Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün gidip Doğubank alt kattaki GAP ELEKTRONİKTEN sx10 aldım.
    eve geldim ve sonuç: fotoğrafları bilgisayara atığımda 1 ölü pixel gözüküyor.Makinayı spot aldım.hemen evden aldığım yeri aradım,sensörde ölü pixel olduğu söyledim: CEVAP: -"e onların hepsinde oluyo abi o"
    Ne yapıcam bilmiyorum.Yarın yada cumartesi makineyi aldığım yere götürücem.İşin kötüsü sadece 1 adet vardı ve kredi kartı ile aldım.Google dan GAP ELEKTRONİK diye aratınca tamamen ümidimi kestim.910 YTL verip bembeyaz ölü pikselli bir makine satın aldım.

valla üşenmedim ilk sayfaları taradım.arkadaş hayyamdan değil doğubanktan almış cihazı.sadece bilgi için yazdım.daha önce de dediğim gibi ne hayyamdan şahsın ürün aldım ne de gezdim.profesyonel olarak foto. uğraşan tanıdığım aldığı için(en son nikon d90 aldı)yazıyorum.paylaşım amaçlı:)

quote:

Orjinalden alıntı: albati

quote:

Orjinalden alıntı: birikinti

Burada 830 TL...

Bu kişiye GG'den özel mesaj attım, çok kaçamak yanıtlar veriyor, başta hemen teslim dedi, sonra ben ısrar edince yurtdışından gelecek dedi, "yorumlar oldukça kötü dedim" ona hiç cevap yazmadı.
    Neticede ticaret yapıyor ekmeğine mani olmak istemem fakat biz de paramızı sokaktan bulmadık, ödeme yapacam sonra günlerce bekle mesaj at, sinir savaşı yani.
    Hayyam'a gelince , burdan bir arkadaş Hayyamdan SX-10 almıştı (GAP elektronik) ve ölü piksel çıkmış, geri iadede sorun çıkarmışlar ve parasının bir kısmını da kesmişlerdi, gerçi İstanbul'da olsam gider bi bakarım Hayyama ama bu devirde kime güvenecez onu da bilmiyorum..

• Arkadaşlar forumumuzun bir yararı bu arkadaşın başına gelenle teyid olmuş oldu.Arkadaşım siz sözü edilen firmadan alışveriş yapmadan önce topiği neden incelemediniz.Bir arkadaşımızı fena çarptılar geri verinceye kadar canı çıktı ve bir miktar zararla geri verebildi araya adam sokarak...Size geçmiş olsun demekden başka şu anda söylenecek başka söz yok.Aynı makina demek ki hâlâ duruyor satılmamış!!!
  • @Alperkon
    Arkadaş zaten o kişiden alıntı yapmış yani orada makine alıp mağdur olan bir kişi var.

@özer0334
    Düzeltme için teşekkürler, aklımda Hayyam kalmış benim
  • Canon S1 IS de siyah ekran cikan arkadas icin: Bu hata fabrikasyon, zamanla otaya cikiyor. Benim S1 de 5 sene sonra cikti. Ancak Canon ucretsiz tamir ediyor. Ben USA den almistim. USA Canon ucretsiz tamir edilecegini ve USA ici kargo ucretlerini karsilayacagini belirtti. Urunu nerden aldi isen, oranin musteri hizmetlerine sorabilirsin.

10 sayfalik forumu okudum. cok guzel bilgiler edindim. Sonunda SX10 almaya karar verdim. SX10 u almamdaki faktorler sunlar:

1.20 X zoom
    2.2004 de aldigim Canon S1 IS den cok memnun kalmam.
    3.Donebilen Lcd ekran. (super bir ozellik-ozellikle tek basiniza kendinizi cekmek cok hos)
    4.Canon olmasi..

USA de internette hersey dahil 300 dolara buldum. Bu hafta alacagim insallah. Turkiye fiyati 900-1000 civari galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmer45 -- 3 Şubat 2009; 23:31:11 >
  • @akyuznet
    Aldığın zaman buraya da yazarsan seviniriz.
  • hayırlı olsun.fiyat performan olarak en iyi iki makineden birini almışsın.değerlendirmelerini beekliyoruz.
  • hayırlı olsun akyuznet,yorumlarını bekleriz
  • rica ederim

@özer0334
    Düzeltme için teşekkürler, aklımda Hayyam kalmış benim
  • türkiye spot satışı net üzerinde 745 ile 890 tl araasında değişiyor.

hayırlı olsun şimdiden.

quote:

Orjinalden alıntı: akyuznet

Canon S1 IS de siyah ekran cikan arkadas icin: Bu hata fabrikasyon, zamanla otaya cikiyor. Benim S1 de 5 sene sonra cikti. Ancak Canon ucretsiz tamir ediyor. Ben USA den almistim. USA Canon ucretsiz tamir edilecegini ve USA ici kargo ucretlerini karsilayacagini belirtti. Urunu nerden aldi isen, oranin musteri hizmetlerine sorabilirsin.

