Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar..ama yeni makinem canon 400d oldu
  • 450d niye değil?
  • hocam aslında ben kompakt alacaktım dediğim gibi sx 10 veyada sx1 gibi bişe..geçen hafta arkadaşım amerikaya gitmişti dün geldi sipariş vermiştim unutmuş..ceza olarak ondaki kullanmadığı 400dyi aldım hemde ücretsiz..yani olay tamamen kontrol dışı gelişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secooo -- 19 Nisan 2009; 2:29:46 >
  • hayırlı olsun en iyisi bu bence.
  • sağol teşekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: secooo

hocam aslında ben kompakt alacaktım dediğim gibi sx 10 veyada sx1 gibi bişe..geçen hafta arkadaşım amerikaya gitmişti dün geldi sipariş vermiştim unutmuş..ceza olarak ondaki kullanmadığı 400dyi aldım hemde ücretsiz..yani olay tamamen kontrol dışı gelişti

:D koptum bu olaya keşke benim arkadaşım da unutsa almayı :P
    Hayırlı olsun, güle güle kullan
  • benimde istediğim yüksek optik ve kolay kullanım

ayarlarla uğraşmayı sevemem kesinlikle

basıp çekicem

kompaklarda optik fazla olmadığı için bu makinalara yönlendim

bi ara sirkeciye gidip bakıcam

tavsiye edeceğiniz bi dükkan varmıdır

düşündüğüm makineler sx10 fz28 olympus 570-590
  • Eveeeet sonunda makinemin siparişini verdim :D Canon ile ilgili bir konu olmasına rağmen ben fiyat/performans oranını devreye sokarak Panasonic FZ28 modelini
    270$'a adlım. İçim son derece rahat. SX1, SX10, Sony H50 ve Sony HX1 modelleri arasonda kalmıştım fakat parama kıyamadım. O farka iyi bir fisheye, macro lens,
    x2 tele lens, 5li filtre takımı, yedek pil alabiliyorum :D
  • içinin rahat olmasında haklısın.çünkü diğer modeller arasında bir tek sx10 hareketli lcd si sebebiyle fz28 e rakip olabilir.hayırlı olsun güle güle kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkanggs

Eveeeet sonunda makinemin siparişini verdim :D Canon ile ilgili bir konu olmasına rağmen ben fiyat/performans oranını devreye sokarak Panasonic FZ28 modelini
    270$'a adlım. İçim son derece rahat. SX1, SX10, Sony H50 ve Sony HX1 modelleri arasonda kalmıştım fakat parama kıyamadım. O farka iyi bir fisheye, macro lens,
    x2 tele lens, 5li filtre takımı, yedek pil alabiliyorum :D

nerden aldın nasıl aldın
  • @fz18

Teşekkür ederim hocam :) SX10'u tercih etmememin iki sebebi vardı. 1) Yüksek fiyatı 2) 640x480 video kaydı. Sadece ikisinin arasındaki fiyat farkı ile bileyedek pil, filtre
    ve lens alacağım :D

@JackDaniels

Hocam amazon sitesinden aldım. Fakat orda görünen fiyata aldanmayın. Aynı ürünü satan diğer aracıları listele diyince VANNS isimli bir aracı çıkıyor. En uygun fiyat onlarda.
    E-posta geldi bugün sipariş verdim ve hemen bugün kargoya verilmiş. Fakat ürünü sadece Amerika'da yaşayanlara gönderiyorlar.
  • üstadlar ben de sx10, fz28 ve s6500 arasında kaldım. üçü de sıfır.
    fiyatları sırasıyla 750 600 ve 500 acaba hangisini tercih etmeliyim.
    is konusuna gerçekten önem vermek gerekiyor mu (s6500 de yok)
  • quote:

Orjinalden alıntı: firari0355

üstadlar ben de sx10, fz28 ve s6500 arasında kaldım. üçü de sıfır.
    fiyatları sırasıyla 750 600 ve 500 acaba hangisini tercih etmeliyim.
    is konusuna gerçekten önem vermek gerekiyor mu (s6500 de yok)

Bu fiyatlarla nerden satın alıyorsunuz, bende düşünüyorum da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkanggs

@fz18

Teşekkür ederim hocam :) SX10'u tercih etmememin iki sebebi vardı. 1) Yüksek fiyatı 2) 640x480 video kaydı. Sadece ikisinin arasındaki fiyat farkı ile bileyedek pil, filtre
    ve lens alacağım :D

@JackDaniels

Hocam amazon sitesinden aldım. Fakat orda görünen fiyata aldanmayın. Aynı ürünü satan diğer aracıları listele diyince VANNS isimli bir aracı çıkıyor. En uygun fiyat onlarda.
    E-posta geldi bugün sipariş verdim ve hemen bugün kargoya verilmiş. Fakat ürünü sadece Amerika'da yaşayanlara gönderiyorlar.

hımmm

bende gördüm onu

bide honkongdan bi adam vardı oda uyguna veriyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 23 Nisan 2009; 20:53:49 >
  • Bugün foto makinem teslim edilmiş :D Vanns isimli firma gerçekten hızlı imiş. Neyse artık Mayıs ayını bekliyorum. 2hafta sonra alacağım.
  • sx10 kötü değil ama bu site çok abartmış. fz18:78 puan fz28:77 puan sx10:82 puan 450d: 82 puan. pek objektif olmamış sanki.
    quote:

Orjinalden alıntı: keklik72

adamlar incelemiş...
    http://www.letsgodigital.org/tr/canon_powershot_sx10is/review.html

• hx1 i bilmem ama sx1 yerine sx10 almalısın.sx1 i sil aklından.sx10 mu hx1 mi diye araştırmalısın derim.
    quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Beyler sx1 mi yoksa sony hx1 almaya değer cidden büyük ikilem içinde bıraktı beni ..
  • Bunlar yeni sx1 fotoları buyrun
    http://rapid.share.de/files/46949106/Yeni_Klasoer.rar.html
    Makineyi tanıdıkça kalitesi artıyor orada bazı fotolar 20 x le çekilmiştir anlıyacaksınız zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayee -- 29 Nisan 2009; 11:42:09 >
  • rapid.share arasındaki noktayı kaldırın
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.