Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2282575

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onealone -- 5 Temmuz 2006; 14:17:05 >
  • onealone arkadaşım senin resmini koyduğun ürünle gittigidiyordaki ürün farklı sen orjinal teleconverter, adaptör ve lens hood resmini koymuşun halbuki gittigidiyorda yan sanayi adaptör, lens hood, uv filtre ve adaptör kapağı var.

mombik özel mesajlarına baktınmı.?
  • iyi günler,

aslında ben genel bir soru sormak istiyorum;
    2, 3 ve 4 MP kaliteler için,
    acaba S2 ve S3, 1 gb'lik bir karta kaç dakikalık video çekimi yapabiliyorlar?..

teşekkürler,
    kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

onealone arkadaşım senin resmini koyduğun ürünle gittigidiyordaki ürün farklı sen orjinal teleconverter, adaptör ve lens hood resmini koymuşun halbuki gittigidiyorda yan sanayi adaptör, lens hood, uv filtre ve adaptör kapağı var.

mombik özel mesajlarına baktınmı.?

Evet sanırım doğru söylüyorsunuz hiç dikkat etmemişim.
    Peki orjinallerini nereden ve kaça bulabilirim.
  • @kkilis S3 1gb karta 640 x 480 - 30 fps yaklaşık 8 dakika kayır yapıyor çözünürlük ve fps oranı düştükçe zaman yükseliyor

@onealone canon yetkili satıcı ve servisi erkayalardır onlarda tutturabildiğine satıyorlar mesela lens hood ve adaptöre 40 euro diyorlar ama eğer istanbuldaysan sirkeciye bi bak.
  • Acemi38 arkadaşım merhaba.
    Bingöl'ün, Genç ilçesinde olduğum için, internet bağlantısında sıkıntı ve elektrik kesintileri oluşuyor. Bu nedenle özel mesajıma ancak şimdi bakabildim.Çok çok teşekkür ediyorum.Ben de; özel mesaj yazmak istedim fakat, özel mesaj gönder kısmına tıklıyorum hiç bir faaliyet olmuyor.Özel mesaj göndermeyi beceremediğim için mecburen buradan yazdım.Teşekkürler ve saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

@kkilis S3 1gb karta 640 x 480 - 30 fps yaklaşık 8 dakika kayır yapıyor çözünürlük ve fps oranı düştükçe zaman yükseliyor

@onealone canon yetkili satıcı ve servisi erkayalardır onlarda tutturabildiğine satıyorlar mesela lens hood ve adaptöre 40 euro diyorlar ama eğer istanbuldaysan sirkeciye bi bak.

Evet İstanbul'da yaşıyorum ama Sirkecide nereyi önerirsiniz.İsim verirsenin sevinirim.(Hayyam,aydınlar fakan mı?)
  • İsim bende bilmiyorum postanenin olduğu cadde ve hayyam çarşısına bakmak lazım aslında fırsatını bulsam bende gidicem ama işlerin yoğunluğundan dolayı kozyatağından sirkeciye gidemiyorum.
  • Acemi38 arkadaşım.
    Özel mesajlarınıza bir bakarsanız, özel mesaj göndermeyi başarıp başarmadığımı anlayıp ona göre özel kısımdan bir kaç husus sormak istiyorum.
    Selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mombik

Acemi38 arkadaşım.
    Özel mesajlarınıza bir bakarsanız, özel mesaj göndermeyi başarıp başarmadığımı anlayıp ona göre özel kısımdan bir kaç husus sormak istiyorum.
    Selamlar...

mombik özel mesaj gelmedi ama herhalde yanlışlıkla mail göndermişin mesajın direk e-mail olarak geldi.
  • Acemi38 arkadaşım, kimse gülmesin ama nasıl özel mesaj göndereceğimi yazar mısınız?
  • mombik

hocam aceminin gönderdigi postlardan herhangi birinin üzerindeki pm yi tıkla mesaj sayfası acılır orada alt tarafta göreceksin özel mesaj gönder butonunu onu tıklayarak gönderebilirsin
  • pardon yalnıslık yaptım orada özel mesaj butonu yokmus dostum gelen mesaj kutuna gir sana gelen mesajların en altında özel mesaj gönder var tıkla onu kime olan yere acemi38 yaz sonra gönder yada kime göndereceksen onun nickini yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mombik

Acemi38 arkadaşım, kimse gülmesin ama nasıl özel mesaj göndereceğimi yazar mısınız?

Buraya tıkla

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY
  • Acemi38 arkadaşım merhaba.
    Epey uzun bir özel mesaj gönderdim.İnşallah ulaşır ve vakit bulup cevap verirsiniz. Çok teşekkürler ve saygılar...
  • Arkadaşlar birkaç supermacro örnek aslında kalem yazmayınca aklıma geldi neden yazmıyor bu kalem bi bakayım dedim.

• Süpeeer
  • acemi 38 kardeş bu süper makroları ne ile çektin ya? süper olmuş....
  • atomlarını cekseydin dostum lens felan kullandınmı yoksa sadece makine ilemi
  • Yok beyler extra hiç birşey yok sadece S3 ama bu resimlerden sonra bitane makro lens almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.