Şimdi Ara

CANON POWERSHOT SX1 IS ve SX10 IS (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
5
Favori
99.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun , iyi günlerde kullanın Fiyatıda şu döviz fiyatlarına göre iyi sayılabilir. Erkayaların fiyatlarının 1300 YTL civarında olacağını düşünüyorum.
    Sizden bir ricam olacak 200-400-800 ISO' da az ışıklı ve gündüz ışıklı bir ortamda geniş açı ile Ayrıca max zoomda yeterli ışık ortamında bu ISO'larda çekilmiş fotografları orjinal boyutlarında (Max ve 1/2 max pixelde) rapid-share veya benzeri bir siteye yükleyebilirmisiniz.? makinenin objektif ve ISO performansını incelemek isterim....
    Şimdiden teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: pocemonmutlu

12 taksitle 899 ytl gibi bir fiyata aldım. cok diyeceksiniz biliyorum evet cok ama elimdede makine yok ne yapayım dedim aldım artık bu yaptıgımdan pişman değilim

kutu icerigini ve makinenin resmini koyuyorum...

• dun gece youtube sitesine kutu icerigi hakkında amator video cekimi yapmıştım isterseniz orayada bakabilirsiniz...

acarsa ktunnel'den:

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/b9f6a074043162f68b891815b66f87a3df024852c17c885bee47ce9784c280650c607d78aebd283516192

direk link:

http://www.youtube.com/watch?v=3j3oJjuznik

• @pocemonmutlu,
    Aldığınız makine fotograf makinesi olduğu için fotograf makinelerinin video çekimleri makinenin performansı hk. bir fikir vermez. Nitekim ilk linkteki çekimlere baktım Bir şey de söylemek istemiyorum.....Bu nedenle fotograf çekimleri makinenin gerçek performansını yansıttığı için özellikle ISO ve ışık ortamlarınıda belirtelerek çekim istedim.
    Çekmezseniz de sağ olun.....
    quote:

Orjinalden alıntı: pocemonmutlu

dun gece youtube sitesine kutu icerigi hakkında amator video cekimi yapmıştım isterseniz orayada bakabilirsiniz...

acarsa ktunnel'den:

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/b9f6a074043162f68b891815b66f87a3df024852c17c885bee47ce9784c280650c607d78aebd283516192

direk link:

http://www.youtube.com/watch?v=3j3oJjuznik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 25 Ekim 2008; 11:45:09 >

• örnek video çekimide koyarsan memnun olurum
  • Canon PowerShot SX1 IS almak istiyorum yardımcı olabilecek varmı.( Şurdan bulursun, burdan bulursun, bende var), gibi öneriler yurt içi yurt dışı farketmez.
  • tanıtımızı izledim çok hoş olmuş.bipekkan nın istediği fotoları çekerseniz sanırım makine hakkında sizin içinde bizim içinde iyi bi değerlendirme yapacaktır.ayrıca bende görmek isterim performansını bayağı bi ses getirdi bu modeller.
  • pocemonmutlu arkadaşım sx10 u aldığın yerde CANON POWERSHOT SX1 IS varmıdır acaba yardımcı olabilirmisin bana.Şimdiden Teşekürler.
  • omertastan25@hotmail.com
    burdan yazışabiliriz.
  • yenı makınan hayırlı ugurlu olsun darısı olmayanların basına.
    resımlerıı beklıyoruz bıde resımlerden anlayan arkadaslarında yorumlarını beklerız.
  • herkes az çok resimden anlar eğer makine kullanıyo ise.dolayısı ile hele bi fotolar gelsin yorumlarda gelir peşi sıra...
  • sanırım ikisi de li-ion pille çalışıyor. bu sevda da başlamadan bitti benim için
  • evet pilli ikiside.bende bataryadanyanayım.ama bazıları bataryayı bi dezavantaj olarak görüyü.
  • @fz18,
    Şarj edilebilir AA pillerin tek mahzuru ebatları itibariyle makine hacmini büyütmeleri. Bunun dışında tüketiciye para tuzağıdır. Bir orjinal batarya getirtenlerde 50 YTL, acentada yani serviste 75 YTL. En kaliteli 2 adet AA pil 12 YTL 4 adedi 22-25 YTL. Kampanya takip edebilirsen 15 YTL' yede alabilirsin. Ve de üstelik en az 2 misli kapasite en azından. Daha oturup kitap yazarız bu konuda ama sadece f/p oaranı olarak söylemek yeterli.
    dSLR' lerin Altına çocuk bezi bağlar gibi Battery Grip adı verilen ve aslında basit ama makine biçimine uygun bir pil kutusunda kullanılan pillerde ya 4xAA, ya da 6xAA pillerdir. Makineyi baştan böyle yapsalar olmaz mı ? Bal gibi olur ama O zaman Battery Grip denilen bu kutuyu, Aksesuar adı altında 300 YTL' ye millete nasıl iteleyecekler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ayee

pocemonmutlu arkadaşım sx10 u aldığın yerde CANON POWERSHOT SX1 IS varmıdır acaba yardımcı olabilirmisin bana.Şimdiden Teşekürler.

malesef amerikada satışı olmayacakmış ve henuz avrupaya dagıtım başlamamış yoksa bende sx1 alırdım uygun olsaydı fiyatı tabi...
  • sx1 yaklaşık bir ay sonra piyasaya çıkacak.ancak fiyatı okadar yüksekki o fiyata rahatlıkla iyi bir dslr alınabilir örneğin d90 bady veya d80 veya 450d kit lensi ile birlikte alınabilir.
  • ALMANYA' DA VARMIDIR
  • Orjinalden alıntı: psikopak

sanırım ikisi de li-ion pille çalışıyor. bu sevda da başlamadan bitti benim için

NE FARK VAR Lİ-İON PİLLE BATARYA ARASINDA .Benim bildiğim li-ion daha iyi ama yanlış biliyorum heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayee

pocemonmutlu arkadaşım sx10 u aldığın yerde CANON POWERSHOT SX1 IS varmıdır acaba yardımcı olabilirmisin bana.Şimdiden Teşekürler.

merhaba ayee arkadasım asagıda almanyada faalıyet gosteren amazon.com adresı var orda satıs olabılır ama almancan varsa :) bır bak ıstersen

http://www.amazon.de/Canon-PowerShot-Digitalkamera-Megapixel-HD-Videofunktion/dp/B001G7PBDC/ref=sr_1_34?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1224954048&sr=1-34

• Piyasası en kısa zamanda oturacaktır ama.Dediğiniz gibi kimse o fiyata dSLR dururken SX1 1S almaz...Makinanın 3 ay sonra 450 dolarda karar kıldığını hep beraber göreceğiz merak etmeyin biraz sabır...
    quote:

Orjinalden alıntı: fz18

sx1 yaklaşık bir ay sonra piyasaya çıkacak.ancak fiyatı okadar yüksekki o fiyata rahatlıkla iyi bir dslr alınabilir örneğin d90 bady veya d80 veya 450d kit lensi ile birlikte alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperkon -- 25 Ekim 2008; 20:11:11 >
  • arkadaşlar işimin geregi makineyle ilgilenemedim kusura bakmayın makinede yeni bende fotografcılıga yeniyim. sadece iso arasındaki kalite farkları icin 1 saat once cekimler yaptım.

amator olarak kendi goruşlerim: iso performansı canon s5 ten biraz daha iyi ama cok iyi değil malesef...

link
    http://rapid-share.com/files/157462895/canon_sx10_test1.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 25 Ekim 2008; 20:32:23 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.