Şimdi Ara

Canon S2 kulanıcıların dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben Canon S2 yi herkes beğendi diye almayı düşünürken arkadaşın biri S2 nin bir sürü eksileri olduğunu söyledi ve hatta kendi makinesini satmayı düşündüğünü belirtti.
    BU makineyi bir çok test sitelerinde inceledim ama önemlisi kullanan arkadaşların fikridir.
    Mümkünse kullanan arkadaşlar memnun mu yada pişman mı olduklarını yazsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iikkbb -- 2 Aralık 2005, 10:36:21 >

• ilk önce makineden neler beklediğiniz çok önemli orta seviye bir fotoğraf kalitesi,süper video kaydı ve iyi çalışan stabilizer ve zoom performansı istiyorsanız bence s2 sizi hayal kırıklığına uğratmaz. Ama elbette kaliteli bir SLR-Like veya D-SLR kalitesi beklemeyin fotolardan. Ben de var ve verdiğim parayı hakketiğini düşünüyorum ( yurtdışından aldım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

ilk önce makineden neler beklediğiniz çok önemli orta seviye bir fotoğraf kalitesi,süper video kaydı ve iyi çalışan stabilizer ve zoom performansı istiyorsanız bence s2 sizi hayal kırıklığına uğratmaz. Ama elbette kaliteli bir SLR-Like veya D-SLR kalitesi beklemeyin fotolardan. Ben de var ve verdiğim parayı hakketiğini düşünüyorum ( yurtdışından aldım)

arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. ödediğiniz parayı kesinlikle hakeden bir makine yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. hiç pişman olmadım. arkadaşın da dediği gibi ne beklediğiniz önemli. ama bu paraya alınabilecek en iyi makinalardan biri.
  • en iyi makina markası neki
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumhurozpolat

en iyi makina markası neki

sorduğun hata diyeceğim ama bilmediğin için soruyosun tabiki CANON
  • Eğer S2 ile ilgili kafana takılan soru işaretleri varsa bu linkten takip edebilirsin.http://forum.donanimhaber.com/m_3592843/tm.htm Bu topicte S2 nin olumlu yanlarının yanında olumsuz bir çok yanınada değindik ve hala bir çok yönünü de tartışmaktayız. Şunu unutmaki her güzelin bir kusuru vardır. Hiçbir fotoğraf makinasıda dört dörtlük değildir. Her makinanında mutlaka eksi yönleri olacaktır. Önemli olan ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamadığı, ödediğin parayı hak edip etmediğidir.S2 yi değerlendirirkende bu kriterleri göz önünde bulundurman seçimini doğru yapman konusunda sana faydalı olacaktır.
  • Arkadaşlar ben S2 yi çok inceledim herkes farklı farklı bilgi verince teredüte düştüm. herkesin korkusu olan gece çekimleri için titreme yi ve iç mekanı çok merak ettim. Sizlerin yaparak yaşayarak yapmış olduğunuz foto çekimleri hem bana hem de diğer arkadaşlara önemli fikir verir. benim kameram var videonun çekim kalitesine önem vermem. Ben fotoğraf makinesini alıyorum bana kaliteli foto lazım. Hem bir foto makineden süper video beklemezsin.
    örneğin konika minolta anti shake çıkardı (anti titreme)herhalde iyi foto çekimleri yok ki kimse sözü bile etmiyor.
    bilmem sizler ne dersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: iikkbb

Arkadaşlar ben S2 yi çok inceledim herkes farklı farklı bilgi verince teredüte düştüm. herkesin korkusu olan gece çekimleri için titreme yi ve iç mekanı çok merak ettim. Sizlerin yaparak yaşayarak yapmış olduğunuz foto çekimleri hem bana hem de diğer arkadaşlara önemli fikir verir. benim kameram var videonun çekim kalitesine önem vermem. Ben fotoğraf makinesini alıyorum bana kaliteli foto lazım. Hem bir foto makineden süper video beklemezsin.
    örneğin konika minolta anti shake çıkardı (anti titreme)herhalde iyi foto çekimleri yok ki kimse sözü bile etmiyor.
    bilmem sizler ne dersiniz

insanlarda amma doyumsuz oluyorlar ya allahım yarabbim fotoğraf makinesinden dijital video kamerası netliği ve kalitesinde video beklentisi kadar saçma birşey olabilirmi video kamera video için fotoğraf makineside fotoğraf çekme mantığıyla yapılmış iki ayrı teknolojinin ürünleridir.haksızmıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.