Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SerCys

SCN moduna aldıgınızda sag ve sol yön tuşları ile renk atma renk degiştirme kısmına gelebilirsiniz. geldikten sonra SET tuşuna basıp Objektifte gördügünüz bi renk Örnek sarı ona odaklanarak set tuşuna basıcaksınız bu kadar

Zaten henüz sahip değilim de başarılı sonuçlar veriyor mu görmek istedim sadece

Örnekler eklerseniz çok memnun olurum

Teşekkürler

• teşekkürler ben o modu sadece geçe hızlı çekimi zannetmiştim çünkü bende hep öyle çıkıyordu. Artık bilmediğim pek bi ayarı kalmadı. teşekkürler.
  • Pil göstergesi sürümle güncellenebilinebilecek bişeymi?Kötüymüş olmaması.
  • Ben bu makinayı 2 aydır kullanıyorum pil göstergesiyle ilgili hiç bir problemim olmadı zaten olmazsa olmazların arasında yedek pil olması gerekiyor yedek pili olan birsinin pil göstergesiyle ilgili bir sıkıntısı olacağını zannetmiyorum..
  • Pil entegre olmadığından dolayı pil göstergesi sağlıklı sonuç vermez.
    Çünkü onlarca değişik pil çeşidi var, NiMH, Alkalin, NiCD....
    Her birinin kapasitesi farklı bu yüzden herhangi birine göre yapılan bir gösterge diğerinde doğru sonuç vermeyecektir.

Bu yüzden AA ve AAA makinalarda pil göstergesi bence zaten gereksiz (daha doğrusu anlamsız ve yanıltıcı).
  • quote:

Orjinalden alıntı: suphion

Pil entegre olmadığından dolayı pil göstergesi sağlıklı sonuç vermez.
    Her birinin kapasitesi farklı bu yüzden herhangi birine göre yapılan bir gösterge diğerinde doğru sonuç vermeyecektir.

Bu yüzden AA ve AAA makinalarda pil göstergesi bence zaten gereksiz (daha doğrusu anlamsız ve yanıltıcı).

düşündümde söylediklerin gercekten mantıklı ama bunları düşünerekten bişiler yapmıs olabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

quote:

Orjinalden alıntı: SerCys

SCN moduna aldıgınızda sag ve sol yön tuşları ile renk atma renk degiştirme kısmına gelebilirsiniz. geldikten sonra SET tuşuna basıp Objektifte gördügünüz bi renk Örnek sarı ona odaklanarak set tuşuna basıcaksınız bu kadar

Zaten henüz sahip değilim de başarılı sonuçlar veriyor mu görmek istedim sadece

Örnekler eklerseniz çok memnun olurum

Teşekkürler

Hiç yok mu elinizde color swap modu ile çekilmiş fotoğraf

• konu başlıgı altında var.
    bunun dışında s2 başlıgına bakabilirsin.
  • Çok sağol dostum, gerçektn de işe yarıyor

Fz7 mi, S3 mü A700 mü Tz1 mi
  • Affan Kardeş size pm gönderdim

üç dört gündür cevabınız bekliyorum benim için önemli
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

Affan Kardeş size pm gönderdim

üç dört gündür cevabınız bekliyorum benim için önemli
    saygılar

Sevgili @jethoca;

PM attığınızı şimdi öğrendim yazınızdan,ancak mesaj kutuma bakınca yeni mesaj olmadığını görüyorum,dilerseniz tekrar yolla kardeşim,çünkü PM FULL dolmuş olabilir,hemen birkaç mesaj siliyorum ve tekrar bekliyorum PM'ini
    Görmüş olsam yada gelmiş olsam ihmal etmem kuşkunuz olmasın

Bu arada benim ABD'den gelecek olan makina(S3) gelmedi Koca ABD'de bulamamışlar sözde makineyi,onun yerine İXUS60,Amerika'daki adıyla SD600 getirmişler,zaten önceki makinam da İXUS"i" idi,o yüzden yeni getirilen İXUS 60'ı almadım,ya buradan garantili alacağım taksitle,ama içim elvermiyor çünkü gereksiz pahalı,bence taksitle dahi en fazla ederi 900-1000 YTL olmalı ama olmadı alacağız artık,ya da ABD den getiren kişiler var GİTTİGİDİYOR'da,ordan alacağım ama ona da güvenemiyorum işte,bir problem olursa garantisi olmadığı için para çöpe gider

Hoşçakalın,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 29 Temmuz 2006; 1:06:14 >

• quote:

Haklısın fakat tahmini olarak da olsa göstergenin olması çoğu zaman çok işe yarar bir özellik.Açıkçası ben heryere koca ve ağır canon s3ümün tam takım koca çantası ile gidemiyorum.Bu kadar güzel özellikleri olan bir makinanın bu özelliğe de sahip olmasını beklerdim sadece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Apocalypticboy

quote:

Haklısın fakat tahmini olarak da olsa göstergenin olması çoğu zaman çok işe yarar bir özellik.Açıkçası ben heryere koca ve ağır canon s3ümün tam takım koca çantası ile gidemiyorum.Bu kadar güzel özellikleri olan bir makinanın bu özelliğe de sahip olmasını beklerdim sadece.

