Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buda zoom özelliğini merak eden arkadaslar için

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS

Havuzun ortasındaki minik karaltıyı görüyormusunuz
    Hava soğuk olunca meydan bu arkadasa kaldı

• quote:

Orjinalden alıntı: fz18

a570 le bu ay resmini çekebildiysen ben 18x zoom için boşuna okadar parayı bayılmışım demektir.gerçekten güzel fotoğraf.

nedenbir dilmiyorum ama o arkadaş her makina konusuna girip hava atıyor kanımca.. evet onu a570 ile çekmiş ama teleskop var onda... onunla birlikte çekmiş onu.. bide en baştan yazsa teleskopla çektiini...
  • o fotoyu SX100 konusuna da ekledin A570 diye yazmışsın ama teleskopla çektiğini yazmamışsın... e haaliyle allah allaah diyo insan... foto çok güzel kaliteli ona bişey diyeceğim yok. istersen git nasadan ekipman al onunla çek beni ilgilendirmez... ama her topike koyarsan o fotoyu a570 diye yazarsan (teleskopu yazmazsan) dur bi dakka der insan.. benim anlamadığım neden her makinanın ana konusuna girip de o fotoyu koyuyorsun? tamam koydun neden teleskopla çektiğini yazmıyorsun?... aç normal bi konu ekle fotonu bakın arkadaşlar bunu böyle çektim şöyle çektim diye yaz bizde girelim oo kardeşim çok güzel olmuş ellerine sağlık diyelim olsun bitsin... polemiğe girmek istemiyorum.. Teşekkürler. iyi geceler....
  • tamam arkadaşım ben yazdıklarımın hepsini sildim, rahat olabilirsin sen haklısın

ama şu var, arkadaşımızın merak ettiği konuyu ve sorduğu soruya,
    benim cevap verme yetkimi sen direk çiğneyerek ( hava atıyor ) kelimeleri ile benim yerime cevap veriyorsun!

ben bu fotoğrafı Canon A570 ile aldımmı_? aldım... önemli olan bu değilmi.... bırakın bu soruya sadece ben cevap vereyim olmazmı_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

benim anlamadığım neden her makinanın ana konusuna girip de o fotoyu koyuyorsun? tamam koydun neden teleskopla çektiğini yazmıyorsun?... aç normal bi konu ekle fotonu bakın arkadaşlar bunu böyle çektim şöyle çektim diye yaz bizde girelim oo kardeşim çok güzel olmuş ellerine sağlık diyelim olsun bitsin...

ee zaten fotoğraf ile ilgili imzamda herşey mevcut... sizler merak edipde 2 dkk nızı ayırıp imzamdaki linke girip baksanız sorun olmayacak aslında değilmi_?

ayrıca: dikkat edersen o fotoğrafı koyduğum yer sadece ay fotoğraflarının bulunduğu konudur!
    fotoğraflarıda sadece Canon A570 ile çektimmi _? çektim! bu durumda Ay'ın uzaklığı , yakınlığı kimi ilgilendirir_?
    sonuçta bir şekilde aldığım fotoğrafa bakacaksınız...

• quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

tamam arkadaşım ben yazdıklarımın hepsini sildim, rahat olabilirsin sen haklısın

ama şu var, arkadaşımızın merak ettiği konuyu ve sorduğu soruya,
    benim cevap verme yetkimi sen direk çiğneyerek ( hava atıyor ) kelimeleri ile benim yerime cevap veriyorsun!

ben bu fotoğrafı Canon A570 ile aldımmı_? aldım... önemli olan bu değilmi.... bırakın bu soruya sadece ben cevap vereyim olmazmı_?

işte sorun burda.. sen o resimleri eklediğin yere tüm detaylarını yazsaydın ne o arkadaş o soruyu sorma ihtiyacı duyucaktı ne de bu tartışma ortaya çıkacaktı, ne de ben senin yerine cevap verecektim... bak gene yazıyorum çektiğin kare çok süper.. keşke bende de olsa o teleskoptan bende çeksem.. ama burda fotoğraftan anlamayan insanlar yok... başıboş bi şekilde öyle foto koyarsan, ben bunu bunla çektim dersen şahsen yanlış olur...Teşekkürler. İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 28 Mayıs 2009; 7:58:45 >

• açıkcası benim 18x zoomla elde ettiğim bir kareyi A570 le çekmiş olmana pek inanmamıştım.bencede teleskop kullanmışsan belirtmiş olman gerekirdi. neticede insanların kafası karışıyo.
  • güzel fotolar vavelya. ördek ayağımıza geldi valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

başıboş bi şekilde öyle foto koyarsan, ben bunu bunla çektim dersen şahsen yanlış olur...Teşekkürler. İyi günler...

abi kurban olayım dicem nasıl başı boş fotoğraf koydum

buraya eklediğim fotoğrafın altında bu konuda 22.SAYFADA

quote:

Ay fotoğrafını görünce dayanamadım

geçen yıl yaz mevsimlerinde bir gece çektiğim gözlem fotoğraflarımdan birisi

Canon A570

diye belirtmiştim

gözlem deyince akla ilk gelen şey dürbün veya teleskop olarak, zaten açıklayıcı değilmidir dostum

• aslında konumuz SX1 ve SX10 şimdi sen farklı bir makineyle çektiğin fotoyu koyun ca ay fotolarını bahane ederek ortalık o yüzdende karıştı çünkü omakinenin bunu yapamayacağını herkes biliyor ekipmanınıda bilmece gibi GÖZLEM adı altında belirttiğini söylüyorsun şunu bilmeni isterim amacın kafamızı karıştırmak ve mizansel yaratmak tı bence karıştırdında tebrikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fz18

açıkcası benim 18x zoomla elde ettiğim bir kareyi A570 le çekmiş olmana pek inanmamıştım.bencede teleskop kullanmışsan belirtmiş olman gerekirdi. neticede insanların kafası karışıyo.

