Şimdi Ara

CANON S3 IS SATIŞTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler S3 nihayet piyasaya girdi rakam biraz yüksekte olsa zamanla inecektir.

Beyler bu arada bi not düşeyim bu ürün erkayaların stoğuna henüz girmemiş (28.04.06 saat 09.50 itibarı ile) aydınların nerden temin edip satışa sunduğunu bilmiyorum.

http://www.aydinlarfoto.com/tm/product_details.asp?p_id=18999&category_id=003001002&brand_id=99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi38 -- 28 Nisan 2006; 10:06:51 >

• evet, biraz pahalı sanki...sony h1 ve canon s2 o sınıfta rakip iki makineydi.
    ben bir iki hafta önce sony h2 yi 917 ytl ye almıştım. şarj aleti de hediye olarak veriliyordu. ayrıca çok kaliteli bir çanta da verdiler.
    ben s3 ün fiyatının çok düşeceğini sanmıyorum fakat s2 bir miktar düşebilir. hatta aydınlar bellek kartıyla birlikte satıyor s2 yi.
    s3 için makro mesafesi 10 cm yazılı, s2 de 0 idi bu rakam. acaba siteye mi yanlış yazdılar.?
  • S2 sanki daha iyi gibi özellikle makronun 10cm olması büyük dez avantaj gibi geldi bana yani gönlüm hala S2 de zengin olunca benimde bir S2m olacak
  • sınırsız çekim diyor buda 1 GB ile sınırlımı sınırsızmı acaba?
  • Makro mesafesi 10cm Super Makro 0cm yani 0-10cm arası süper makro 10-50cm arası normal makro
  • @tegemen.ii,

sınırsız çekim diyor evet, saniyede 2.4 foto çekebiliyorsun hafıza kartın dolana kadar... Yani hafıza kartın bitene kadar sürekli olarak fotoğraf çekebilirsin S2 ile...

Macro konusunda verilen bilgi yanlış sanıyorum, çünkü S2'den tek farkı body rengi ve pixel büyüklüğü...
  • S2'den tek farkı bady rengi ve pixel büyüklüğü değil

Listed here in my order of interest:
    1) 16 x 9 widescreen format
    2) improved sensor
    3) 60 fps video at 320 x 240
    4) better 400 ISO and available 800 ISO
    5) 6.0 MegaPixels
    6) Larger 2" LCD
    7) lower minimum flash distance to 1.67 ft
    8) Sports shooting mode for faster auto-focus
    9) 3.87 MP mid-size pics up from 3.14 MP
    10) Face Brightener for backlit subjects
    11) Gunmetal grey finish
    12) My colors re-touching available, not only for shooting
    13) Additional flash setting?
    14) photo date/time stamp
    15) live histogram while shooting
    16) 23 Language support
    17) same size and weight as S2 IS.

Evet sizinde gördüğünüz gibi birkaç farklılık var haa dersenizki çok önemli değil o başka ama body rengi ve pixel büyüklüğünden daha fazla değişiklik var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sensör ebadı S2 'ye göre daha büyük olsaydı çok iyi olucaktı. Mesela A620 'deki 1/1.18" olsaydı çok güzel olurdu. 1/2.5" net görüntü için biraz küçük kalıyor.
  • S3 ü neden böyle çıkardılar hiçbir anlam veremedim bu caponlara hadi çıakrttın bari şu objectif kapağına bir çözüm bulsaydın boyadılar sürdüler piyasaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

@tegemen.ii,

sınırsız çekim diyor evet, saniyede 2.4 foto çekebiliyorsun hafıza kartın dolana kadar... Yani hafıza kartın bitene kadar sürekli olarak fotoğraf çekebilirsin S2 ile...

Macro konusunda verilen bilgi yanlış sanıyorum, çünkü S2'den tek farkı body rengi ve pixel büyüklüğü...

dostum sınırsız çekimden kastım video idi tabiki kart dolana kadar foto çekebilirsin ama S2 de video kaydı 1 GB ile sınırlı S3 de durum nedir bilemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

14) photo date/time stamp

ya anlam veremiyorum Canon, S2 gibi kaliteli bir makineye resimlere tarih saat özelliğini niye koymaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tegmen.ii -- 28 Nisan 2006; 13:43:01 >
  • Arkadaşlar, bence acemilik yapıyorsunuz. Aydınlar sadece özelliklerini yazmış siteye, bir de fiyat eklemiş. Daha Türkiye’ye henüz gelmedi, ne zaman geleceği de belli değil.Amazon-da 31 mayıs yazıyorsa Türkiye’ye bu tarihten erken gelmesini sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybach -- 29 Nisan 2006; 1:10:31 >
  • Genel özelliklerini incelediğimizde S3, S2 ye göre video özelliklerindeki artıları ile bir adım daha ön plana çıkıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybach

Arkadaşlar, bence acemilik yapıyorsunuz. Aydınlar sadece özelliklerini yazmış siteye, bir de fiyat eklemiş. Daha Türkiye’ye henüz gelmedi, ne zaman geleceği de belli değil.Amazon-da 31 mayıs yazıyorsa Türkiye’ye bu tarihten erken gelmesini sanmam.

Evet özelliklerini yazmış ve satışına başlamış dün bu topici açmadan önce sorduğumda perşembe günü malı çekemedik bugün (dün için) gelecek dediler haa bana çok inandırıcı gelmedi ama adamlar öyle diyor. Bu arada bu ürünün uzakdoğuda satışına başlandı hatta ben 46500 japon yenine (530 ytl) bir tane aldım arkadaş önümüzdeki günlerde gelecek bakalım. Aydınlar belkide çin veya japonyadan getirtiyordur.

buda Amerikadan incelemesi
    http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_s3-review/index.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi38 -- 29 Nisan 2006; 8:43:16 >

• Merhaba.Ben bu siteye yeni üye oldum.Burada olan herkese selamlar.Ben de canon powershot s3 ıs almaya karar verdim 3 günlük araştırmalarım sonucu.Hatta daha 3 saat önce hepsikamera.com a sipariş verdim ancak stoklarında olmadığını yeni öğrendim.Oyse başka firmalarda vardı (sibermarket ve aydınlar).Şimdi bir şüphe sardı içimi.Acaba ne zaman ulaşır bana.Çünkü önümüzdeki hafta sonu bir gezi programında olacağım::::::::(
  • Elden alsaydın keşke.Ankarada isen bir çok yerde var özellikle ykmnin arkasında tripod fotoğraf var onlar 20 tane dizmişler istanbuldaysan rahatlıkla alacağın yerler vardı.Şimdiden güle güle kullan diyelim.Aldıysan eğer.
  • Baracuda teşekkür ederim alakan için.Elden almak en iyisi tabiki.İmkanım olsaydı almazmıydım.Ben şu an Gaziantepin küçük bir ilçesindeyim.Bugün antepe gittim.Rastlayamadım.Bir de internetten daha ucuza olacağını düşündüm.Neyse sabahtan arayacağım hepsikamera.com u...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.