Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sx10 u aldıgım ilk zamanlar çektigim bi resmi paylaşayım

[simage][/simage]http://img189.imageshack.us/img189/2264/bogazf.jpg[simage][/simage]

yanlız resmi bi türlü gösteremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DuHaN_ -- 2 Haziran 2009; 15:54:41 >
  • sony hx1 i de inceleyin derim

quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

bana şu an en yakın görünen sx10.
    video kalitesi, pil ile çalışması, is ve zoom özellikleri göz önüne alındığında şu an en makul tercih gibi duruyor.

• 1/4000 enstantene haricinde ben bir fark göremedim cazip kılacak. neden önerdiğini yazar mısın?

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

sony hx1 i de inceleyin derim

quote:

bana şu an en yakın görünen sx10.
    video kalitesi, pil ile çalışması, is ve zoom özellikleri göz önüne alındığında şu an en makul tercih gibi duruyor.

• HX1'de uzaktan kumanda ve elinizle panaromik foto çekebilme özellikleri var.
  • HX1 daha çok video özelliğiyle önplana çıkıyor bir de CMOS sensör ama SX-1'den sonra CMOS sensörün pek bi anlam ifade etmediğini de belirtmek gerekir.
    Diğer özellikler panorama vs. göz boyama biraz.

DUHAN fotonu ben ekleyim. (linki tarayıp yukardan image ya da simage basacaksınız)

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS
  • hx1 de uzaktan kumanda yok.panaroma var hemde mükemmel hiç beklemek yok deklanşöre basıp makineyi çeviriyosunuz bitti.renkler iyi,keskinlik iyi video mükemmel.
  • HX1 modelinde uzaktan kumanda var hocam. Eğer senin aldığında kutunun içinde çıkmadı ise hemen H50 için olan kumandayı al ve kullan :) Bana gvenebilirsin bu konuda.
  • _DuHaN_ fotoğrafın çok güzel kıskanmadımda değil aslında ben çekmek isterdim bu kareyi tebrikler.Yerinde olsam fotonun üzerine imzamı atardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayee -- 2 Haziran 2009; 23:18:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayee

_DuHaN_ fotoğrafın çok güzel kıskanmadımda değil aslında ben çekmek isterdim bu kareyi tebrikler.Yerinde olsam fotonun üzerine imzamı atardım

aye
    Begendigin için Teşekkür ederim.makinayı alalı 2 hafta oldu yani daha amatörüm aslında bunuda makinayı sirkeciden aldım eminönüne indim denemek için otomatik modda zoomlu resimler çektim eve geldigimde bu fotografı yakalamışım şansa imza fikri fena degil

bu arada albati fotografı düzelttigin için tşk ederim

• Bu fotoda HDR yok mu? Helal olsun o zaman ne diyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DuHaN_

quote:

Orjinalden alıntı: ayee

_DuHaN_ fotoğrafın çok güzel kıskanmadımda değil aslında ben çekmek isterdim bu kareyi tebrikler.Yerinde olsam fotonun üzerine imzamı atardım

aye
    Begendigin için Teşekkür ederim.makinayı alalı 2 hafta oldu yani daha amatörüm aslında bunuda makinayı sirkeciden aldım eminönüne indim denemek için otomatik modda zoomlu resimler çektim eve geldigimde bu fotografı yakalamışım şansa imza fikri fena degil

bu arada albati fotografı düzelttigin için tşk ederim

Rica ederim

• Arkadaşlar pillerinizi ne kadar kullanabiliyorsunuz.3000lik piller yeterli olurmu acaba merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkanggs

HX1 modelinde uzaktan kumanda var hocam. Eğer senin aldığında kutunun içinde çıkmadı ise hemen H50 için olan kumandayı al ve kullan :) Bana gvenebilirsin bu konuda.

arkadaşım uzaktan kumanda yok h50 de var ama bunda yok.makinede kumanda için sensör yok
  • Hmmm..... sen diretince ben tekrar araştırdım dpreview sitesinde ve bir kaç sitede olduğu yazılı. Fakat büyük resmine bakınca IR alıcısını göremedim. Sanırım haklısın hocam.. Kusura bakma
  • sx1 IS da uzaktan kumanda var
  • merhabalar..canon sx10 umu sony hx1 ile değişsem mantıklı olurmu yav..canonun ekranı deli etti beni çok yetersiz..fotoğrafı çekiyorum tamam bu oldu diyorum bilgisayada bi bakıyorum rezalet..gına geldi artık soğuttu beni..
  • ekran kalitesini mi boyutunu mu beğenmedin?

quote:

Orjinalden alıntı: secooo

merhabalar..canon sx10 umu sony hx1 ile değişsem mantıklı olurmu yav..canonun ekranı deli etti beni çok yetersiz..fotoğrafı çekiyorum tamam bu oldu diyorum bilgisayada bi bakıyorum rezalet..gına geldi artık soğuttu beni..
  • quote:

ekran kalitesini mi boyutunu mu beğenmedin?

quote:

Orjinalden alıntı: secooo

merhabalar..canon sx10 umu sony hx1 ile değişsem mantıklı olurmu yav..canonun ekranı deli etti beni çok yetersiz..fotoğrafı çekiyorum tamam bu oldu diyorum bilgisayada bi bakıyorum rezalet..gına geldi artık soğuttu beni..

ekran kalitesi hocam..hadi küçüklüğünü idare ettikte çözünürlük falan bence kötü yanıltıyo insanı..
  • hx1 in ekran çözünürlüğü iyi fakat 360 derece dönmüyor sonra buda seni delirtmesin.bence çok zarar edeceksen gerek yok ikiside iyi makina sonuçta
  • Arkadaşlar pillerinizi ne kadar kullanabiliyorsunuz.3000lik piller yeterli olurmu acaba merak ediyorum.

ayrıca şunu soracam %15 kdv oranları eskiye döndüğü zaman makinanın fiyatı artacakmı arkadaşlar.%15 lik o kdv fotoğraf makinaları için geçerlimi.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.