Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu siteye malesef pek güvenmiyorum.ama sx10 fz28 den iyi olduğunuda söyleyemem.bence 2 artısı var birincisi hareketli lcd ikincisi fz28 den daha şık.
  • Bu gün Erkayaların bayisi Bandırma Varol Fotoya sadıcıma satın almak için gittik. Onlarda erkayaları arayıp fiyat sordular SX1 IS için.

Gelen Fiyat bizi şok etti 800 Euro (Avro) 1700 TL.

Ebaydan almakı bize kaça patlar ve yormlarınız ne

herkes saygılar
  • birde anladığım kadarıyla kıymetli arkadaşlar Canon SX 10 un pek bi esprisi yok. sadece 233.000. piksellik ekranı bir artı s3 ve s5 e göre. yani sx1 dururken sx 10 almamın bir anlamı yok

herkese saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

birde anladığım kadarıyla kıymetli arkadaşlar Canon SX 10 un pek bi esprisi yok. sadece 233.000. piksellik ekranı bir artı s3 ve s5 e göre. yani sx1 dururken sx 10 almamın bir anlamı yok

herkese saygılar

SX-10 1000 TL
    SX-1 1600 TL
    Bunlar TR garantili ortalama fiyatlar.
    İşin aslı aradaki 600 lira sadece Full HD videoya verilecek.
    İncelediğim fotolardan sx-1'in bariz bir üstünlüğünü göremedim.
    Ha şunu derseniz SX-10, 1000 lira eder mi ben de hayır derim.
    Kağıt üzerinde SX-1 daha üstün duruyor ama review fotolarında bu üstünlüğü henüz göremedik.(Aslında LCD, video ve sensör dışında pek bi farkları yok)

Ebaya gelince, risklidir, gümrüğe takılma oranı yüksektir, takılırsa bi esprisi kalmaz.
    En mantıklısı yurtdışına giden bir yakınınız ya da GG'deki satıcılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: albati

quote:

birde anladığım kadarıyla kıymetli arkadaşlar Canon SX 10 un pek bi esprisi yok. sadece 233.000. piksellik ekranı bir artı s3 ve s5 e göre. yani sx1 dururken sx 10 almamın bir anlamı yok

herkese saygılar

SX-10 1000 TL
    SX-1 1600 TL
    Kağıt üzerinde SX-1 daha üstün duruyor ama review fotolarında bu üstünlüğü henüz göremedik.(Aslında LCD, video ve sensör dışında pek bi farkları yok)

Ebaya gelince, risklidir, gümrüğe takılma oranı yüksektir, takılırsa bi esprisi kalmaz.

Bu durumda SLR-Like kategorisinde fiyat/performans olarak Panasonic FZ-28 öne çıkmıyor mu? Çoğu yerde FZ-28 ile SX10 arasında fotoğraf kalitesi bakımından bariz farklar yok....

• bende fz28 derim.ama para sorunu olmayanlar beklesin derim.yeni modeller mutlaka gelecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: smartcard

Bu durumda SLR-Like kategorisinde fiyat/performans olarak Panasonic FZ-28 öne çıkmıyor mu? Çoğu yerde FZ-28 ile SX10 arasında fotoğraf kalitesi bakımından bariz farklar yok....

Daha önce de söyledim aralarında bazı fiziksel farklılıklar dışında çok da bi fark yok.
    Ama tercih konusunda kişisel özellikler devreye giriyor.
    Ben bu kadar para vereceğim bir makinada hareketli LCD ekran olmasını isterim.
    Ayrıca dahili pil de benim için dezavantaj.
    Yani sx-10'un fiyatı FZ-28 gibi spotta 600 civarında olsaydı alırdım.
  • Burada 830 TL...
  • quote:

Orjinalden alıntı: birikinti

Burada 830 TL...

yukarıdakı lınkte satan kısı GG de satıs yapıyordu ama sımdı hıc bır tane satısı yok ve son aldıgı yorumlar hepsı kotu
    Bılgınıze...

http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=elektrostar

• hayyam pasajınada bakın derim.kendim birebir ürün almadım ancak.profesyonel olarak uğraşan bir abi makinalarını hep oradan aldığını söylüyor.herhangibirde problem yaşamamış.

quote:

Orjinalden alıntı: albati

quote:

herkese saygılar

SX-10 1000 TL
    SX-1 1600 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özer0334 -- 28 Ocak 2009; 19:50:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: birikinti

Burada 830 TL...

Bu kişiye GG'den özel mesaj attım, çok kaçamak yanıtlar veriyor, başta hemen teslim dedi, sonra ben ısrar edince yurtdışından gelecek dedi, "yorumlar oldukça kötü dedim" ona hiç cevap yazmadı.
    Neticede ticaret yapıyor ekmeğine mani olmak istemem fakat biz de paramızı sokaktan bulmadık, ödeme yapacam sonra günlerce bekle mesaj at, sinir savaşı yani.
    Hayyam'a gelince , burdan bir arkadaş Hayyamdan SX-10 almıştı (GAP elektronik) ve ölü piksel çıkmış, geri iadede sorun çıkarmışlar ve parasının bir kısmını da kesmişlerdi, gerçi İstanbul'da olsam gider bi bakarım Hayyama ama bu devirde kime güvenecez onu da bilmiyorum..

• önce makineyi alıp sonra ödeme yapabilirsiniz.istanbulda olanlara yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fz18

önce makineyi alıp sonra ödeme yapabilirsiniz.istanbulda olanlara yardımcı olabilirim.

Hayyam için mi diyosunuz?
  • hayır abd den getirtiliyo.
  • Bize niye yardımcı olmuyosunuz?
  • oluruz dedikya
  • Ben İstanbul'da değilim de o yüzden öyle söyledim.
  • ya şimdi benim bi tanıdıkvar abd den getiriyo.normalde kapora alıyo.ama bana kapora falan sormuyo.ürünü elime geçiyo arıza falanyoksa hesabına yatırıyom.ama şehir dışındakilere ulaşmam imkansız.güven meselesi bu güne kadar sadece ankaradan birine getirtik.ama bir ay öncesinden netfotorfta tanışmıştık.ve güvenilir bi arkadaştı.yanlış anlamayın size güvenülir değilsiniz demek istemiyorum.ama istanbuldakilere elden veririm.garanti olur diye diyorum.
  • Anlıyorum, İstanbul'da olsak sorun olmaz ama ben İzmirdeyim, iyi niyetiniz için teşekkürler.
  • rica ederim.keşke yardımcı olabilsem.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.