Bildirim
Canon PowerShot A2200
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu -
merhaba ben yerinde olsamhttp://www.hepsiburada.com/Liste/olympus-vr-310-14mp-3-lcd-10x-optik-dijital-fotograf-makinesihd-video/productDetails.aspx?productId=ft130761&categoryId=248 bu ürünü alırdım makinaları kullanmışlığım yok fakat özelliklerine bakıldığında en cazip bu geldi bana yinede fikir senin.
video uzantısına gelirsek MOV ile JPEG arasında küçükte olsa bi kalite farkı vardır ama ben olsam farkı fazla önemsemezdim jpeg formatının,mov formatından daha çok kullanıldığını varsayarsak JPEG olmasını tercih ederdim...
-
Bugün Olympus VR-310 siparişi verdim. Özellikleri kağıt üstünde hoşuma gitti. Forumda pek paylaşım göremedim bu makine hakkında. Gelince kendimce bir inceleme yaparım. -
Hocam Canon a2200 ü internette bayağı araştırdım,satış sitelerinde yorumları okudum,youtube dan inceleme ve görüntü videolarını inceledim.
Açıkcası tam da almaya karar vermiştim ki, 2 hususta beni şüpheye düşürdü.
1. IS özelliği (image stabilizer - resim ve video çekerken titremeyi en aza indirme özelliği diyelim) YOK.
Farkı gözünle görürsen daha iyi anlarsın aslında..
2.Video çekerken Zoom özelliğini kullanamıyorsun.Bir nevi bloggie tarzından öteye gidemiyor.Ve de ev içinde çekilen videolara baktım,pek hoşuma gitmedi açıkcası.
Onun yerine şuan A3200 ü incelemeye aldım.Dediğim özellikler bunda mevcut ve fiyatı aynıya bulabilirim yaklaşık.
Özetle, ben bir cihazı incelerken youtube dan inceleme ve video,resim,makro çekimleri vs. bakıyorum.Harbiden bayağı bir fikrin oluyor.Tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vibrant -- 21 Aralık 2011; 23:14:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zengin_47
Bugün Olympus VR-310 siparişi verdim. Özellikleri kağıt üstünde hoşuma gitti. Forumda pek paylaşım göremedim bu makine hakkında. Gelince kendimce bir inceleme yaparım.
İncelemenizi merakla bekliyorum zaten vr-310 üzerinde durduğum modellerden biriydi fakat video kalitesi konusunda tereddütlerim var çünkü cihazların hepsi nerdeyse biribirinin muadili
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X