Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kırıkdiş

bence sony ci ,canon cu diye bir şey olması yanlış. o zaman bu forumun hiç bir anlamı kalmaz. bununla beraber, en iyi sony, en iyi canon gibi şeylerde yanlıştır. herkesin farklı beklentileri, maddi güçleri, tercihleri olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: maybach

quote:

Orjinalden alıntı: SerCys

ücret ödemedim okul nedeniyle tekirdagdaym.

@maybach bu klavuzu canon basmamış erkayalar bastırmış vermemeside gayet dogal.

1.5 milyara sattığı makine karşılığında kılavuzu 30 YTL-ye satması normal değil. 30 YTL-ye USA-da lens için adaptör ve filtre alınabilir. Ayrıca, ben hiççç sanmıyorum, Erkaylar onu kendi cebinden bastırıyor diye. Onlar Canon-un Türkiye temsilcisi ve kullanım kılavuzunu ücretsiz vermeleri şart. Ne fark eder makine nerede alınmış, ha USA, ha Africa, ha Türkiye.

iyi güzelde arkadaşım sen anlamadın MAKINAYI türkiyeden alanlara bedava veriyor. Yani İlk satırında senin yazında 1.5 milyara mal satıyo üstüne üstük bide 3o ytl alıyo böyle bişi yok. USA dan alabiliyosun ama burası türkiye buranın koşulları bu ve biz TÜRKİYE de yaşıyoruz. Canon türkçe yapıp bastırsa üzerinde ERKAYALAR yazmaz. ve HER HAKKI ERKAYALAR fotografcılıga aittirde yazmaz tabikide.Belki bu klavuzu 1 YTL ye bile mal etmiyolar ama ben bu fiyata makine alırken sen ucuza alıyosun erkayaların bi kazancı olmuyor birde klavuz veriyor peki erkayaları günde kaç kişi arayıp ister? veya dogubankta vs.. nerde varsa artık orda yurt dısından gelen mallara erkayalar klavuz yetiştiremez o zmn. Erkayalar canon türkiye disb. ama makinayı Erkayalardan alana ztn ücretsiz veriyolar ha afrika ha türkiye farkı diyosunda erkayalar o zmn gitsinler yurt dısına alsın makinaları gümrük ödemesi yol ücreti yok kdv yok bişi yok satsın herkese türkçe klavuz versin fiş almazsan indirim desin vs..

• S3 kullanıcıları Driver Cdmi bi arkadaşın evinde unuttum oda uzun bi süre yok :( netten cektim fakat xp not found diyo xp kullandıgım halde :D biri bana cd için msn yoluya veya ftp yoluyla yardımcı olablrmi?
  • sorunu cözdüm arkadaşlar windows update sayesinde :)
     CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

Garanti Bankası Istanbul

Kuruyemiş :)

Not: resimleri imageshack.us sitesinden re-size image diyerek ufaltırıyorum kalitesi bozuluyor biracık :(
  • Sevgili CANON S3 kullanıcısı arkadaşlarım;

Ben de yaklaşık 20 Temmuz civarında CANON S3 sahibi olacağım inşallah,sabırsızlanıyorum,makineyi ABD den getirtiyorum bir tanıdığım ile Çünkü TR de fiyatlar uçmuş durumda

Neyse,asıl sormak istediğim S3'ün flaşının otomatik olup olmadığı...Yani bildiğim kadarıyla,daha doğrusu satıcının dediği kadarıyla flaş S2 deki gibi elle açılıyormuş,yani flaş açmak için herhangi bir tuş yokmuş,yada flaş denklanşöre duyarlı değilmiş sanırım,tutup bayaa kendi elimizle açıyormuşuz doğru mu acaba?Flaşın hemen yanında üzerine flaş amblemi olan bir tuş gördüm ancak o tuş flaş kullanımını manuel seçmek için mi yoksa flaşı otomatik açmak için mi anlayamadım,makine çalışır durumda değildi
    Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim,herkese iyi ve bol keyifli fotoğraf çekmeler...