10 sayfalik forumu okudum. cok guzel bilgiler edindim. Sonunda SX10 almaya karar verdim. SX10 u almamdaki faktorler sunlar:

1.20 X zoom
    2.2004 de aldigim Canon S1 IS den cok memnun kalmam.
    3.Donebilen Lcd ekran. (super bir ozellik-ozellikle tek basiniza kendinizi cekmek cok hos)
    4.Canon olmasi..

USA de internette hersey dahil 300 dolara buldum. Bu hafta alacagim insallah. Turkiye fiyati 900-1000 civari galiba.

• arkadaşlar kusura bakmayın İzmir e gittim daha yeni geldim makineyi o gün bugündür kullanmadım dedimya anlayan bir arkadaşla örnek fotolar koyacağım diye bu hafta halledeceğim inşallah sabırsızlıkla bekliyorsunuz ama işlerimin arasında bunuda yapmaya çalışıyorum bende almadan önce bu durumdaydım anlıyorum sizi tekrar tekrar beklettiğim için özür dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayee

arkadaşlar kusura bakmayın İzmir e gittim daha yeni geldim makineyi o gün bugündür kullanmadım dedimya anlayan bir arkadaşla örnek fotolar koyacağım diye bu hafta halledeceğim inşallah sabırsızlıkla bekliyorsunuz ama işlerimin arasında bunuda yapmaya çalışıyorum bende almadan önce bu durumdaydım anlıyorum sizi tekrar tekrar beklettiğim için özür dilerim

ayee valla biz küsüs sana
  • çalışmalarını bekliyoruz,güzel çekimler dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayee

arkadaşlar kusura bakmayın İzmir e gittim daha yeni geldim makineyi o gün bugündür kullanmadım dedimya anlayan bir arkadaşla örnek fotolar koyacağım diye bu hafta halledeceğim inşallah sabırsızlıkla bekliyorsunuz ama işlerimin arasında bunuda yapmaya çalışıyorum bende almadan önce bu durumdaydım anlıyorum sizi tekrar tekrar beklettiğim için özür dilerim

Gittiğin yer koca Türkiyenin 3.büyük şehri...Bir internet cafeye girip bir müddet yokum diyemez miydin???
    Bütün arkadaşlar sana kırıldılar...Neyse bol bol fotoğraf örneği yollada kendini affettir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperkon -- 6 Şubat 2009; 2:20:47 >
  • sağ salim dönmüşsünya onada şükür.biraz daha bekleriz artık.zati beklemeye alıştık.ha bu arada senin sx1 ine nikon p90 la cevap vermeye çalışmış.hadi hayırlısı.
  • http://www.vimeo.com/sx1

arkadaşlar canon sx1 videoları ile ilgili bir site buldum görüntüler müzikler iyi tavsiye ederim

herkese saygılar
  • Arkadaşlar bugün Bimekse gittim SX10 IS ve SX1 IS'leri ayrı ayrı elime aldım ve dokundum.Dokundum diyorum çünkü stand görevlisi pil taktırıp denemeye izin vermedi ve bu durum çok garibime gitti.Ne yaptım ne söyledimse ikna edemedim.2 bin TL ye yakın para vereceğim ve sen bana bunu denetttirmeyeceksin.Koca bir hayret!!!Gitmeden önce 4 tane şazlı pil ve boş bir SD hafıza kartınıda yanımda götürdüm ki,deneme çekimleri belki yapar ve forumda da paylaşırım arkadaşlarla diye.3-5 dakika içinde bayağı bir deneme çekimi yaparım diye düşünüyordum ve olmadı evdeki hesap çarşıya uymadı...E nasıl olacak dedim gidip kasaya ödemeyi yapacakmışım sonra denemeyi hakediyormuşum ve bir sorun çıkdı aletde ne olacak?Şimdilik bir ikincisi olmadığı için makinaların, telefon edip getirteceklermiş...Yani senin paran kasada bekleyedursun ne zaman gelirse yeni makinanı teslim edeceklermiş.Koca bir hayret daha!!!Bu hipermarketlerin kendileri büyük ama satış ve pazarlama politakaları CÜCE kalmış maalesef...Ama makinaların herikiside gerçekden, ele oturma, kontrol düğmelerinin yerleşimi, ağırlık dağılımı ve dizayn bakımından mükemmel...Sonuç olarak,maalesef pilleri takıp birkaç poz çekim yapamadım müsaade etmediler.Yurtdışında böyle birşey yok hele Amerika da bırakın mağazada denemeyi,isterseniz 1 hafta 10 gün sonra beğenmezseniz sıfır zararla geri bile iade edebiliyorsunuz.Tabi O ülkelerin satıcı ve müşteri profiline ulaşmak için çok tekne ekmek yememiz lâzım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperkon -- 6 Şubat 2009; 3:57:21 >

• olsun alperkon en azından uğraşmışsın kimileriiiiii makineyi alıp arazi oluyo,sesss yok valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şahi_13

olsun alperkon en azından uğraşmışsın kimileriiiiii makineyi alıp arazi oluyo,sesss yok valla

Neyse fazlada üzerine gitmeyelim yeterince fırçamızı inceden attık.Bu sefer tam kaybolur belki hiç bulamayız Şahi_13...

• ayee ilk ben teşekkür edeyim fotoğraflar için.İyi çekimler ama hangi değerlerde çekdiğini yazmamışsın??
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.