Şimdi Ara

Canon PowerShot SX150 IS ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Canon PowerShot SX150 IS bu makina vatanda bugünki fiyatı çok uygun geldi bana... işten anlayan arkadaşlar nasıldır tavsiye edermisiniz acaba?

Ürün linki :http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-sx150-gri-powershot--sx-150-is-141-mp-3--lcd-ekran-dijital-fotograf-makinesi(gri)/productdetails.aspx?I_ID=62393

Birde bu ürün ayarında başka önerebileceğiniz marka ve modeller varmıdır? limit 250-300 TL

şimdiden teşekkürler

• Güncel..
  • şu an bu fiyata alabileceğin en iyi makine diyebilirim.. kalem pille çaşlışması bana göre avantaj,12x zoom ve manuel ayarlar sunuyor.. 3'' ekran ve canon kalitesi daha ne olsun..
    bu cihazdan bende var ve dün bir arkadaşıma daha almak için bostancı vatana gittik ,mağazadaki tüm cihazların canon etiketleri yırtılmıştı içime sinmedi(teşhir ve iade vs olabilir diye) , aynı fiyata(199 tl) electroworldden kapalı kutu aldık hiç bir problem yok..
    linkte 189 lira diyor ama o internetten satış fiyatı,mağazada 199..
    gözünle görmeden alma derim ,10 lira az ödeyeceğim diye sanada yırtık etiketli kullanılmış bir ürün gönderebilirler ,tavsiyem electroworldden al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

şu an bu fiyata alabileceğin en iyi makine diyebilirim.. kalem pille çaşlışması bana göre avantaj,12x zoom ve manuel ayarlar sunuyor.. 3'' ekran ve canon kalitesi daha ne olsun..
    bu cihazdan bende var ve dün bir arkadaşıma daha almak için bostancı vatana gittik ,mağazadaki tüm cihazların canon etiketleri yırtılmıştı içime sinmedi(teşhir ve iade vs olabilir diye) , aynı fiyata(199 tl) electroworldden kapalı kutu aldık hiç bir problem yok..
    linkte 189 lira diyor ama o internetten satış fiyatı,mağazada 199..
    gözünle görmeden alma derim ,10 lira az ödeyeceğim diye sanada yırtık etiketli kullanılmış bir ürün gönderebilirler ,tavsiyem electroworldden al..

Cevabınız için teşekkür ederim electroworldde ve hepsiburada da aynı fiyat 229 tl. Vatan mağazada ki fiyatı ne kadardı acaba? mağazada 199 ise gider mağazada alırım kargo parası vermeyiz aynı hesaba gelir.

• evet şimdi baktım electrowolrld'ün internet sitesinde 229 yazıyor ama mağazasında 199 lira(bugün fiyat değişmediyse) daha dün akşam üzeri ürünü aldık bostancı electroworld şubesinden(muhtemelen diğer e.w. mağazalardada aynıdır)..
    bostancı şubede ellerinde 8-10 adet vardı ve tamamı orjinal ambalajında ve etiketi sökülmemişti ,biz de bir tanesini aldık hiç bir problem yok..
    vatanda(bostancı) 199 lira idi ama dediğim gibi hepsinin etiketleri açılmıştı o nedenle tercih etmedik..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.