18x veya 38x olması önemli değildir! yani yakınlık uzaklık birşey ifade etmiyor demek istiyorum
    bakın bu fotoğrafı alan bir fotoğraf makinesidir.. sadece teleskobun kendisi değildir..
    teleskobu sadece yakınlaştırma amaçlı kullandım ki ben bu yakınlaştırmayı kendi gözlerimle görebiliyorum zaten
    biryandan da fotoğrafını aldım ve bu makinenin özellikle gece çekiminlerinde çok başarılı olduğunu diğer arkadaşlarımıza yansıtarak onların çektiği
    ay fotoğraflarının yanına eklemek onlarla karşılaştırılsın istemiştim...

sonuçta her fotoğraf makine sahibi kullanıcılar en iyi fotoğrafları çekmek ve sergilemek için kıyasıya yarışırlar değilmi..
    teleskobla değilde başka bir ekipmanla çekseydim,
    ve bu ay fotoğrafı çok kalitesiz şekilde rezil bir durumda görünseydi ve bende o haliyle buraya koysaydım,
    şuna eminim dir ki burada kimsenin seside çıkmayacaktı.. hava atıyorsun demiyecekti düşünceler yanlış olunca bu konuda uzadı haliyle...

neyse arkadaşlar, bu konunun yanlış algılanıp farklı yerlere gideceğini hissediyorum o yüzden birbirimizi daha çok yanlış anlamaktansa en iyisi mevzuyu kapatarak
    makineleriniz ile aldığınız en iyi fotoğraflarımızı burada göstermeye devam edelim

• Herkese merabalar, yardımlarınız için tekrar sağolun.
    ben bir filtre almayı düşünüyorum. sx 10 için nasıl bir filtre alabilirim. benim amacım lensi korumak ve ışık parlamalarını gidermek.
    bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • polarize filtre almalısın.
  • tavsiyeniz için teşekür ederim. polarize filtre ile uv filtreleri biraz araştırıp karar vereceğim..
  • bütçene uygun al bişey. neticede objektifi korumaya yarar en azından.
  • Hey Gidi Karadeniz...

Tüm fotoğraflar Şile,Işık Üniversitesi mevkiinde SX10 ile çekilmiştir.

• Orası meşhur zaten. Sabah'ın köründe denize giriyorlar sonra da derse.

Fotolar için teşekkürler.
  • Paylaşımın için tesekkürler utkuakın.Ben ilk ve son fotoğrafı beğendim.

Renkler ilk fotoğrafta muhteşem çıkmıs.ZAten günbatımı ayrı bir ilham kaynağı bence

Reisi eagles fotoğralarımı beğenmene sevindim.Ama daha bir fırın fotoğraf cekmem lazım

Gece fotoğraflarında cok zorlanıyorum.Aslında en iyisi bir kursa gitmek sanırım
  • Arkadaşlar,
    4-5 saattir forumda dolanıp mak seçmeye çalışıyorum... 2 arkadaşım Sony H50 almış. Birisi aynı mak, diğeri Nikon P90 tavsiye ediyor... Forumda dolandıkça Panasonic FZ28'in methedildiğini gördüm... Ayrıca Fujifilm FinPix F200EXR, ve Canon SX1, SX10, G9 ve G10 hakkında çok güzel şeyler okudum... Tabi kafam iyice karıştı... 2 mak arasında seçerim derken, 5 makina kafama takıldı. Anladığım kadarıyla aradığım kabaca bu yazdığım makinalardan herhangi birisi olabilir. Kullanım amacına bağlı derseniz... Esas olarak iş icabı yakın plan yüz resmi çekmek amacıyla almayı düşünüyorum. Ama almışken DSLR'lere yakın manzara çekebilen bir mak olmasını istiyorum. Fiyat esas belirleyici faktör değil. Manuel olarak da kullanabileceğim ve kendimi geliştirebileceğim bir mak olmasını istiyorum. Bu yazdıklarım doğrultusunda fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
  • bana şu an en yakın görünen sx10.
    video kalitesi, pil ile çalışması, is ve zoom özellikleri göz önüne alındığında şu an en makul tercih gibi duruyor.

quote:

Orjinalden alıntı: drhasim

Arkadaşlar,
    4-5 saattir forumda dolanıp mak seçmeye çalışıyorum... 2 arkadaşım Sony H50 almış. Birisi aynı mak, diğeri Nikon P90 tavsiye ediyor... Forumda dolandıkça Panasonic FZ28'in methedildiğini gördüm... Ayrıca Fujifilm FinPix F200EXR, ve Canon SX1, SX10, G9 ve G10 hakkında çok güzel şeyler okudum... Tabi kafam iyice karıştı... 2 mak arasında seçerim derken, 5 makina kafama takıldı. Anladığım kadarıyla aradığım kabaca bu yazdığım makinalardan herhangi birisi olabilir. Kullanım amacına bağlı derseniz... Esas olarak iş icabı yakın plan yüz resmi çekmek amacıyla almayı düşünüyorum. Ama almışken DSLR'lere yakın manzara çekebilen bir mak olmasını istiyorum. Fiyat esas belirleyici faktör değil. Manuel olarak da kullanabileceğim ve kendimi geliştirebileceğim bir mak olmasını istiyorum. Bu yazdıklarım doğrultusunda fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.