Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @sarpertas saol arkadaşım evet bu sefer bayaa bi özeline girdik çokmu ayıp ettik acaba

@cosymystic arakadaşım evet çok haklısın bayılıyorum sinek fotoğrafı çekmeye hatta gözüme uyku bile girmiyor çekmediğim zaman töbe töbe. Yav belkide hayatımda ilk defa sinek fotoğrafı çektim oda çok dikkatimi çekti sinek hiç uçmuyo zaten yavruydu herhalde çok küçüktü bende birkaç foto çekeyim dedim daha sonra bu kadar detayı görünce paylaşayım dedim demekki hata etmişim.
  • bende yavru hayvanları çok seviyom bizim evin orda 5 tane yavru kedi var kameram iyi değil ama
    bende eklemek isterdim ama canon s3 topiği bu
  • Bende s3 alanlar kervanına katıldım....
    Sormak istediğim bu kamera ile video kayıtı yaptığımızda 1Gb lık karta .avi codeci ile çok az kayıt yapabiliyoruz...
    bunu arttırmanın bi yolu varmı? (çözünürlük ve kare miktarını azaltmadan sadece avi formatını değiştirmemiz mümkünmü?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ...:LaDrE:...

Bende s3 alanlar kervanına katıldım....
    Sormak istediğim bu kamera ile video kayıtı yaptığımızda 1Gb lık karta .avi codeci ile çok az kayıt yapabiliyoruz...
    bunu arttırmanın bi yolu varmı? (çözünürlük ve kare miktarını azaltmadan sadece avi formatını değiştirmemiz mümkünmü?)

Maalesef şimdilik yok belki ilerde firmware güncellemesi yapılırsa o zaman belki olabilir.
  • MERHABA BENDE S3 ALDIM YANLIZ İÇİNDEN KULLANIM TALİMATI İLE İLGİLİ BİR ŞEY CIKMADI BUNUNLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARMI BEN NASIL TEMİN EDEBİLİRİM AYRICA CEKTİĞİNİZ RESİMLER COK GÜZEL BENDE BURDAN ÖĞRENDİKLERİM İLE SİZE KATILIRIM
  • @orkun4 makinan hayırlı olsun

Makinanı eğer Türkiyeden garantili aldıysan (0212 519 26 11) erkayaları ara hemen göndersinler.
    Fotoğraflarını bekliyoruz.

Beyler S3 kullananlar çoğaldı ama biz burada resimlerinizi göremiyoruz hep kendinize saklamayın biraz paylaşımcı olun çektiğiniz fotoğrafları gönderinki bilmediğimiz konularda bilgilenelim belki bizimde acizane ilave edeceğimiz şeyler olabilir.

İyi günler..
  • S3 le S2 arasında pek fark yok ben S2 Türkçe kullanım klavuzunu upload etmiştim bir bak istersen

Canon S2 Türkçe kullanım Klavuzu

Bu arada acemi sana kasti demek istemedim sinek resmi bol bu forumda benim de artık isyanım geldi ettim
    Sinek resminin çok olmasıda doğal zaten.
  • İnşallah kısa zamanda bir S3 üm olacak. Amerika'dan gelecekti Bugün ama eleman alamamış bir ay sonrasına tehir ettik bana maliyeti 700 YTL falan olacaktı. Sabrım tükenmeye başladı. Parayı basıp Türkiyeden mi alsam diyorum. Sizce ne yapayım? Tr'de 1 milyara falan bulabilir miyiz? Erkayalar direk satmıyor değil mi? Var mı aranızda ABD ye gidecek veya yakında gelecek arkadaş. Koysun karını da Allah rızası için yardım etsin bize.
  • ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ACEMİ 38 AMA İSTERSEN İSMİNİ DEĞİŞTİR RESİMLER HARİKA YAPTIKLARIN İLE İSMİN HİÇ BAĞDAŞMIYOR MAKİNAYI ÇOK İYİ KULLANIYORSUN. RESİMLER İÇİN VE VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

GELELİM BENİM RESİMLERİME BEN DAHA ÇOK YENİYİM VE BU ARADADA MAKİNEYİ KEŞFETMEYE CALIŞIYORUM ÇEKTİĞİM RESİMLERDEN EKLEMEK İSTERİM İKİ YANLIŞLARIMI BANA SÖYLENEN İÇİN

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY
  • .

• .

• BEN BUGÜN İZİNE CIKIYORUM. 2 HAFTA YOKUM AMA GELDİĞİMDE MUHAKKAT ELEŞTİRİLERİNİZİ OKUMAK İSTERİM

• orkun4 resimler güzel özellikle zoom'lu güneşin batışı çok güzel izin dönüşünü fotoğraflarınla bekliyoruz.

orkun4 acizane tavsiyem resimleri kılavuz çizsini kullanarak çekersen daha iyi sonuçlar alırsın. Mesela güneşin batışında güneş resmin ortasında değilde kılavuz çizgilerinin kesiştiği bir noktada olsaydı göze daha hoş gözükürdü gibime geliyor.

İyi tatiller..
  • slm millet ben yine geldim birazdan giderim bi selam vereyim dedim
  • global dostum hoşgeldin
  • eyvallah hocam hosbulduk
  • Gazoz kapağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi38 -- 7 Ağustos 2006; 16:07:51 >

• Mesafe kuş uçumu yaklaşık 200 metre

• Ben amerikadan aldırdım. Fiyatı orada 500$ satıyorlar
    %8 de vergisi var.
    540 dolara geliyor. Ben alığımda dolar da 1.58 di makine bana biraz daha pahalı geldi
  • ARKADAŞLAR MÜJDE TEKNOLOJİX DE CANON S3 TAKSİTLE 1O59 YTL YE VE HEM DE TAKSİTLE

AYDA 88.250 TAKSİTLE 12 AY.

BENCE BU DURUMDA 900 CİVARI VERİP TE GİTTİ GİDİYOR DAN ALMAK GEREKMEZ
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.