Hoşçakalın,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 29 Haziran 2006; 21:25:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Affan

Sevgili CANON S3 kullanıcısı arkadaşlarım;

Ben de yaklaşık 20 Temmuz civarında CANON S3 sahibi olacağım inşallah,sabırsızlanıyorum,makineyi ABD den getirtiyorum bir tanıdığım ile Çünkü TR de fiyatlar uçmuş durumda

Neyse,asıl sormak istediğim S3'ün flaşının otomatik olup olmadığı...Yani bildiğim kadarıyla,daha doğrusu satıcının dediği kadarıyla flaş S2 deki gibi elle açılıyormuş,yani flaş açmak için herhangi bir tuş yokmuş,yada flaş denklanşöre duyarlı değilmiş sanırım,tutup bayaa kendi elimizle açıyormuşuz doğru mu acaba?Flaşın hemen yanında üzerine flaş amblemi olan bir tuş gördüm ancak o tuş flaş kullanımını manuel seçmek için mi yoksa flaşı otomatik açmak için mi anlayamadım,makine çalışır durumda değildi
    Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim,herkese iyi ve bol keyifli fotoğraf çekmeler...

Hoşçakalın,saygılar...

Makinan şimdiden hayırlı olsun.

Evet arkadaşım flaş elle açılıyor maalesef ama şu ana kadar hiç problem olmadı bana göre çok önemli bişey değil flaşın yanındaki düğme ise FLAŞ AÇIKKEN otomatik veya devamlı açık ayarlarını yapmak için.

• Arkadaşlar merhaba.
    Artık forumumuza kimse bir şeyler yazmıyor herhalde!
    Çünkü, önceden dijital fotoğraf makinaları forumunu açtığımda, bizim konu, ilk sayfada olurdu. Şimdi ikinci sayfaya düşmüşüz.Neyse, çuvaldızı kendime batırayım.Ben de uzun süredir hiç bir şey yazamıyordum.
    Teleconverter ile ilgili sorum olacak, yanıtlanırsa çok sevinirim.
    Gittigidiyordan, s3 için adaptör set ve 2x teleconverter almak üzere,bir satıcı arkadaşla mesajlaştık. Muhtemelen önümüzdeki hafta içinde bana özel satış açacak.Daha önceden teleconverter ile ilgili soruma Acemi38 arkadaşım cevap vermişti.Ürünü satan arkadaşa, teleconverterin verimli olup olmadığını sordum. 4x optik zoom makinada kullandığı teleconverterin, işe yaradığını ve fotoğrafın kalitesinde düşme olmadığını fakat canon s3 gibi 12 optik zooma sahip makinada foto kalitesinde kayıp olup olmadığını bilmediğini belirtiyor.
    ÜSTADLAR BU KONUDA NE DİYOR ACABA?

• mombik arakadaşım telekonverterin marka ve modeli nedir acaba biliyormusun en azından bunları
    bilirsek biraz daha yardımcı oluruz.
  • Arkadaşlar ve özellikle Acemi38 arkadaşım tekrar merhaba.
    Evde internet bağlantım olmadığı için, internete bağlanmam gerektiğinde, işyerine geliyorum. Acemi 38 arakadaşımın mesajını şimdi gördüm.Satıcı arkadaşa, teleconverterin markasını sorup tekrar foruma dönüş yapacağım.Şimdilik hoşçakalın...
  • Acemi38 arkadaşım merhaba.
    Canon s3 için almayı düşündüğüm teleconverterin markası, MERCURY imiş.
    Almaya değer mi? İşimi görür mü?
    Adaptör setin fiyatı; 62,5 YTL civarındaydı.Teleconverteri, adaptör setle birlikte almayı düşündüğüm için teleconverterin fiyatını bilmiyorum.Fakat onun da hemen hemen aynı fiyat civarında olabileceğini tahmin ediyorum.Sorularım:
    1)Mercury marka teleconverter nasıldır? Canon s3'le uyumlu bir şekilde çalışır mı?Zoom kapasitesini verimli bir şekilde artırır mı?Fotoğraf kalitesinde kayıp oluşur mu?
    2)Fiyat sizce ne olabilir?En fazla ne kadar vereyim?
    Şimdiden teşekkürler ve saygılar...
  • Şu teleconverterın screenshootını koysanızanasıl bişi!
  • mombik arkadaşım epey bi araştırmama rağmen mercury marka teleconverterler hakkında hiçbir
    sağlıklı bilgiye ulaşamadım ne doğru dürüst kendi resimlerine nede örnek fotoğrafları bulabildim
    son karar tabii senin ama bence biraz daha araştır bununla ilgili elimizde hiçbir bilgi yok.

