• Epson da 150 bin sayfa kafa garantisi var bunlar verebiliyor mu acaba ? 2 sene önce bu yazıcı ile epson l386 arasında kalmıştım iyi ki de epson almışım

• quote:

Orijinalden alıntı: burak335

Epson da 150 bin sayfa kafa garantisi var bunlar verebiliyor mu acaba ? 2 sene önce bu yazıcı ile epson l386 arasında kalmıştım iyi ki de epson almışım
    EPSON' un hangi modeli hocam ? Nerden kaça aldınız ? Bende ev için orjinal fanrika çıkışlık tanklı yazıcı arıyorum. Ne tavsiye edersiniz ?
  • L386 almıştım hocam teknosadan 575 liraya renkli vs de çıktı alıyorum 6 bin sayfa çıkardı banamısın demedi daha 1 kere hata dahi vermedi maşallah canon hp den uzak durun fabrika çıkışlı olanlardan alın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burak335 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana Wifi ve Tarayılı model lazım. Siz bitince hangi marka mürekkep kullanıorsunuz ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    N11 den alıyorum hocam 500ml si 30 lira galiba hiçte sıkıntı olmuyor

• burak335 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin yazıcıda wifi ve tarama özelliği varmı ? Birde mürekkepleri N11' den hangi satıcıdan aldığınızı link verirmisiniz ?

Teşekkür ederim
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Var hocam n11 den forprint ten almıştım bi sıkıntı olmadı

• renkli ihtiyacı olan için bişey diyemem renkli lazerler pahalı.. ama kartüşlü püskürtmeli yazıcıya bu kadar para vermeyin.. ben olaya biraz Uni öğrencisi ve ortaokul öğretmeni olan eşim açısından bakıyorum.. seri ve hızlı çıktı tonerli laser yazıcıdan şaşmayın..

1 adet ricoh sp 100 su sahibiyim hem tarayıcı hem yazıcı
    1 adette klasik 50 tl bimden alınan ricoh sp100

yıllardır çok memnunum tonerleri çok uygun ve değişimi çok kolay..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.