Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cevabın için teşekkürler. kesinlikle zaten lcd ile pcdeki goruntu birdeildir bundan eminim canon sx10 unda kotu bi makine oldugunu dusunmuyorum. ama foto çekerken kendini özgür hissedemeyebilirsin diye düşünüyorum çünkü görüş açın önemli bundan dolayı lcd ekrana eleştiri getirdim yoksa dediğin şey bencede doğru...
  • SX-10 , sınıfındaki birçok makinede olmayan hareketli LCD ekrana sahip, 2.5" de büyüklük olarak gayet iyi ama yine de siz bilirsiniz.

• Linksiz , direk foto nasıl koyuyorum.Beceremedim bir türlü
  • Sitedeki "direct link'i" kopyalayıp [simage] [/simage] komutlarının arasına yapıştırın.
    Bu arada makrolar umduğumdan başarılı.
  • albati beceremedim birda ayrıntılı olarak direkt link olayını tarif edermisin
  • @vavelya ben yardımcı olayım :)

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS

• zorda kalanların dostu yine iş başında :))
    quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

@vavelya ben yardımcı olayım :)

• arkadaşlar bu forumla ilgili sorunumuzu nereye anlatmamız gerekiyor yardımcı olurmusunuz ben sadece hızlı cevapla konumunu kullanabiliyorum forumun diğer hiç bir olayını kullanamıyorum üye girişi yapın diyip duruyor.
  • donanımhaber yöneticilerine iletmen gerekiyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: ayee

arkadaşlar bu forumla ilgili sorunumuzu nereye anlatmamız gerekiyor yardımcı olurmusunuz ben sadece hızlı cevapla konumunu kullanabiliyorum forumun diğer hiç bir olayını kullanamıyorum üye girişi yapın diyip duruyor.
  •  CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS

Albati ve Sugarboy a cok tesekkürler.Sayenizde çözdüm olayı

• vaveyla amatör birine göre fotoların iyi sayılır. Croplarken biraz daha geniş alırsan mesela martının kanatları gibi daha anlamlı olur.
  • site yöneticisini nasıl bulacağım yardımcı olurmusunuz.
  • signore
    DH Yönetici
    pm at umarım işe yarar
    quote:

site yöneticisini nasıl bulacağım yardımcı olurmusunuz.
  • öyle bir bölüm bulamadım yani yöneticiye mesaj at gibi?
  • signore yöneticinin nicki sen bu nicke pm atıp soracaksın.bölüm falan değil.
    quote:

öyle bir bölüm bulamadım yani yöneticiye mesaj at gibi?
  • sx1 ve sx10 kullanan arkadaşlar bu aralar makine alacağım iki model düşünüyorum panasonic fz50 ve sx1..sx1 ile sx10 arasındaki tek fark hd video olayımı eğer öyleyse okadar para vermeye gerek varmıdır..düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim..
  • sx1 kullanıcısıyım ama sx10 u bilmiyorum o yüzden farkını bilemiyeceğim ama memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: secooo

sx1 ve sx10 kullanan arkadaşlar bu aralar makine alacağım iki model düşünüyorum panasonic fz50 ve sx1..sx1 ile sx10 arasındaki tek fark hd video olayımı eğer öyleyse okadar para vermeye gerek varmıdır..düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim..

Yaklaşık 3 aydır bu makineleri inceliyorum, her ikisinin birçok değişik formatta ve ham haliyle hem fotolarına hem de videolarına baktım, sonuç olarak fiyat performans oranı olarak SX-10 öne çıkıyor.
    Arada yaklaşık 500 liralık bir fark var ve bunu sadece Full HD videoya veriyosunuz.
  • 1-fz50 2-sx10 3- sx1 benim sıralamam böyle.aslında sx1 i kesinlikle tavsiye etmem.paraya yazık derim.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.