Eğer satıcı istanbulda ise bana yönlendir gerekirse bende bitane alır incelerim eğer memnun kalırsam
    o zaman bitanede sana göndeririz.
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Acemi Sayende bu Canon S3 ün her şeyini öğreniyoruz, hem teleconverter hem de lens almak için sirkecide bir satıcının bulunduğu bölgeyi sordum ama kimseden cevap alamadım, benim en kısa zamanda forumu öğrenmem gerek, daha yazdığım yazılar bile yayınlanmıyor, arkadaşlar sirkecide s3 ile ilgili her şeyi bulabileceğim, hatta bu malzemeleri deneyebilecğim yazıyor, yakında istanbuldan yolum geçecek, sirkeci anadolu mu yoksa avrupa yakasında mı? S3 ile ilgili malzemeleri bulabileceğim kesin bir adres konusunda bana yardımcı olacak arkadaşım var mı??
  • Hmm sanırım hararetli bir araştırmanın içine düştük
    mercury çok kullanılan bir üründür fakat site vs gibi detaylı bilgi alınabilecek bir kaynağı yok denecek kadar az.Buldugum fotograflardan bır tane yolluyorum.Belki işinize yarar.

• acoskun arkadaşım sirkeci avrupa yakasındadır S3 ile ilgili malzemeleri satan yerler genel fotoğraf aksesuarları satan mağazalardır ama hepsinde bulamazsın zaten birkaç sokak ve benim bildiğim bir handan ibaret (hayyam çarşısı) yani çok fazla zamanını almaz.
  • Acemi38 arkadaşım ve diğer arkadaşlar merhaba.
    Mercury marka teleconverter'i satan arkadaşı size nasıl yönlendireceğimi bilemiyorum.Sadece Gittigidiyor'da ARNETTA ismini kullandığını ve İstanbul'da olduğunu belirttiğini biliyorum.Selam ve saygılar...
  • mombik gittigidiyorda s3 ile ilgili arnetta ya ait bişey bulamadım ama aşağıdaki seti buldum ve satıcıya mesaj attım deneyerek alma şansım varmı diye eğer cevap gelirse buradan paylaşırım.

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2282575

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2287375

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi38 -- 3 Temmuz 2006; 10:33:22 >
  • Acemi38 arkadaşım tekrar merhaba.
    Gittigidiyor'daki ARNETTA isimli arkadaş, canon s3 adaptör seti, daha sonra teleconverter ile birlikte bana özel satış yapacağı için, şimdilik satıştan kaldırdı.Bu nedenle, bu ürünü, gittigidiyorda görememiş olabilirsiniz.
    Mesajınızdaki linklere baktım.
    1)Adaptör setin, markasının Kenko olduğunu gördüm.Benim almayı düşündüğüm adaptör setin üzerinde markasını göremedim.Sadece Japon malı olduğunu görebildim ama zannedersem adaptör sette Kenko olmaması pek fark etmez.
    2)Mesajınızda belirtilen diğer ürünün, telefoto lens olduğunu gördüm.Bir ara, teleconverter ile telefoto lensin aynı şey olup olmadığını sormuştum.Telefoto lensin, DSLR makinalarda kullanıldığını, canon s3'ün ise lensinin sabit olması nedeni ile TELEFOTO DEĞİL ADAPTÖR YARDIMI İLE TELECONVERTER'in kullanılması gerektiği yazılmıştı.Bu ürünün, Canon s3'e uyacağını sanmıyorum.
    AMA SON SÖZ ÜSTADLARINDIR diyerek, ilginize çok teşekkür ediyorum.Saygılar...

• mombik haklısın telefoto lens yazıyor ama uyumlu makinalar listesinde sony h1- v3 - f707 - 717 gibi sabit objektifli makinalar olunca acaba uygun bir adaptörle S3 de olabilirmi diye aklıma geldi onun için satıcıya mesaj attım bakalım cevap gelecekmi.
  • Bende kendime amerikadan s3 getirticem bakalım araştırıyorlar ne kadar fiyata bulacaklarını amazon comda fiyatları yüksek mi dersiniz. makine 417$ gözüküyor bide kılıfı pil ve 2 teleconverter uzak yakınlaştırma ve makro için olabilir. oda 75$ gözüküyor bide 1gb 3 hızlı hafıza kartı almak lazım. 2 gb desteklemez dediler bana doğrumu bilgisi olan var mı? bu şekilde bu makine bana kaça mal olacak şuan bilmiyorum. amazon com daki fiyatlar bunlar ama dükkan fiyatları orda nedir bilmiyorum. İstanbulda makinenin kendisi 640 € böyle durumda her ihtimalde kar da olunmuş oluyor. Tavsiye ve önerilere acığım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.