Bence;
    s3 ü Taşıyan koca çantasınıda taşır. S3 ün objektifi degişirken S3 alan kişi Hemen hemen objektifte almaya niyetleniyo diyebilirim sanırım. Eger Günlük Bir Makine düşünüldügünde dediginiz gibi Pil Göstergesi önemli bi durum oluyor. Hemde ufacık her yere girip sürekli yanınızda olabiliyor. fakat s3 günlük bi makine degil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerCys -- 30 Temmuz 2006; 0:03:09 >

• Sevgili @jethoca;

PM attığınızı şimdi öğrendim yazınızdan,ancak mesaj kutuma bakınca yeni mesaj olmadığını görüyorum,dilerseniz tekrar yolla kardeşim,çünkü PM FULL dolmuş olabilir,hemen birkaç mesaj siliyorum ve tekrar bekliyorum PM'ini
    Görmüş olsam yada gelmiş olsam ihmal etmem kuşkunuz olmasın

Bu arada benim ABD'den gelecek olan makina(S3) gelmedi Koca ABD'de bulamamışlar sözde makineyi,onun yerine İXUS60,Amerika'daki adıyla SD600 getirmişler,zaten önceki makinam da İXUS"i" idi,o yüzden yeni getirilen İXUS 60'ı almadım,ya buradan garantili alacağım taksitle,ama içim elvermiyor çünkü gereksiz pahalı,bence taksitle dahi en fazla ederi 900-1000 YTL olmalı ama olmadı alacağız artık,ya da ABD den getiren kişiler var GİTTİGİDİYOR'da,ordan alacağım ama ona da güvenemiyorum işte,bir problem olursa garantisi olmadığı için para çöpe gider
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

çok kıymetli affan kardeş mesajı tekrar göneriyorum . ilgilendiğin için teşekkürler.

• Sevgili @jethoca dostum;

PM dün cevaplandı Umarım faydası olur

Hoşçakalın,saygılar...
  • çok çok kıymetli affan arkadaşım.

önce uzun uzun anlatarak yanıtladığınız pm için teşekkür ediyorum.
    Tekrar ediyorum kelimelrinizdeki harfler kişiliinizin mükemelliğini anlamak için yetiyor da artıyor bile .

şimdi bu konu başlığı ile ilgili olduğu için pm nize cevabımı ve yorumunlarımı bu alana taşımayı uygun gördüm.

son incelemeler ve en son sizin de pm deki yorumlarınıza dayaranarak son kararım benim de s3.
    ben en çok s3 ün noise olayını düşünüyordum, çünkü s2 ciler buraya isimli uzun topikteki yorumlarda en önemli şikayet noise ile ilgili idi ama görüştüğüm tüm fotoğrafçılar Sony h5 te noise canona göre daha fazla.
    Ama yine de eski canon pro 1 (eski) ve 620-A 700 gibi modellerden foto kalitesinin daha kötü olduğunu biliyorum.

Arkadaşlar abd de sadıcımın enişteştesinden ben de s3 göndermesini istiyorum ama

önce bildiklerimi söyleyim yanlışları siz belirtin ;
    1- Ramazan ve kurban bayramı ile yılbaşı zamanlarında yani bayramların1 ay öncesinde 200 dolara kadar gümrük vergi muafiyeti var.
    2- Elden gönderildiğinde hediye paketi yapılıp 200 doların altında bir fiyat etiketi ile bu muafiyetten yararlanmak mümkün.

şimdi de sorularımı souyorum.

1- canon s3 Abd den arkadaş tarafından gönderildiğinde makinenin kendi fiyatı hariç ne kadar masraf çıkar

2- Ben canon S3 ün ABD fiyatlarını sadece ABD li internet sitelerinden öğrenebiliyorum . bunlar dışında daha ucuza bulmak mümkün mü?

3- Sizce abd den alındığında 550-600 ytl civarındaki fiyatı ve
    Gümrük
    Vergiler
    Diğer masraflar dahil
    garantisiz almaya değer mi?

Canon S3 ün garantili türkiye fiyatı 1100-1250 civarı Abd den gelen makinanın toplam masrafı ne kadar bundan düşük olur.

HERKESE SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 1 Ağustos 2006; 21:44:00 >

• @jethoca arkadaşım

Maliyetler konusunda bişey diyemeyeceğim bende ilk çıktığında japonyadan 590 ytl ye malolmuştu o zaman Türkiyeye henüz gelmemişti ama bugün almaya kalksam eğer bulabiliyorsam 600-700 ytl ye kadar yine garantisiz alırım tam yarı fiatına geliyo bana göre bu makinanın gerçek değeride 600 - 700 zaten diyelimki arıza yaptı eğer 500 ytl nin altında bir masraf çıkarsa kafa kafayasın yok eğer üzerinde bir masraf çıkarsa yenisini alırsın bunlar tamamen şahsi görüşümdür tabiiki son karar senin kolay gelsin..
  • Beyler bir makro daha

Bu sinek ne hikmetse hiç kaçmadı sineğin netlemediğim hiç bir noktası kalmadı belki 50 tane foto çektim banamısın demedi.

Sineklerin bu kadar kıllı olduğunu bilmezdim fırsatını bulursam bir makro lens alıcam bakalım o zaman daha ne detaylar çıkacak ortaya.

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

• @acemi38
    hocamsineğe ayıp etmişin özell hayatı kalmamış
    ayrıca resimler çook güzel ve kaliteli
  • böğk sinekleri hiç sevmiom ya bayılıosunuz çekmeeye böğkkk
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.