Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

• güzel resimler :) adresi detaylı alabilirmiyim? Anlamadım acıkcası :)
  • Krokisini vermek en iyisi ama yinede tarif edeyim
    Kozyatağından F.S.M.Köprüsüne giriyosun yaklaşık 3 kilometre sonra Çamlıca çıkışı var (çamlıca çıkışına girdiğin zaman
    parkın etrafında dönmüş oluyosun) dönüş biter bitmez otobana girmeden giriş kapısını görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi38 -- 14 Temmuz 2006; 15:38:36 >
  • ok yeri simdi anladım ama her hafta geçtigim yerde böyle bişeyin oldugunun sen söylemesen farkına bile varmazdım :)
  • edit:Carrefour'un önündeki üst geçit galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi38 -- 17 Temmuz 2006; 11:52:29 >
  • Macro beni baya sardı.

• s3 için çanta alanınız varmı :) ben hala istedigim gibi bişey bulamadım arkadaşlar.
  • s3 çanta alan yokmu :(

2. ise yurt dışında bir arkadaşım tatil için orda objektif buldu orj. türkiyedeki fiyatlarını bilen varmı?
  • bende 4 maikna arasında kaldım ve de biri de S3

Sizden ricam birkaç tane "colour swap" modunda çekilmiş fotoğraf koymanız

Teşekkür ederim
  • dostclick arkadaşım resimler çok güzel tbebrikler..
  • resimler çok başarılı dostclick devamını görmek isterim :)
  • bende siyah beyaz yapıyor sepia da yapıyor ama renk dönüştürücülerde pozitif film ayarında hiç birşey değişmiyor bende mi sorun var yoksa alette mi problem var biri anlatırsa çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cline

bende siyah beyaz yapıyor sepia da yapıyor ama renk dönüştürücülerde pozitif film ayarında hiç birşey değişmiyor bende mi sorun var yoksa alette mi problem var biri anlatırsa çok sevinirim.

set tuşuna basıp atmak istediginiz veya dönüştürmek istediginiz renkleri seçtinizmi?
  • set tuşuna hangi aşamada basmam gerektiği dahadoğrusu manuel modundayken mi yapıcam. Ve aşama aşama menü seçeneklerini anlatırmısınız.
  • Selam.Bu makineyi alalı fazla olmadı baya bi kurcaladım fakat pil göstergesi diye bişey bulamadım bence makinenin önemli bir eksisi bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Apocalypticboy

Selam.Bu makineyi alalı fazla olmadı baya bi kurcaladım fakat pil göstergesi diye bişey bulamadım bence makinenin önemli bir eksisi bu...

ewet önemli bir eksik sadece bittiği zaman yanıp sönmeye başlıyor bende pildurumunu bilemiyorumki çok kötü oluyor şarza koysammı koymasammı açtığımda gösterge olsa en azından 1 kademe kaldı şu kadar çeker yarım da bukadar diye yorum yapıp resim çekmeye gideriz.
  • yani bu noktada ne kadar artıları olsa da makina "GOL" oluyor ve tavsiye edilmiyor demektir... (Bence)
  • bence bir pil göstergesi için makineden vazgecmek dogru olmaz çünkü malum S3 gercekten harika bir makine yorumlarıda gayet olumlu bende S3 ve H5 arasında kaldım kalbimde S3 yatıyordu aklımda H5 sonunda H5te karar kıldım ama S3te sınıfının üstün makinelerinden biridir görüşündeyim
  • SCN moduna aldıgınızda sag ve sol yön tuşları ile renk atma renk degiştirme kısmına gelebilirsiniz. geldikten sonra SET tuşuna basıp Objektifte gördügünüz bi renk Örnek sarı ona odaklanarak set tuşuna basıcaksınız bu kadar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.